... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони, които имат максимум 15 дни. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни шоколадови пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколади...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
...Смес от селекция на черни чайове с аромат на портокал, бадеми и праскова, с розови листенца.
Съставки: Черен чай
Аромат: Портокал и праскова
Идеален момент: Препоръчваме ви да пиете този чай сутрин
Препоръчително време за запарване: Препоръчваме да го оставите да се запарва 3 минути в кипяща вода между 85° и 90°C.