Продукти за s and f marinads (3)

Моментни маринати

Моментни маринати

F.I.A.-Instant Marinade е нова концепция за маринати. За производството на маринатата, прахообразният състав се разбърква с вода и след това се добавя масло. - Намаляване на разходите за маринати и следователно за крайния продукт - Водното съдържание при добър вкус до 65% е възможно - Масло/вода съотношението може да се определи самостоятелно - Процесът на производство на маринати в собствено предприятие - Няма сложна обработка на контейнери - Сочно, вкусно, мариновано изделие - Няма изсъхване при печене - Широк асортимент от продукти е лесно възможен - Дълъг срок на годност на състава - Трябва да се произведе само необходимото количество марината - Спестяващо място съхранение на прахообразния състав Вкусът на нашия асортимент предлага освен познати класики и нови, оригинални вкусови идеи. Така можете лесно да удовлетворите потребителските желания за все по-голямо разнообразие от вкусове.
Помощни средства за рязане / Стабилизация

Помощни средства за рязане / Стабилизация

Потребителят очаква оптимална консистенция, хрупкава текстура и привлекателен вид при консумацията на деликатни колбасни специалитети. За да отговорим на тези очаквания, е абсолютно необходимо идеално настроено помощно средство за нарязване, което осигурява стабилна свързаност между каймата и водата. Стандартен продукт обикновено не дава желаната стабилизация. Затова ние подготвяме подходящо помощно средство за нарязване за оптимална стабилизация на Вашия крайния продукт - разбира се, с оглед на Вашите изисквания - с или без фосфати и т.н. Ако е необходима още по-силна свързаност с водата, може допълнително да се добави сгъстител, като например каррагин, нишесте или ксантан в състава. По желание може да бъде съставен и комбиниран продукт, включващ компоненти за оцветяване. Това допълнително гарантира сигурно оцветяване и подпомага задържането на цвета. С удоволствие ще Ви подготвим и пълна смес, включително вкус.
Фосфорна киселина и Фосфати

Фосфорна киселина и Фосфати

Фосфорна киселина E338 – Тип 75 % Фосфорна киселина E338 – Тип 85 % Фосфати – Хранителен клас: Динатриев фосфат дихидрат (DSP) Бързо разтворим трифосфат (на базата на натриев трифосфат) Калиев трифосфат Монокалциев фосфат (MCP) Мононатриев фосфат (MSP) Натриев пирофосфат (SAPP 28) Натриев хексаметафосфат Натриев трифосфат стандарт (STPP стандарт плюс) Тетранатриев пирофосфат (TSPP) Тетракалиев пирофосфат (TKPP) Трикалциев фосфат (TCP) Тринадтриен фосфат (TSP) Смески за млечната и месната индустрия Технически фосфатни качества: Натриев хексаметафосфат Натриев трифосфат Тетранатриев пирофосфат Тринадтриен фосфат