След войната Паскуале Батиста основава в Четара малка работилница за консервиране на храни, основно на аншоа, управлявайки я с страст и гордост до 90-те години. Връзката между обработката на аншоа и Четара има исторически корени и днес, както и вчера, традицията продължава благодарение на децата на господин Батиста. С времето вкусът на нашия продукт не се е променил, както и етапите на обработка, които подчертават важността на селекцията на суровините, контрола на продукта, трансформацията и подготовката. Всички етапи се извършват под внимателен контрол, за да се гарантират стандартите за производство в съответствие с действащите нормативи.
Заповядайте да откриете нашия нов магазин, от днес и Lounge Bistrot, на площад Портанова в Салерно, вземете от склада, за да занесете у дома, но се оставете да бъдете посъветвани от мъдростта на нашия готвач, за да опитате предложените деликатеси. Отворени сме за обяд и вечеря с кухня, която подчертава нашите специалитети, през целия ден предлагаме тематични аперитиви с богат избор от вина и коктейли.
От най-вкусната част на рибата тон, ръчно обработена и току-що уловена, вентреската запазва своята мекота и аромат, основни качества за тези, които ис...
От ексклузивна рецепта, Delfino Battista създава истинско изкушение. Избират се най-добрите филета от аншоа, увиват се около капер и се опаковат едно ...
Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването под сол придава най...
Използваме изключително най-добрите аншоа, на които добавяме отлично екстра върджин зехтин, най-автентичният начин да се насладите на вкуса на традици...