... "тиела" (тиган). Този тип паста е типичен за Амалфи, където е създаден от шефа Енрико Косентино през 1978 г., когато, представяйки Скялатиели на кулинарен конкурс, спечели наградата за най-добър ентреметие на годината.
Сравнение между ПряснаПаста и Суха Паста:
Да направим качеството избор за по-добър живот.
270 ккал/100г за ПряснаПаста
350 ккал/100г за Суха ПастаПрясна Средиземноморска Паста Made In Italy "Неапол"
Рефрижериран транспорт Стеф...
Благодарение на смес от кулинарни култури, пренесени от Италия в Аржентина и след това в Испания. Гордеем се, че сме компания за хранителни продукти с над тридесет години опит, специализирана в производството на полуготови храни и храни, произхождащи от пшенично брашно. Открийте нашия асортимент от замразени полуготови продукти с най-високо качество. Предлагаме ви изключително разнообразие от арже...
...Мамаморе, вкусът на прясната паста с богата и вкусна плънка.
Както го прави мама… с любов!
Налични също:
Касонцели с гъби 250г
Панцероти с рикота и подправки 250г
Равиоли с сирена 250г
Касонцели с месо 250г
Равиоли с прошуто 250г...