Италия, Villafranca
... "тиела" (тиган). Този тип паста е типичен за Амалфи, където е създаден от шефа Енрико Косентино през 1978 г., когато, представяйки Скялатиели на кулинарен конкурс, спечели наградата за най-добър ентреметие на годината. Сравнение между Прясна Паста и Суха Паста: Да направим качеството избор за по-добър живот. 270 ккал/100г за Прясна Паста 350 ккал/100г за Суха Паста Прясна Средиземноморска Паста Made In Italy "Неапол" Рефрижериран транспорт Стеф...
Испания, Malaga
Благодарение на смес от кулинарни култури, пренесени от Италия в Аржентина и след това в Испания. Гордеем се, че сме компания за хранителни продукти с над тридесет години опит, специализирана в производството на полуготови храни и храни, произхождащи от пшенично брашно. Открийте нашия асортимент от замразени полуготови продукти с най-високо качество. Предлагаме ви изключително разнообразие от арже...
Италия, Brusaporto
...Мамаморе, вкусът на прясната паста с богата и вкусна плънка. Както го прави мама… с любов! Налични също: Касонцели с гъби 250г Панцероти с рикота и подправки 250г Равиоли с сирена 250г Касонцели с месо 250г Равиоли с прошуто 250г...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play