Майсторството на майстор дестилатора Педро Ферейра е пулсиращото сърце на нашата занаятчийска дестилерия. С повече от десет години опит и багаж от знания, обогатен от безброй пътувания в чужбина, Педро създава дестилати с изключително качество. Всяка рецепта е произведение на изкуството, плод на емоции, традиции, вкусове и щипка алхимия. Нашето производство, изцяло занаятчийско, обхваща от интензи...
Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
...Незаменим сред класиките.
Верният на оригиналната версия, нашият Негрони е съставен от джин, направен от нас, френски вермут и дует от италиански битери.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Орсън Уелс открива Негрони през 1947 г. и бързо го прави свой любим коктейл. Той го описва с думите: "Битерите са отлични за черния дроб, джинът е лош за вас. Те се балансират един друг."
Профил: Лека горчивина, искрящи цитруси.
Степен: 23,5 % алк
Съставки:
Джин, направен от нас
Кампари
Аперитиво
Френски червен вермут...
...В едно сицилианско аперитиво определено не могат да липсват аранчини. Приготвянето им съчетава лекотата на ориза с приготвянето на рагу, с център от моцарела, покрито с хрупкава панировка. Готови за пържене в своята мини версия.