Продукти за napoli vs ac milan (5)

Равиоли Тортелони Прошутто Крудо е Формаджо

Равиоли Тортелони Прошутто Крудо е Формаджо

Нашите тортелони, равиоли с форма на големи тортили, пълнени с прошуто и сирене, предлагат сложен и хармоничен вкус. Всяка хапка е експлозия от добре балансирани аромати: солеността на прошуто, кремообразността и сложността на сиренето, са способни да зарадват и задоволят дори най-взискателните небца.
Паста "Gnocchi Freschi di Patate"

Паста "Gnocchi Freschi di Patate"

Всяка страна може да има своя традиционна рецепта за "гноки", с различни размери, форми и съставки. Но в Италия, където "гноки" са създадени за първи път, това е проста и вкусна паста, направена с картофи, перфектна за червени сосове и сирене. Първо ястие, богато и сърдечно, традиция за всички сезони. Нашите "гноки" имат мекота и консистенция, които ги правят подходящи за всички вкусове, дори и за най-деликатните. Идеални за вегански приготвяния.
Паста Лазаня ал Рагу

Паста Лазаня ал Рагу

Фурнированата лазаня е класически култ и едно от ястията, които правят италианската кухня известна по целия свят. Тази версия, най-известната от всички, е подправена с типичния бологезе сос и сос бешамел. Лазаня с рустикален вкус, точно като онази, приготвена в италианските домове, готова за консумация и която само трябва да се загрее.
Равиоли Тортелони Спиначи и Моцарела

Равиоли Тортелони Спиначи и Моцарела

Тортелони с моцарела и спанак предлагат комбинация от вкус и лекота, идеална за тези, които обичат постни пълнежи и търсят алтернатива на класическите тортели с месно пълнеж. Моцарелата, заедно с рикотата, осигурява кремообразността и перфектната консистенция за тези тортелони, обвити в зелено тесто от спанак.
Равиоли с рикота и спанак

Равиоли с рикота и спанак

Тези зелени равиоли от прясно тесто, пълнени с рикота и спанак, са класически вечен елемент от италианската кулинарна традиция, перфектно балансирани между простота и изтънченост. Тестото е оцветено в зелено, защото е смесено със спанак и се отличава с копринена текстура, идеална за елегантно обгръщане на деликатната и богата плънка.