Помощни средства за рязане / Стабилизация
Потребителят очаква оптимална консистенция, хрупкава текстура и привлекателен вид при консумацията на деликатни колбасни специалитети.
За да отговорим на тези очаквания, е абсолютно необходимо идеално настроено помощно средство за нарязване, което осигурява стабилна свързаност между каймата и водата. Стандартен продукт обикновено не дава желаната стабилизация. Затова ние подготвяме подходящо помощно средство за нарязване за оптимална стабилизация на Вашия крайния продукт - разбира се, с оглед на Вашите изисквания - с или без фосфати и т.н. Ако е необходима още по-силна свързаност с водата, може допълнително да се добави сгъстител, като например каррагин, нишесте или ксантан в състава. По желание може да бъде съставен и комбиниран продукт, включващ компоненти за оцветяване. Това допълнително гарантира сигурно оцветяване и подпомага задържането на цвета. С удоволствие ще Ви подготвим и пълна смес, включително вкус.