Продукти за gouliano gasparani (4)

Грана Падано DOP

Грана Падано DOP

"Il Grana Padano DOP" се произвежда в историческата зона на защитеното произход, благодарение на приноса на членовете на асоциацията от провинциите Мантова и Бреша, които са двете най-важни за производството на този "DOP". Наличен в различни размери и зрялост, вариращи от минимум 10 месеца до 20 месеца зрялост.
Пармиджано Реджано DOP

Пармиджано Реджано DOP

„Parmigiano Reggiano DOP“ е резултат от умелата ръчна работа, предавана от поколение на поколение. Членовете го произвеждат по традиционния метод, в провинция Мантова, на десния бряг на река По. Достъпен в различни размери и зрялост, вариращи от минимум 14 месеца до 30 месеца зрялост.
ЗРЯЛ PECORINO D O P - Зрял

ЗРЯЛ PECORINO D O P - Зрял

Произвежда се с мляко, събрано от специфични райони, както е предвидено в регламента на Консорциума за управление и производство на овче сирене DOP. Сиренето се коагулира при температура между 35 и 38°C, а нарязването на коагулата трябва да бъде на размер на зърно царевица. Формата може да тежи от 1,000 кг до 3,500 кг. Нашето производство има размер около 1,800 кг на форма и е зряло минимум 120 дни. Ароматът е интензивен, а вкусът е деликатно изразен.
Горгонзола DOP

Горгонзола DOP

Горгонзолата е сирене с неварена паста, с бледожълт цвят, чиито зелени ивици са резултат от процеса на плесенясване, т.е. образуването на гъбички. В сладката версия е кремообразна и мека, с особен и характерен вкус, леко пикантен. В пикантната версия има по-изразен и силен вкус, чиято паста е по-плесенясала, плътна и ронлива. Произведена от пастьоризирано мляко, идващо от ферми, разположени в района на произход, с добавени млечнокисели бактерии и селектирани гъбички, естествено без лактоза. Налична е в класическите формати.