...Това е кожен аромат за мъже.
Връхни нотки са бергамот и мирта;
Средни нотки са лешник, шоколад и печени кафе зърна;
Базовата нотка се състои от кожа и кедър.
... от Кот дьо Бург, Шато дю Боскет утвърдява характера на своите вина благодарение на парцел от Мальбек с малки зърна с изключително качество. Този профил на вино, едновременно "Тероар" и лаком, изненадва с финес и ароматна прецизност, които не са често срещани в Кот дьо Бург и са свързани с последните модерни инвестиции.
Сортове: Мерло (70%), Каберне Совиньон (20%), Каберне Фран (5%), Мальбек (5%)
Производител: Шато Кастел в Бург (33710)
Формати и опаковки: Половин бутилка (37,5cl) - Картон от 12 - 2016...
... работилници във Франция
Култура
Черният пипер, отглеждан за плода си, който обикновено се суши и използва като подправка и овкусител, е цветна лоза. Плодът на черния пипер, наречен "зърно", е тъмночервен в зрялост. Той придобива черния си цвят по време на сушенето.
Производство
В Мадагаскар се снабдяваме със зърна черен пипер, които след това ще дестилираме във Франция. Тази специфична произход е...
...Вкусен прах за горещ шоколад с парченца черен шоколад (какао: минимум 88%) с кокосова захар. Интензивен шоколадов вкус.
Произход на какаовите зърна: Доминиканска република
Начин на приготвяне
Сварете мляко или растителна напитка в тенджера и добавете 2 до 3 чаени лъжички прах SoChoco на чаша. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите желания горещ шоколад.
Съставки: кокосова захар*, какаов...
... рафиниране, можем да получим:
Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри.
Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително.
Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано за печене, бял хляб и много кулинарни приготовления.
Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство.
То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
...Тези чанти се използват за материали, които не текат толкова свободно, колкото сухи прахове или зърна. Дъното на тези насипни чанти е с форма на конус, което позволява на плътни/лепкави материали да излизат от чантата.
...Това е продукт, получен чрез смилане на какаови зърна, които предварително са били обелени и печени, без добавяне на добавки. Получената паста може да се използва за производството на какаово масло и какаов прах.
ПОЛЗИ
Какаовият ликьор съдържа антиоксиданти и теобромин.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА
Какаовият ликьор се използва за производство на шоколади, какаово масло и какаов прах.
Минимално количество за поръчка: 20 кг...
... прекъсване. Събирачът на люспи трябва да се почиства след няколко цикъла.
R&R Roaster
Можете да печете последователно без прекъсване. Събирачът на люспи трябва да се почиства след определен брой печения. Кафемашината R60 е проектирана за оптимален и високоефективен пренос и разпределение на топлината. Нашата сложност в печенето на кафе носи уникалния дизайн на барабана, който осигурява хомогенно...
...Оптигрин Оптикот бавно освобождаващ тор е напълно покрит бавно освобождаващ седиментен тор за обширни и интензивни зелени покриви.
Съкращение: NPK тор
Тип зърно: неправилни кръгли зърна
Размер на зърното: около 4 - 6 мм
Цвят: сиво-зелен...
...
Друго предимство е, че черешите, ягодите и др. са налични през цялата година, когато са замразени. В съответствие с нуждите на клиентите, ние замразяваме и обработваме плодове с различни диаметри и форми, цели, като зърна или на парчета.
Ние сме специализирани в предоставянето на на клиентите плодове и зеленчуци с премиум качество, отглеждани от цял свят.
Нашите продукти (от които някои са органични и/или устойчиви):
- Малина
- Черница
- Боровинка
- Черен касис
- Червен касис
- Кисела череша
- Ягода
- Манго
- Банан
- Ананас
- Плодови смеси...
...FMCW-Радар за измерване на нивото на твърди вещества от гранули до камъни
OPTIWAVE 6400 е 2-жилен 24 GHz FMCW-Радар за измерване на нивото, предназначен за прости приложения с твърди вещества. Това радарно устройство служи за непрекъснато, безконтактно измерване на нивото на камъни, пластмасови гранули, кафе на зърна и други твърди вещества, които се обработват или преработват в различни...
...Гръцките кафеени зърна осигуряват нежно ексфолиране, а кофеинът помага за намаляване на целулита и стягане на кожата.
Съхранявайте на хладно, сухо и сенчесто място в опаковката.
Съставки*: Натриев оливат, Глицерин, Натриев кокосат, Натриев палмат, Натриев сладък бадемат, Натриев касторат, Масло от сладък бадем (Prunus Amygdalus Dulcis), Екстракт от семена на кафе арабика, Прах от семена на кафе арабика, Диоксид на титана (CI 77891)...
...Индукционна статична пещ за ръчно производство на зърна от сплави с благородни метали в графитна смесена тигел, с автоматично управление на температурата.
Нашият продуктов асортимент включва следните типове пещи:
- Наклонена индукционна пещ
- Статичен отворен тигел
- Статичен вакуум/контролирана атмосфера тигел
Металургичните познания на IKOI позволяват избора на най-подходящата технология и материал на тигела за всяко приложение.
...В този красив стъклен съд в стил Аптека, заедно с дървената лъжичка, Сивата сол от Белия край влиза в кухнята ви и ви позволява да се насладите на нейния вкус на всяка маса.
Поставени върху легло от глина, кристалите на Сивата сол съдържат в своите зърна всички ползи на Океана. Събрана и изсушена на слънце, Сивата сол от Белия край предлага своя суров и минерален вкус, достъпен за всяка маса...
...Дървена лопата 20 см зазърна, брашно...
REF: MOUPEL20
ГАРАНЦИЯ: 24 МЕСЕЦА
Основен материал: дърво
Цвят: кафяв
Произведено в: Европа
Ширина: 5,5 см
Дълбочина: 4,3 см
Нетно тегло: 0,093 кг...
...Нашите фини какаови зърна, произхождащи от Западна Африка, свидетелстват за нашата ангажираност към качеството и устойчивостта, обогатявайки вашите продукти с есенцията на шоколада.
... оризови зърна, за да се придаде разпознаваем и атрактивен вкус на основния продукт. Могат да се добавят бобови култури или зърна, за да се отговори на специфичните местни вкусове. По същия начин могат да се добавят материали с високо съдържание на фибри, за да се увеличат специфичните хранителни стойности.
Процес: Процесът може да бъде разделен на 3 етапа.
Предекструзия - Еднородна смес от различни суровини се овлажнява до предварително определено ниво с вода или материали, съдържащи вода, преди екструзията. Овлажняването се извършва или в партиден режим по време на смесването, или непрекъснато.
...Те са изработени от висококачествени синтетични смоли с два различни материала, за да отговорят на всякакви нужди на потребителите. RESILENE (полиетилен) се използва в мелничарската, хранителната индустрия и в селското стопанство за транспортиране на зърнени култури, брашна, фуражи, зърна и др. RESINAMIDE (антиабразивен найлон) е идеален за транспортиране на абразивни и корозивни продукти: стъкло...
... с различна природа).
СЪСТАВ И ВИД
Готов за употреба грунд с розов цвят и видими зърна. Консистенция, близка до боя.
ПРИЕМЛИВИ ПОВЪРХНОСТИ
• Гладък бетон
• Самоподреждащ се бетон
• Стара боя
• Стара боядисана стъклена тъкан
ПОКРИТИЯ
Покритията могат да се нанасят след пълно изсъхване на БЕТОН ХАФТГРУНД с всички видове продукти (независимо дали са на основата на цимент, гипс или готови за употреба), включително адхезивни разтвори за облицовки, традиционни гипсове (ръчни или за пръскане).
ОПАКОВКИ
Ведра от 5 и 20 кг.
СЪХРАНЕНИЕ
12 месеца в...
... температури, използвани по време на мелене, съвпадат с оптималната активност на GUMINASE.
ЕФЕКТ НА pH
Оптимално pH между 4.5 и 6.5.
ЦЕЛИ
Да намали съдържанието на ß-глюкан и пентозан в мъстта и вискозитета на мъстта, както и да улесни филтрацията на маша, както и филтрацията на бирата, особено при варене с високи нива на сурови зърна като ечемик или пшеница.
ПРИМЕРИ
Ефекти от добавянето на...
...Сурови какаови зърна в оригиналното, сурово, несортирано и непечено състояние. Тези какаови зърна са ферментирали и изсушени, затова са идеални, например, за суровоядска диета. Тези какаови зърна съдържат изобилие от витамини, минерали, антиоксиданти, фибри и ненаситени мастни киселини.
...Брашното от елда T170 е пълнозърнесто брашно, получено чрез смилане на целите зърна елда, включително триците и зародиша, което му придава тъмен, сивокафяв цвят и здрава, гранулирана текстура. "T170" показва много високо съдържание на пепел, символ на богатството на минерали и фибри в това брашно. Вкусът му е дълбоко селски, с нотки на лешник и лека горчивина, което го прави идеално за рецепти с...
... с анелокс валяк е възможно. Благодарение на техниките за нанасяне на лак, използвани от нашата компания, получаваме много привлекателни визуално продукти, като брошури, каталози или опаковки. Предложени ефекти: блестящ drip-off лак, матов drip-off лак, матов лак с едри или дребни зърна. Тази техника е особено препоръчителна за печатни материали на всякакви видове гланцирани хартии и картон, покрит с метализирани листове.
...Този скраб ще ви осигури естествена ексфолиация благодарение на фините зърна от ядки на Тагуа, които ще оставят защитен слой, предпазващ кожата от изсушаване. Кожата ви ще бъде по-гладка и по-ярка.
...Диск за полиране с ламели диаметър 115 мм
Монтира се директно на ъглошлайфи и шлайф машини с неговата система за закрепване M14
За шлайфане на камък, керамика, мрамор, гранит
Налични зърна: 60 / 120 за грубо шлайфане
Зърна: 60
Зърна: 120...
...Нашата паста Barilla е вкусна и винаги al dente, направена от 100% подбрани италиански зърна. От ангажимента и страстта на Barilla произлиза нашата паста, направена от 100% подбрано италианско зърно, за плътно вкусово изживяване.
KG 5 X 3 БР = 1 БР ЕВРО 4,20
1 ПАЛЕТ 48 КАРТОНА
СРОК НА ГОДНОСТ 21/ 03 / 2027
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТА...
...Твоят ориентир за кремообразно кафе с мек и устойчив вкус на лешник. Перфектно съчетание с мляко за всички любители на капучиното.
Тип на зърната: 25% Арабика - 75% Робуста
Произход: Арабика: Бразилия - Робуста: Колумбия, Уганда и Индия
Профил на печене: средно печене
Продават се в опаковки от 1 кг - Картон от 8 опаковки 8 кг...