...така че Simone a Soif! не представлява никаква противопоказание за деца или бременни жени.
Simone a Soif! в резюме?
Плодови води с растения:
- Ръчноизработени
- Органични и белгийски
- Без добавени захари или подсладители
- Без никакви добавки (консерванти, оцветители и т.н.)...
...Ние произвеждаме вкусни ръчноизработени конфитюри и шоколадови пасти.
Семейната компания 'Rabeko Products' е основана през 1997 г. за производството наartisan конфитюри. В момента произвеждаме 14 вида ръчноизработени конфитюри със захар, 8 без захар и 6 Extra Light конфитюри с много ниско съдържание на въглехидрати (4,9 kcal на 100 г). Всички наши конфитюри без захар и Extra Light конфитюри са...
PMSWEET си представя и проектира луксозни ръчноизработени сладкиши, предназначени за професионалисти в сладостите. Ние сме специализирани в производството на макарони. Нашите макарони се изработват ръчно, от изключителни суровини: ванилия Бурбон, шоколад Valrhona, пресни сезонни плодове. Нашите макарони са направени от бадеми с високо качество. Те съчетават хрупкава обвивка, базирана на бадеми и...
LE MIMOSA ви предлага персонализирани букети цветя за различни поводи: сватба, комуния, кръщене, рождени дни,... Ние правим кръгли букети, растения за вашите външни пространства, зелени и цъфтящи растения, букети за младоженци, композиции, сувенири, флорални аранжировки, нарязани цветя, погребални аранжименти, както и лични и ръчноизработени композиции по поръчка.
...Компанията Milcamps е специализирана в производството на вафли. Нейната гама, без оцветители и консерванти: лижки вафли, вафли с плодове, ръчноизработени гофрети, вафли от "Фурнес", брюкселски вафли, индустриални сладкиши, брауни, кексове, палачинки,...
Duva е специализирана в производството на ръчноизработени шоколадови продукти, комбинирани с плодове: Черешки, Портокалови корички, Лимонови корички, Потопени портокалови резенчета, Джинджифил,… Нашето отлично обслужване позволява клиентски специфични настройки и персонализирани продукти.
Le Cellier Saint Pierre предлага ръчноизработени продукти като аперитиви, класически конфитюри или без захар (ягоди, малини, кайсии, къпини, горски плодове, череши, боровинки, сливи, ревен, кайсии, касис, ананас, праскови, смокини,…), компот от боровинки, конфитюр от лук, чай, вина, шампанско и пенливи вина.
Асортимент от ръчноизработени органични и неорганични аперитиви на основата на вино и мацерация на цветя. Белият с мацерация от липа и бъз. Червеният с горски плодове и цветя на ангелика.