Испания, Moraleja De Enmedio-Madrid
Grupo Avimosa. От фермата до вашата маса. Контрол и качество на всички етапи от производството на нашите продукти. Производство на пилешко месо и яйца за консумация. Фабрика за фуражи.
Финландия, Turku
От истински глобална перспектива, ние източваме продукти в основните производствени райони на Европа, Северна и Южна Америка и Далечния Изток. Нашите основни продуктови групи са Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks и Dairy. Като компания за д...
Франция, Auxerre
...придружава вашите предястия (пастет в тесто или хапка кралица), меса (агнешко ребро, филе миньон или печена пилешка), риби (лампрая по бордоски) и вегетариански ястия (на основата на гъби като манатарка и трюфел). Око: дълбок гранатов пурпур. Съвет на енолога: да се сервира на 16-18°C. Съдържание на алкохол: 14%. Време на съхранение: 22 години. Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl. Дomaine: Château Haut-Brion. Апелация: Pessac-Léognan. Реколта: 2018. Култура: Традиционна. Етикет: Контролирано наименование на произход.
Германия, Waldkirch
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария. Мед от смърч/ела Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят. Рецепти: Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед Съставки: (за 2 души) 2 свежи агнешки филета по 120 г малко зехтин 50 г сушени кайсии 100 мл сухо червено вино 1 скилидка чесън, фино нарязана 1/2 лук, фино нарязан 150 г агнешки бульон (или бульон от месо) 2 супени лъжици мед от ела Wernet малко пресен кориандър кайенски пипер сол...
Обединеното кралство, London
...слънчогледово масло, соево масло, царевично масло, сусамово масло, рапично масло, палмово масло, памучно масло, слънчогледово масло с високо съдържание на олеинова киселина. Освен това, ние предлагаме програми, които включват специалитети от месо - като агнешко, коза и вътрешности. Междувременно, ние водим пазара на нарязвания като външни стекове (чураско), стекове от филе и филе. Освен това, ние осигуряваме голямо търсене на говежди продукти, включително хамбургери и кюфтета. Следователно, ние имаме...
Румъния, Constanta
Мария предлага най-доброто животновъдство в Румъния от 1995 г. Предоставяме прясно и замразено агнешко, овче, козе, говеждо и телешко месо. Нашите разфасовки включват: Филе, Прайм Риб, Брискет, Фланк, Шин и Шанк, Накъл, Топсайд, Силвърсайд, Ръмпстек, Обработване на месо от глава, Око, Чак и Блейд, Чак Тендер, Рибай стек, Пета... Странични продукти: Трипа, Тестиси, Опашка, Крака, Омасум, Бели...
Обединеното кралство, London
...слънчогледово масло, соево масло, царевично масло, сусамово масло, рапично масло, палмово масло, масло от семена на памук, масло от слънчоглед с високо олеиново съдържание. Също така предлагаме програми, които включват специализирани меса - като агнешко, козе и вътрешности. Междувременно, ние водим пазара в разфасовки като стейкове от външна част на корема (Чураско), стейкове Рибай и филе. Освен това, ние...
Обединеното кралство, Edinburgh
...соево масло, царевично масло, сусамово масло, рапично масло, палмово масло, масло от памучни семена, високо олеиново слънчогледово масло. Освен това предлагаме програми, които включват специални меса, като агнешко, коза и вътрешности. Междувременно, ние водим пазара в нарязването на меса като Чураско, Чулетон и Филе. Освен това осигуряваме голямо търсене на говеждо месо, включително хамбургери и кюфтета. В резултат на това имаме собствени търговски марки в различни продуктови категории. Първо, имаме Sterling Grillers. След това имаме Marca Murciana. Кликнете на...
Белгия, Moeskroen
... търговската точка. Благодарение на разфасовъчната зала, която отговаря на най-строгите стандарти за качество (HACCP, BRC), нашите клиенти могат да разчитат на най-доброто говеждо, телешко и агнешко месо. Половин говедо, предна или задна четвърт и всякакви технически части, от филе пур до америкен, са част от широкото предлагане. В новата разфасовъчна зала в Москрон също е създадено ателие за порциониране и опаковане на говеждо, телешко, свинско и агнешко месо. Тук също се произвеждат кайма и каймени изделия като колбаси, хамбургери, винки и др.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play