..."Maiski" гроздов сос, мек, кремообразен сос за птици, пълен с обелени и без семена гроздове като гарнитура, който идеално подхожда на паста, на нашите "Maiski" зърнени храни, птици или бяла риба. На главната снимка сме завършили този сос допълнително с доматени кубчета, листа от естрагон и сиви скариди. На втората снимка виждате картофено пюре, задушен праз и гроздов сос с протеин, на пара приготвени ролца от език. Може да се сервира и класически с пуйка, разбира се!
... разтворител или механично пресоване.
Пресоване
Маслодайните семена, съдържащи над 20 до 25% (рапично семе, слънчогледови семена, семенаот памук...) обикновено се пресоват механично, за да се извлече по-голямата част или част от наличното масло в суровината. Тази операция се извършва чрез пълно пресоване за максимално възстановяване на маслото, оставяйки до 5 до 10% в крайния остатък, който се продава...
...Соевото брашно е печено. Съдържанието на суров протеин е най-малко 44%.
Този компонент е продукт от преработката на соя след извличането на растително масло, с използване на допълнителна влажна термична обработка.
Обикновено в предприятията за преработка на соеви семена се използва метод на директно извличане с предварително отделяне на соевата обвивка.
Соевото брашно трябва да се използва...