...Искате ли да обзаведете бара или ресторанта си с качествени мебели? Търсите ли седалки, които да са удобни дори след 12-степенно меню? Тогава моделът Saga е точно за вас. Този очарователен стол с пяна и Nosag пружини е създаден за релаксация. За оптимален комфорт и отпускане на мускулите, той е оборудван с подлакътници и с подложка за крака. Неговият вечен дизайн лесно се адаптира към всяка среда...
... действие. Пивоварната е основана през 1856 година и вече има шест поколения. Опитни гидове ще ви научат всичко за малца и хмела. По време на посещението, което трае около 45 минути, ще се насладите и на невероятна панорамна гледка към Брюж.
Гастрономическа разходка - формула на очарованието
Минимален брой участници: 20
Максимален брой участници: Неограничен
ЗАПИТАЙТЕ ДНЕС
Примерно меню
Предястие в пивоварната, включена една напитка (бира Bruges Zot или безалкохолна напитка):
Запечен гратиниран ястие с скариди от Северно море, гъби и тиквички
Гравлакс от прясна сьомга
Хрупкава салата с...
Менюта за бизнес: С удоволствие ще създадем персонализирано меню. Моля, свържете се с нас по телефона за това. Бизнесите могат да наемат ресторанта за максимум 20 души в сряда, четвъртък и петък (по време на обяд).
... регионални и лични специалитети: през пролетта аспержи, през лятото ястия с пресни билки, а през есента дивеч и нашите пушени ястия, приготвени от нас. Гастрономическият уикенд се провежда през цялата година, както следва: ще отседнете в нашите стаи с баня и собствена тоалетна, вечерта ще се насладите на седемстепенно меню, в което ще ви бъдат сервирани разнообразие от рибни и дивечови ястия, а на следващата сутрин, след добра нощ, ще дойдете на закуска.
... сладка кафе пауза. Обяд в ресторанта (предястие, основно ястие, десерт, 2 чаши вино и вода включени). Залата в арт деко стил от 1900 година ще бъде на ваше разположение, за да посрещнете вашите гости, клиенти, служители или ръководители. Необходимо е да донесете вашето аудиовизуално оборудване, ако случайно искате да проведете мултимедийна среща. Възможност за посрещане на между 10 и 50 души, задължителна резервация.