..."Maiski boschampignonsaus", този класически кремообразен зимен сос с печени горски гъби е пълен с вкус. Той е отличен за печено червено месо, хрупкаво печено птиче месо, но също така придава допълнителен нюанс на вашите ястия с дивеч.
На главната снимка сме го завършили с синьо вейно сирене като "Gorgonzola" или "Blauwe Achelse", парченца лешници и листа от розмарин. На втората снимка виждате печен заек, картофени топчета, "Maiski" ябълки с боровинки и нашата "boschampignonsaus"!
...обвивка PE/връзка/EVALâ„¢/връзка/PE
Сок, вино, сосове, доматено пюре PE/връзка/EVALâ„¢/връзка/EVA
Какво предлага бариерният слой EVALâ„¢:
- Изключителна бариера за кислород, за да защити ценните съставки на храната
- Удължен срок на годност за MAP (опаковкас модифицирана атмосфера)
- Възможност за печат с висококачествени и привлекателни графики
- ...
От повече от 40 години произвеждаме и търгуваме с всички видове опаковки.
Специализирани в хранителната опаковка, нашият асортимент от продукти е насочен към хлебари, сладкари, шоколадови производители, сладоледари, кетъринг услуги, производители на сирене, месари,…
През тези много години разработихме и широка гама от опаковки за подаръци.
За да следим развитието на пазара и новите тенденции...