Антиоксидант
RoxFox®
Защита на продуктите с розмарин
Суровинни продукти, дресинги за салати, деликатеси или готови храни - каквото и да е, потребителите ценят свежа, визуално перфектна храна. Оптимизирайте качеството и свежестта на вашите продукти с RoxFox®. В същото време осигурете стабилност на цвета и изберете максимална защита на продукта.
RoxFox® е наличен в разтворими във вода или разтворими в масло варианти, а също така и в вариант без Е номера "N".
N за натурално
Продуктите RoxFox® W-N и O-N имат хармоничен вкус, като същевременно предлагат антиоксидантен потенциал. Освен указанието за подправка или екстракт от подправка, не е необходимо допълнително деклариране при използването на RoxFox® W-N и RoxFox® O-N. Така че, не е нужно да декларирате Е номер съгласно германския регламент за хранителни добавки (ZZulV).
Предимства на RoxFox®:
Оптимизация на качеството на продукта
Оптимална стабилизация на цвета
Оптимално разпределение на активното вещество
Използване в приложения с разтвор
Използване в продукти с високо съдържание на масла и мазнини
Предотвратява автооксидацията на мазнините