...Бира Heineken Lager, или просто Heineken, е холандска светла лагер бира с 5% алкохол по обем, произведена от холандската пивоварна компания Heineken N.V. Бирата Heineken се продава в зелена бутилка с червена звезда.
...Светла с златисти отблясъци, вторично ферментирала в бутилка. Характеризира се с аромати на кориандър и лакрица.
Температура на съхранение: 3°C < T° < 25°C
Температура на консумация: 6°C < T° < 10°C
EBC: 10
IBU: 22
Алк. 7.5 Об.
PLATO 16.4
Налични формати: 33c l - 75 cl - 1.5L - 3L...
... занаятчийската бира, която използва алуминиеви бутилки за по-добро рециклиране и по-добро запазване на аромата. Защо да правим най-добрата бира, ако всички аромати изчезнат!
Във всяка бутилка, която произвеждаме, ще намерите личност, уникалност, интензивност, вълнение, отдаденост, зрялост и нотка мъдрост. Бирите, които произвеждаме, са специални, точно както сте и вие.
Бирарят с оригинални зърнени култури. СЕЗОН АВЕНА: белгийска занаятчийска бира, вторично ферментирала в бутилка, в чистата традиция на Сезоните от провинция Хенот. САРАЗЕН: белгийска занаятчийска бира, вторично ферментирала в бутилка. С красив златист цвят, Саразен се отличава с нежната и щедра сладост, която идва от елдата. Тази бира е богата на вкусове и плодови аромати.
Бирарията на Казао е фермерска артезанска бирария. TOURNAY е артезанска бира, произведена в най-чистата традиция на белгийските бири с висока ферментация. TOURNAY е единствената бира, произведена в общината Турне. Повторно ферментирала в бутилка, нефилтрирана и непастьоризирана, TOURNAY е натурална бира без добавени подправки.
... висока ферментация и повторна ферментация в бутилка, тя се вари в най-чистата традиция от два вида много леко печени светли малцове. Лиен Брун: Кремообразна на вкус и топла като добър дървен огън след разходка в гората.
Бирата Malheur е благородна, жива бира, с вторично ферментиране в бутилка и в бъчва. Те преминават през еволюция на вкуса и следователно и през положителен процес на стареене. Нашите бири: Malheur 6°, Malheur 8°, Malheur 10°, Malheur 12°, Malheur Bière Brut World Classic, Malheur Cuvée Royale, Malheur Dark Brut, Novice Blue, Novice Black Triple.
La Béole е белгийска био бира, произведена в 3 Fourquets в Courtil. Лека и изключително лесно смилаема, открийте амбърна бира, която е вторично ферментирала в бутилка и ще се хареса на всички! Бирата е сертифицирана като биологична и е много освежаваща с фина и плътна пяна. Шампанският капак е проектиран за перфектно съхранение.
Насладете се на нея с удоволствие и умереност още сега.
Дванадесет различни бири, включително Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond и Brasserie LeFort.
OMER. Traditional Blond е изключително вкусна бира с висока ферментация и вторична ферментация в бутилка, приготвена по традиционна рецепта. OMER. има фин, плодороден аромат и деликатна горчивина.
... любител на бирата мечтае някога да направи своя собствена бира, но инвестицията често е много голяма, ако искате да създадете собствена аматьорска пивоварна. Често се случва хора или асоциации да искат да си направят собствена бира с уникален характер. Всички бири са вторично ферментирали в бутилка.
Wépionnaise е компания, специализирана в напитки на основата на ягоди. Тя предлага аперитив, наречен cochonnais, на основата на pecket, ягоди и сметана. Неговият розов цвят му придава уникалност. Компанията предлага също и бира с ягоди: Wépionnaise. Wépionnaise® е кехлибарена бира, вторично ферментирала в бутилка и обработена с натурален аромат на ягода. Wépionnaise® запазва в устата цялата горчивина на истинска бира. Идеално сервирана на 5°, Wépionnaise® е аперитивна, дижестивна, много освежаваща и съдържа 6,5% алкохол.
Малка семейна артезанска пивоварна. Всички бири, произведени в нашите съоръжения, са нефилтрирани и вторично ферментирали в бутилка с мая. Нашите бири: Монеуз, Специална Монеуз за Коледа, Бира Дарбисти, Сезон от Спелта, Вермантоаз.
...Пивоварната Бостелс датира от 1791 година и вече седем поколения е в ръцете на семейството Бостелс. Пивоварната е известна с следните бири: 1. Трипел Кармелие: "три зърна" трипел с вторична ферментация в бутилка. Тя е многократно награждавана, а през 2008 година получи титлата Най-добра бира в света. 2. Пауел Квака, бирата на шофьора, е дълбоко кехлибарена бира с плодово и малцово аромa, леко...
Брасери дьо Жиан съчетава традиция и технологии, за да произвежда бири с висока ферментация, богати на вкусове и спазващи най-строгите стандарти за качество и хранителна хигиена. Бири: Гуяс Традиция, Гуяс Трипъл, Сезон Вуазин, Уршон, Дюкасис. Нашите бири се варят изключително от качествени суровини (малц, хмел, чиста вода и мая). Те са напълно натурални и не съдържат никакви добавки. Повторната ферментация в бутилка или в бъчва им придава 100% натурален газ.