Продукти за s and f marainades (3)

Италиански Подправки - Смес от Подправки

Италиански Подправки - Смес от Подправки

Ароматна смес от билки и подправки, за да освежите вашето неделно печено пиле! Тази смес напомня на традиционните 'билки от Прованс', но е много по-сложна с медитерански вкусове, които ухаят на слънце.
Сардини с домат и провансалски подправки - Солени

Сардини с домат и провансалски подправки - Солени

Сардини, опаковани на ръка в Прованс. Продукт без оцветители, без консерванти, без ГМО и без йонизирани продукти. Съставки: Сардини (Sardina pilchardus walbaum) 65%, вода, доматен концентрат 8,5%, растително масло, провансалски подправки 0,3%, сол.
АНШОА В ЗЕХТИН - СОЛЕНИ

АНШОА В ЗЕХТИН - СОЛЕНИ

Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава. Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки, които перфектно се комбинират с маринованото филето аншоа в зехтин. Ако имате рецепта, която основно използва тези съставки, то можете без съмнение да добавите аншоа и да успеете всеки път: - Зелена или черна маслина - Домати (свежи, намачкани, черешови домати...) - Каперси - Печени чушки - Тиквички - Картофи - Сирена моцарела и фета - Варено яйце, майонеза или омлет - Чесън.