... кулинарни творения.
Вид / Произход: Planifolia. Произход SAVA, Мадагаскар.
Дължина: +17 см.
Минимално тегло на шушулка: 3.5g.
Влажност: 25-30%.
Съдържание на ванилин: 1.6-2.4%.
Опции за опаковане: Вакуумна торба от 250 g, 500 g, 1 kg, 5 kg.
MOQ: 250g.
Гаранция: Ваниловите шушулки се отглеждат и преработват с помощта на естествени и традиционни методи. Не използваме химически торове или пестициди в нашите плантации. Нашите култури се отглеждат без генетично модифицирани организми (ГМО). Убедени сме, че продуктите не са стерилизирани с радиация.
...Ние предлагаме само ванилия Bourbon от тип Gourmet. Тя произхожда от периферията на селата около защитената зона Loky – Manambato в източната част на Мадагаскар.
Произхождайки от почти дива среда, тя притежава изключителни характеристики:
- Минимално съдържание на ванилин от 1.8%
- Минимална дължина от 18 см
- Съдържание на влага между 28 и 38%
- Средно тегло на шушулка от 4.5 грама.
Изборът да предлагаме само това качество на ванилия е умишлен. Първо, за да останем на високи стандарти и най-вече, за да успокоим нашите партньори относно неизменните характеристики.
...Информация за продукта
Гурме черни шушулки от ванилия от Мадагаскар, клас А, 15+ см.
Съставки: Гурме черни шушулки от ванилия, клас А, от Мадагаскар.
Съдържание на влага: 25-35%
Съдържание на ванилин: 1.2-2.2%
Тегло: 1000 грама
Произход: Мадагаскар
Съхранявайте на сухо място, при температура между 15-20°C. Предпочитано в херметически затворен контейнер.
...Нашият ванилов прах се получава след стриктен ароматен подбор на шушулки от тип Червен САЩ, който ви гарантира високо съдържание на ванилин.
Тези шушулки след това се смилат фино, за да се получи хомогенен прах, който лесно може да се използва.
...С вкусния си шоколадов аромат, тя е лесна за работа, вашите творения ще могат да се залепят лесно без добавки.
Съставки: захар; глюкозен сироп; чист бял шоколад 34% (захар, какаово масло, ПЪЛНО МЛЯКО на прах, СУПЕРМЛЯКО на прах, МЛЯКО на прах, емулгатор E322, аромат ванилин); какаово масло; нишесте; вода; емулгатори E422, E415; оцветител E171; консервант E202.
Алергени: МЛЯКО и млечни продукти...
...Справедливо търгувано гурме качество
Продуктови детайли:
Новата реколта е тук!
Дължина 15 - 18 см
Произход: Мадагаскар
Високо съдържание на ванилин
Реколта: 2020 Срок на годност: 12/2022
Бурбонска ванилия
Нашата бурбонска ванилия от сърцето на региона САВА в Мадагаскар се отличава с много високо съдържание на ванилин и олицетворява "класическия" вкус на ванилия.
Тя е универсалният избор за...
...Ванилията Бурбон е сорт ванилия, принадлежащ към категорията на ванилиите планифолия.
Тази ванилия, която представлява 80% от световното производство, разполага с няколко качества.
Ванилията Бурбон има няколко качества, от които наименованието “гурме” е най-високото.
Концентрацията на ванилин в нея е по-висока от тази на ванилиите, които обикновено срещаме.
Шушулките на гурме ванилията имат...
...Съдържанието на ванилин в червената ванилия, което е между 1.1 и 2.2 %, гарантира приятно вкус с ароматна нотка в устата. Тя се отличава с червеникавия си цвят и е търсена от индустриалците.
Размер (см): 11 до 20
Ванилин (%): 1.2-2.2
Влажност (%): 22 до 25 (ЕС) / <22 (САЩ)...
...Открийте нашите ванилови шушулки от Индонезия.
- Гранд Крю JAVA.
- Директен производител, реколта 2022.
- Карамелизирани нотки, плодови вкусове.
- Нашите шушулки са с дължина 18 см.
- Доставени в херметически затворена и многократна опаковка.
Гаранции за качество:
- Категория «A1 неразцепени»
- Систематичен анализ на съдържанието на ванилин (между 1,5 и 2,2%)
- Систематичен анализ на съдържанието на влага (между 25 и 35%);
- Цели, здрави, гъвкави и пълни шушулки;
- Проследимост и качествен анализ на всяка произведена партида;
- Опаковани от нас в региона Окситания.
...Ванилията TK от Мадагаскар е ванилия с голямо качество на аромата. Черната ванилова шушулка TK се различава основно от черната ванилия по съдържанието на влага, размер и съдържание на ванилин.
Съдържание на влага: 24 до 32 %
Съдържание на ванилин: 1.6 до 1.8
Размер: 11 до 16 см
Външен вид: Гъвкава, суха и по-фина
Цвят: По-кестеняв и червеникав
Тип: разцепена или неразцепена
Използване: Черната ванилия TK от Мадагаскар е идеална за сладкари, сладоледари и шоколадери.
...Естествен аромат на ванилия от Мадагаскар, наличен в различни концентрации от 0,4% до 5% ванилин на различни носители като PEG, глицерин и захарен сироп.
...Съставки: Съставки: Захар, какао 25%, натурален нишесте, декстроза, пълномаслено мляко на прах, аромат на карамел 0,8%, сол, гума гуар [E412], ксантанова гума [E415], натурален карамел, ванилин. Алергени: Може да съдържа следи от мляко, глутен, ядки и натурални сулфити поради наличието в зоната.
Избор: Пакет - 500 гр
Енергия: 403 Ккал / 1704 Кдж
Нутриентни елементи: За 100г
Мазнини: 5,9г
От които наситени: 3,6г
Въглехидрати: 81,0г
От които захари: 57,9г
Протеини: 6,4г
Сол: 0,51г...
...Гурме органични ванилови шушулки от Мадагаскар, известни също като Бурбон/Планифолия.
Дълги, влажни с високо съдържание на ванилин, шушулките преливат от вкус с силен аромат, дълги 18 см.
Сертифицирани органични за ЕС, САЩ, Австралия.
...Разпознаваема по черния си цвят, който преминава в кафяво, и с блестящ и мазен вид, гъсеницата от ванилия бурбон има рядка дължина от 18 до 20 см.
Плътна и желаната с влажност от 30% до 38% и съдържание на ванилин между 1.6% и 2.4%, тази изключителна бурбон ванилия ще придаде на вашите ястия шоколадови нотки с интензивен вкус на ванилия.
Количество: 3 гъсеници
Тегло: 18 г...
... аромат, оцветител бета-каротин, ароматно вещество ванилин. Може да съдържа следи от: глутен, яйца, ядки (лешници, бадеми, орехи).
Хранителни стойности на 100 г
Енергия 1555 kJ / 365 kcal
Мазнини 0,5 г
от които наситени мастни киселини 0,5 г
Въглехидрати 69 г
от които захари 69 г
Протеини 7,3 г
Сол 0,46 г
Обем: 128 г...
...Клас А неразделени ванилови шушулки от Мадагаскар, високо съдържание на ванилин от 14 см до 20 см. Високо ниво на влага, копринени, маслени и с отличен вкус.
... текстура, тези ванилови шушулки освобождават интензивни аромати веднага щом отворите пакета. Нашите ванилови шушулки съдържат между 1,8 % и 2,3 % ванилин и перфектно ниво на влага от 26 до 38 %, предлагайки ви продукт с изключителна чистота.
Обединеното кралство, Crossways Business Park, Dartford.
2016
5-9
Доставка: В световен мащаб
Дистрибуция
...Разпределяме на едро таитянски ванилови зърна с капацитет да доставяме 5 метрични тона ванилови зърна годишно.
По-долу са подробностите за нашите зърна:
Дължина: 15 см нагоре
Общо зърна на кг: 296
Съдържание на ванилин: 1 - 2.5%
Влажност: 20-30%
Моля, изпратете ни имейл за повече информация и за оферта на info@bananahealth.co.uk...
...Количество и цени
MOQ: 0.5кг
Предоставен样品: (Платен от клиента, изпратен с DHL или по-бързи средства)
FOB цена: $220/кг
Доставна способност: 10 тона/година
Условия за плащане:
TT трансфер, Paypal
70% при поръчка, остатък след доставка
Спецификации:
Име на продукта: Угандийски ванилови шушулки
Дължина: 14м-17см
Влажност: 20%-25%
Ванилин: 1.4%-2%
Приложение: Сладолед, печене, готвене...
... кооперация със седалище в Северна Германия.
Клиентите включват известни марки и индустриални производители на хлебни изделия, сладкарски изделия, сладолед, деликатеси, десерти и други храни в цяла Европа, а също и извън нея.
Асортимент:
• Немско марково масло
• Масло с ванилин или каротин
• Рекомбинирано масло
• Турерно масло
• Чисто масло
• Маслени мазнини с ванилин или каротин
• Индивидуални...
...Ето една френска компания, която предлага известната ванилия от Мадагаскар.
Не е нужно да представяме съдържанието на ванилин, което прави Мадагаскар уникална страна.
Нашият екип на терен в голямото североизточно Мадагаскар ни позволява да контролираме продукта от неговото събиране/опаковане до вноса/търговията чрез VANILLA SHOP LIMITED във Франция.
Първоначално сме екип от събирачи и...
... продуктови групи като:
- прах за ароматизирани напитки от плодове,
- готови супи,
- пудинги,
- крем Chantilly,
- смеси за торти,
- готови прахови смеси за турски десерти,
- прах за печене на тесто,
- захаросан ванилин,
- какао на прах,
- карбонат,
- крем за торти,
- оризово брашно,
- нишестета,
- царевично брашно,
- желе за торти и крем,
- шоколадов сос,
- инстантно кафе,
- горещ шоколад,
- какао с мляко,
- подправени сосове с шоколад и подправки (смес за кюфтета, смес за пиле, смес за риба и др.)...