Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясно сирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени удоволстви...
...Изработен от сортовете Аррониз и Пикуал, това е най-ранната реколта от семейството ECOPROLIVE.
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ: Интензивен плодов аромат на зелена маслина, чист, с голяма ароматна сложност между тревистите и плодови нотки. Свежа трева, домат и артишок с аромати на по-зрели плодове като ябълка, зелена банан и бадем. Балсамов. Цитрусови нотки. В устата има меко начало, което се усилва с появата на зелени нотки от маслинови листа. Интензивна, но балансирана горчивина и пикантност.
Формат: Бутилка 500ml...
...хрупкави пълнени чушки (с рибено крема)
в екстра върджин зехтин, хрупкави чушки
в зехтин с аншоа, каперси и маслини, подредени сушени домати в зехтин, горчиво-сладки лукчета, гриловани малки лукчета
в зехтин, малки лукчета с балсамов оцет от Модена I.G.P., хрупкави артишоци от Сардиния в зехтин, гриловани патладжани
в зехтин, чушки с трюфел, микс от предястия в зехтин, крем сирене
разтопено с трюфел, маслинова паста с
трюфел, трюфел крем,...
... ще бъде комплимент на всяко ястие с наистина лютив и вкусен акцент. "Сос от билки и балсамовдомат" в стъклен буркан от 300 мл. Сосът съдържа нарязани пресни домати, чесън, билки (босилек, мащерка, риган), мед, балсамов оцет. Може да се консумира като страхотен сос за паста или просто като сос за потапяне.