Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към социалната отговорност. Maison Rivière подчертава традиционните френски рецепти за готови ястия от югозападна Франция, основаващи се на месо.
Les Mets de Provence озаряват чинията с кулинарни помощни средства, подправки, разпространителни аперитиви и готови ястия и зеленчуци с провинциални нотки.
Aroma One е специалист в производството на пюрета от билки и подправки в туби, за практична и вкусна кухня. Solvia пренася вашите вкусови рецептори и петте ви сетива в чужбина с подправки, сосове и био готови зеленчуци.
Нашите ангажименти за качествени продукти:
- Производство във Франция
- Месо и зеленчуци с произход Франция
- Рецепти с чист етикет и хранително балансирани
- Сертификация PME+ на нашите производствени обекти (CSR)
- Ефективни производствени инструменти и акредитация по международни стандарти (IFS, BRC, Bio)
За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!
Да се наслаждавате на свежо, на тост или селски хляб като предястие, или приготвено като ястие.
Мазнини: 50,1 г
От които наситени мастни киселини: 22...
Изсипете ястието в тенджера и загрейте за няколко минути на слаб огън, като разбърквате от време на време, или изсипете съдържанието на кутията в подх...
Насладете се на това вкусно Pot au Feu с 6 зеленчука за двама, вдъхновено от най-добрите брасерии. Внимателно приготвено с говеждо месо от Франция, та...
Изсипете ястието в тенджера и загрейте за няколко минути на слаб огън, като разбърквате от време на време, или изсипете съдържанието на кутията в подх...
Насладете се на този вкусен свински филе с мащерка от Мароко и две горчици за двама, вдъхновен от най-добрите бистра. Внимателно приготвено с месо от ...
Традиционна подготовка във фурна: свалете защитното фолио и загрейте фурната на 7/240°C. След това намалете температурата на фурната на 5/150°C (5). П...
Според традиционната рецепта, къщата Ривиер приготвя щедър и вкусен касулет, в духа на региона и неговите жители. Към разтапящите се бобчета, задушени...
Ястието трябва да се загрее директно в буркана в микровълновата фурна за 2 минути на максимална мощност и да се консумира от буркана.
Мазнини: 8,9 г
...
За да се насладите на тази специалност, изсипете съдържанието на кутията в съд, покрийте и оставете да къкри на слаб огън. Внимавайте да разбърквате о...
Силно съдържание на лук (72%), за този конфитюр, балансиран със захар, с грозде и мед, който придава нотка от вкусовете на Изтока.
С фоа гра или върху...
Ястието може да се загрее директно в буркана в микровълновата фурна за 2 минути на максимална мощност и трябва да се консумира в буркана.
Мазнини: 5,...
За да се насладите на тази специалност, изсипете съдържанието на кутията в съд, покрийте и оставете да къкри на слаб огън. Внимавайте да разбърквате о...
Вкусно за двама, тези вкусни пилешки равиоли са внимателно приготвени с доматен сос, ароматизиран с провансалски подправки, за пълноценна и вкусна хра...