Предприятие Полски Фрикаси е водеща сладкарска компания, специализирана в ръчно изработени бонбони, шоколади и сладкиши. Ние сме много горди с високото качество на нашите изделия, които са произведени от най-висококачествени съставки и по оригинални рецепти. Нашите сладкиши се отличават на фона на конкуренцията с уникален вкус и качество. Нашето уникално предимство е индивидуално проектираната опа...
...Това е истинският ръчно изработен сицилиански тортон.
Тези тортончета, направени на ръка от майстор сладкар от провинция CT, са произведени без консерванти, оцветители или добавки и само с най-висококачествени съставки.
С деликатен аромат на бадеми, тези меки тортончета са идеални за наслаждаване, за да подсладят всеки момент от деня.
Могат да бъдат закупени на насипно състояние (в торбички от 2...
...Смес от смлени сушени фурми, ядки, какао и натурален аромат на череша, оформени на топки. Готови за консумация
СЪСТАВКИ
Фурми, сушени череши (78%) с концентрат от ябълков сок (10%), ябълков сок, слънчогледово масло, бадеми, кашу, какао на прах (4%), какаови чипсове (3%), натурален аромат на череша.
Една кутия съдържа 6 пакета. Във всеки пакет има 10 топки.
Тегло: 58г...
...Капсулите CAFFE' BARBARO ви позволяват да приготвите вкусен шоколад с аромат на портокал за секунди. Те съдържат разтворима смес от мляко, постно какао и портокалов аромат за вкусна напитка.
...Вафлени рулца с различни пълнежи.
Пълнежи:
- Вкус на лешник
- Вкус на капучино
- Вкус на ванилия
- Вкус на сладолед
- Вкус на какао
- Вкус на кондензирано мляко
- Вкус на печено мляко...
... приложения: зърнени култури, брашно, какао, захар, фуражи, прахообразни пигменти, вар.
Принцип на измерване: Вибронно / Твърди вещества
Характеристика / Приложение: Детектор за ниво за твърди вещества с малък размер на частиците или прахообразни материали. Сензор с вибрираща вилка U
Специалности: Откриване на запушване и корозия. Отделна версия. 3 версии на температурата налични. SIL 2
Захранване...
...Ябълкови чипсове, покрити с какаов карамел.
Покрити с тънък и деликатен слой сладък карамел от натурални съставки.
Съдържат само 8 г добавена захар на 100 г.
Произведени по патентована технология. Ябълковите чипсове са сладки и хрупкави с деликатен вкус на какао. Без глутен, само натурални съставки.
...Целим да предложим уникален натурален и преработен сусам, събран от Нигерия, на нашите ценни клиенти. Целият процес се извършва в Турция.
Имаме и видове халва..Фъстък, Какао и Натурален Обикновен.
Свържете се с нас, за да се запознаете с нашите продукти.
... сушени плодове (обелени, дехидратирани, печени без сол, печени със сол, ароматизирани).
Сушените плодове се пекат и ароматизират в производствения цех на CROC'ELLA, разположен в региона PACA в департамент 13 в Марсилия.
Предлагат се също така маслини (италиански и марокански) и антипасти.
Доставката с FRANCO DE PORT* е налична при CROC'ELLA.
*Според минималните количества за поръчка...
... TriClamp или с алуминиев корпус и покрита вилка. Устройство без поддръжка за типични приложения: зърнени храни, брашно, какао, захар, фуражи, прахообразни пигменти, вар.
Минимална плътност на продукта: 10 г/л (8 г/л по запитване)...
... ТОРТ
Шоколадов торт, който можете да приготвите по много начини, и напълно зависи от вас какви съставки да използвате. Можете да използвате тъмен или обикновен шоколад и други неща като какао на прах, инстантно кафе и т.н. По-долу сме говорили за един от най-бързите методи за приготвяне на тази рецепта за шоколадов торт.
СЪСТАВКИ
4 унции шоколад (предпочитано горчив)
Четири големи яйца
Шест супени...
...придавайки на кафето сладък и приятен вкус след това. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Силен и енергизиращ еспресо кафе, с мощен и интензивен вкус. Пълен и кремообразен тяло с мощен аромат на какао, с нотки на препечени зърнени храни и ром.
... дърво и синтетичен косъм - особено нежно гали кожата благодарение на мекотата на косъма.
Комплектът се допълва от Tanamera® Бяла оризова мляко сапун 100 г, който е оптимално подходящ за бръснене.
С ориз, прах от оризово мляко и екстракт от какао, този сапун осигурява хидратация, е хранителен и успокояващ.
Комплект за най-високи изисквания при мокро бръснене!
Вегански продукт.
Размери:
Стойка за четка за бръснене: височина около 12 см, основа около 14 x 7 см
Бръснарска купа: височина около 4,5 см, диаметър около 8,5 см
Четка за бръснене: дължина около...
...Вкусни златни шоколади, направени с легендарния лешник 'Тонда Джентиле' от Пиемонт.
През 1806 г. император Наполеон Бонапарт блокира износа от Англия, а какаото, което беше сред тези износи, стана много трудно за намиране и скъп продукт.
Поради тази причина, пекарите от град Торино трябваше да намерят алтернатива, за да продължат да произвеждат своите продукти, затова решиха да смесват останалото какаос вид лешник, наречен 'Ночола Тонда Джентиле Трилобата', създавайки по този начин нов вкусен продукт, наречен 'Джандуя'.
... член на партито.
Направен с етично източен колумбийски какао, без вредни съставки, плюс нито капка палмово масло или млечни продукти - това е мечтаната закуска за вас.
Брандът Doisy and Dam има още 3 продукта в портфолиото, които ще обикнете.
... бъдат обелени, а зърната с техния муцилаж се сушат, докато се достигне необходимото ниво на влажност, което им придава този златист цвят. Продават се изключително на зърна, за да можете да се насладите на ароматите и фрагрансите на кафе, което е интегрирало захарите, присъстващи в този муцилаж. Оценка 87 – SCA Аромати и плодови аромати, прасковен палмови, мед. Вкусове на портокал, какао, захарна тръстика.
...Балсам за устни Ши Какао
Хидратиращ и защитен комплекс: съдържащ органично масло от Ши
Употреба: Нанася се върху сухи устни с помощта на пръст.
Балсамът за устни с Ши трябва да се съхранява на умерена температура, за лесна употреба и по-добро съхранение.
15 МЛ
Без аромат/ Без парабени
състав INCI: масло от ши/ бътироспермума, парки, какаово масло
Хидратиращ и защитен комплекс: съдържащ органично масло от Ши
състав INCI: масло от ши/ бътироспермума, парки, какаово масло...
... или фъстъци. Минимум 65% какао.
Продуктът е наличен в шоколадови барове с CBD (по 30mg CBD всеки).
Сила: 30mg CBD/Бар
Форма: Кръгла
Цвят: Кафяв
Аромат: Оригинален богат шоколад
Вкус: Силен тъмен шоколад
Система за безопасност на храните: ISO 22000:2018...
... пипер, какао, копър или ваша любима билка/подправка.
Всички покрити бадеми са перфектни като закуска или като съставка в широк спектър от приложения, като сладолед, зърнени храни, шоколад, енергийни барове, нуга, хлебни изделия, салати/зеленчукови гарнитури и др.
...Нашата Fairtrade млечна шоколадова плочка впечатлява с чистия си вкус. Чрез персонализирането с вашия индивидуален дизайн, вие създавате специална изненада за вашите клиенти, партньори и служители.
Тегло: 18 г
Fairtrade: Програма за Fairtrade какао
Размери: 10 x 7 см...
...Датите, пълнени с бадемова и орехова паста, са ръчно изработени без оцветители, без консерванти и без добавени захари.
Красиви кутии с прозрачен капак, съдържащи общо 18 пълнени дати.
3 дати с бадемова паста и какао
3 дати с бадемова паста и кокос
3 дати с натурална бадемова паста
3 дати с орехова паста и какао
3 дати с орехова паста и кокос
3 дати с натурална орехова паста
Съставки
Пресни...
...Какво представляват Crousticks с черен шоколад?
Бисквитка с оризово брашно, царевично брашно и 5% захар, това е всичко.
Добър черен шоколад с минимум 48% какао без лецитин вътре, който ще зарадва любителите на сладкото!
Нищо повече!
Съставки: ЧЕРЕН ШОКОЛАД 50% Оризово брашно, царевично брашно, пълнозърнесто оризово брашно, захар от тръстика
Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...
...Смес от шоколадови яйца с двойно шоколадно покритие и пълнеж от лешников крем.
Тъмен шоколад съдържа минимум 50% какаови твърди вещества. Млечен шоколад съдържа 33% какаови твърди вещества и минимум 14% млечни твърди вещества. Бял шоколад съдържа 26% какаови твърди вещества и минимум 22% млечни твърди вещества.
Съставки: захар, растителна мазнина (палмово, палмово ядро), какаова маса, какаово масло, мляко на прах, лешници 2,2%, обезмаслено мляко на прах, обезмаслено какао на прах, лактоза (мляко), емулгатор: соев лецитин; естествен аромат на ванилия.
...Обезмаслено соево лецитин
LECIFINE 100 е обезмаслено соево лецитин, произведено от немодифицирани генетично соеви зърна (NON-GMO).
LECIFINE 100 се използва за фини сладкиши, бисквити, вафли, инстантни продукти, какао на прах и готови смеси за тесто с мая. LECIFINE 100 подобрява разпределението на мазнините и позволява равномерно запичане. Освен това осигурява по-фина структура, удължава свежестта и увеличава обема на печивата.
LECIFINE 100 има високо съдържание на фосфолипиди и е естествен емулгатор, който прави тестото по-лесно за обработка и по-меко.
...Ръчно събрани гроздове, ферментацията протича по традиционен начин с контрол на температурата, с разбиване сутрин и вечер през цялата продължителност на ферментацията. След това, това вино отлежава в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца.
Нос Комплексен. Свежи плодове в началото, след което се развиват нотки на малини и какао.
Устата Структурирано и комплексно, танините са меки и...
... за какао и ванилия, 55% от общото количество съставки, контролирани от ECOCERT ENVIRONNEMENT според референтния стандарт ESR, наличен на www.ecocert.com.
МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Да се съхранява на сухо и хладно място, между 15 и 18°C.