...Само 18Kcal /100ml
Без добавки, без добавени захари, без оцветители и консерванти.
Сертифицирано БИО
Свежият и кисел вкус на ревен е балансиран с нотка на круша и подсилен от дълбокия и цветен вкус на лавандула, който придава цялата си поезия.
Нашите плодови води са пастьоризирани при 79 градуса и бутилирани горещи, което им осигурява перфектна хигиена и дълготрайност.
...доминирана от ревен, ванилия бърбон, цветя от портокал и дърво от вълк. Те са подкрепени от връхна нотка на бергамот, сърдечни нотки на зелени нотки и иланг-иланг, и базови нотки на тигрова лоза и сандалово дърво.
... подсладени с натурални подсладители. В сортовете със захар има специални, много търсени видове като Киви, Ягоди с Ревен и дори Конфитюр от горски плодове. Последният също се използва за смесване в барбекю сосове. Конфитюрите без захар са подходящи за хора с диабет.
... качеството. Отгледаните зеленчуци достигат 90% от оборота на чуждестранни клиенти, преработватели на зеленчуци за замразяване, консервиране, четвърто поколение до сушилни. За да се гарантира качеството, специализацията е важен фактор. През годините се концентрирахме върху няколко продукта: червено зеле, бяло зеле, карфиол, брюкселско зеле, савойско зеле, праз, ревен, целина и коренова целина. От около тридесет години успяхме да се специализираме и в продукта воден кресон за индустриална преработка.
Кантина на Жералдин е работилница за производство, по поръчка, на сладки и солени тарти, изработени по традиционен начин, с пресни и сезонни продукти. Кантина на Жералдин няма магазин, всичко се извършва директно в работилницата.
Нашето меню варира в зависимост от сезоните (сезонни плодове и зеленчуци, включително ягоди, ревен, цикория...) и важните моменти от годината, като коледната бучка...
Ние сме лидер на пазара на плодови вафли. Част от производството предлагаме под марката Belgian Frutti Waffles, а останалата част е насочена към големи търговски марки. Нашите продукти: вафли с кайсии, вафли с ананас, вафли с череши, вафли с крем, вафли с горски плодове, вафли с ябълки, вафли с сливи, вафли с ревен.
Le Cellier Saint Pierre предлага ръчно изработени продукти като аперитиви, класически конфитюри или без захар (ягоди, малини, кайсии, къпини, горски плодове, череши, боровинки, сливи, ревен, кайсии, касис, ананас, праскови, смокини,…), компот от боровинки, конфитюр от лук, чай, вина, шампанско и пенливи вина.
...праскова, череша, малина, диня, боровинка, пъпеш, жасмин, горчив бадем, хибискус, горска ягода, чай, бергамот, лимонена трева, анасон, мандарина, кокос, ревен, канела, мента. Дозировката трябва да се прилага в зависимост от вашето използване. Вие решавате какви видове смеси и подправки предпочитате. Ние сме експерти в производството на вкус. Развиваме вкусовете в зависимост от страните и кулинарните...