J.BLANC SA е занаятчийска компания, специализирана в производството на фоа гра, пастети и готови ястия. Продукти от висок клас, в съответствие с традициите, без оцветители и консерванти. Сертификация BIO за линия пастети, както и за ябълково пюре. Три вегетариански терини в каталога. Изработка на гастрономически пакети за общини и фирмени комитети. Възможен експорт и големи обеми.
... Марсилските крака и пакетчета, говеждо в марсилски стил, провансалски андуйлети и др. Благодарение на иновациите и традициите си, компанията остава един от лидерите в този сектор. МЕТРАС ежедневно наблюдава плодовете на своите изисквания за качество и селекция на свежи черва, на своите методи на производство, основани на занаятчийски методи, които не са се променили от самото начало на занаята, за да запази автентичността на оригиналния вкус.
... ангажимент се основава на три стълба: стриктен подбор на нашите доставчици и суровини, проследимост на продуктите и нашето индустриално майсторство.Нашите продукти са вдъхновени директно от рецептите на територията на Брес и са изработени с внимателно подбрани съставки. Произвеждаме шунки, черни и бели кренвирши и много колбасарски продукти, като глави сирена, Bressan civiers, lyonски колбаси за готвене и още андуйлети.