...НЕКА НАШИЯТ ОПИТ ВИ НАСОЧИ
От 1919 г. ние сме успешен играч в транспорта наВИНО и СПИРТНИ НАПИТКИ, много специфичен сектор, който изисква специализирани знания.
Нашите услуги обхващат цялата логистична верига за вино и спиртни напитки: внос, митнически формалности, складиране и накрая разпределение на местно или международно ниво.
Благодарение на нашето присъствие във всички стратегически области насветана виното и спиртните напитки (Европа, Азия, Южна Африка и др.), ние контролираме вашата логистична верига от начало до край.
... широко разнообразие: вино, мехурчета, алтернативи на спиртните напитки и коктейли като Spritz и Mojito от марката Night Orient.
ТОВА, КОЕТО НИ ВДЪХНОВЯВА, Е ДА ВИ ДАДЕМ 100% УДОВОЛСТВИЕ С 0,0% АЛКОХОЛ
UNIVERS DRINK, MODERN DRINKING...
Mondovino е специалист в средиземноморските и новите световни вина.
Това означава, че разполагаме с отличен избор от вина от Франция, Испания и Италия. Освен това оставяме място за скъпоценности от всички краища на (вино)света, включително Южна Африка, Австралия, Чили, Аржентина, Нова Зеландия, САЩ и - малко по-близо - Австрия, Германия и България.
Също така, пенливите вина са силно представени...
...семена от памук и др. Целулозните прахове намират приложение в световен мащаб в производството на сладкиши, млечни продукти, фуражи за животни, филтрационни технологии (вино, бира), фармацевтични продукти, както и в технически продукти.
...На една крачка от централната част на града се намира Cellier Saint Paul. Привлекателен витринен магазин, където доминират гостоприемството, съветите от опитни сомелиери и най-доброто съотношение качество/цена. Тук ще намерите френски, италиански и вина от "света"; фини алкохоли като уиски, ром, грапа и деликатеси (избор на кошници с лакомства), аксесоари за вино, както и бизнес подаръци (доставка в Белгия).
... подправен характер с нотки на лакрица, нуга-подобна плътност и топъл послевкус, напомнящ на карамелизирани банани. 3. Дьоус, Брут дьо Фландр, искрящото зърнено вино, на основата на ечемик, се вари, ферментира и отлежава в Белгия, след което преминава вторична ферментация в бутилка, последвана от традиционното ремюаж и дегоржиране във Франция.