...Когато правя снимки за тези учебни заведения, основната ми цел е да уловя същността на академичната среда и да подчертая индивидуалностите, които я съставят.
Снимките в академичен контекст се различават от другите видове фотография, тъй като трябва да предават ангажимента и страстта, които характеризират университетския свят. Те също така трябва да илюстрират спецификата на всяка мрежа и да уважават нейните ценности.
...Производството на инструменти за струговане и фрезоване е умение, което изисква концентрация, прецизност и перфектно познаване на съвременните цифрови команди. Аз съм такъв! Правя го добре и обожавам това. Предаването от баща на син при нас работи много добре, тъй като баща ми, от около двадесет години, е известен и признат професионалист в сектора. А MGR е истинска семейна история: майка ми и...
... стартирали дъщерно дружество за развитие на естетичен бетон. Свързват се с мен и аз ставам техен назначен шлифовчик. И шлифовам бетони от Север на Юг, от Изток на Запад.
Един ден, на строителен обект, един стар италиански зидар ме гледа с интерес. Това, което правя, много прилича на това, с което той е работил млад в родния си Фриули: терразо! Започваме да се сближаваме.
И му казвам: "Научи ме!"
И ето...
Специализиран и преди всичко запален по всичко, свързано с морската акваристика. Отворих магазина си близо до Ванзе в региона Хут. Продавам корали, риби и други безгръбначни, но също така правя аквариуми по поръчка с инсталация на място. Посещавам ви, за да ви дам съвети и се грижа за вашия аквариум по време на ваканцията ви.
... уча Механика, където научих как да правя всякакви неща от метал. Имах възможност да правя ножове едва на 20 години. След като прекарах часове в интернет, разглеждайки страници за ножове, гледайки тонове видеа в Youtube и пътувайки до Япония, за да се запозная с истинската култура на ножарството, открих, че японските кухненски ножове са много вдъхновяващи за мен, така че реших да следвам този път и...
... варират от седмица на седмица. Работното време е публикувано всяка седмица на нашите Instagram и Facebook страници. Разбира се, можете да уговорите среща, за да пазарувате извън редовните работни часове. Правя това в допълнителна работа. Работя и на непълно работно време като учителка в детска градина и се опитвам да съчетая всичко това с майчинството на 3 деца. Освен физическия магазин, има и уебсайт, където можете да намерите целия асортимент.
Бенуа Сегон, хлебар – сладкар. Правя хляб по artisanален и традиционен начин, използвайки брашна от най-високо качество, за да върна на хляба добрия вкус от миналото и по този начин неговото място на масата. Избрах да работя с биологично брашно. Биологичната сертификация ни гарантира, че брашната не съдържат нито добавки, нито помощни вещества (естествени или химически).
Казвам се Марко Хаутс. Като дипломиран коуч по живот, стрес и изтощение, мога да разгледам с теб как изглежда животът ти в момента и откъде произтичат симптомите на стрес или изтощение. Правя това чрез коучинг, съвети за хранене, съвети за сън и съвети за движение. Храненето оказва важно влияние върху нашия хормон на стреса. Затова ще разгледаме заедно твоя хранителен режим и при необходимост ще...