... съпътства прекрасно рибни ястия с сос и птици. Великолепно!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сортове: Марсан & Русан
AOC: Ермитаж
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2027
Температура на сервиране: 11-13°C...
...Табаско Оригинален Вкус Червен Пиперен Сос съдържа дестилиран оцет, червен пипер и сол. Тази опаковка включва една (1) бутилка от 2 унции Табаско Оригинален Вкус Червен Пипер Сос.
С годишен капацитет от 70 000 тона, разпределен в 4 категории, включващи Бисквити, Вафли, Бисквити с Маршмелоу и Торти, ние изнасяме нашите продукти в повече от 30 държави.
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия.
Име на продукта: Бербер Хариса
Вкус: Горещ, пикантен
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Име на марката: MEDILIFE
Място на произход: Тунис...
...Горчицата, с латинското си име “brassica nigra”, се отглежда за семената си, които образуват както маслото, така и горчицата в сос.
Маслото от горчични семена се използва от векове от жените в Северна Африка и Индия, то се извлича от семената на горчицата и е много известно със своите ползи за косата.
Бутилка: 100ml / Дозатор...
...Пиперът д'Еспелет A.O.P. е червен пипер с плодови нотки и с характерна, но лека пикантност, типична за френската кухня, а по-специално за баската кухня.
Желето от пипер д'Еспелет е сладък и ароматен сос, напомнящ на желе от касис с леко пикантен вкус, който перфектно ще допълни вашите меса, сирена и фоа гра. Това е водещият продукт на Сарта в края на тази година.
Пиперът д'Еспелет е мексикански...
... приготвите тези Champisnack в микровълнова фурна (5 мин. на 500 W.) или в традиционна фурна (15-18 мин. на 180°C).
Съвети за съхранение
Да се съхранява в долната част на хладилника при идеална температура от 2 до 4°C.
Налични опаковки
Купички 340гр., от които 300 гр. гъби и 40 гр. сос.
...Подобрете производството, увеличете добива, намалете отпадъците, постигнете по-висока възвръщаемост на инвестициите
Нашето универсално оборудване за пица автоматизира вашите нужди от обработка на пица, от нанасяне на сос до нарязване и нанасяне на топинг на единични или множество линии. Оборудването е конфигурирано, за да отговаря на вашето специфично приложение и производствена скорост, лесно е...
... и пикантен нюанс на един от най-популярните си пастети, като е добавил Хариса, пикантен сос на основата на червени чушки.
Предназначен е за намазване на сандвичи и хапки, но също така и за приготвяне на сосове, яхнии и др...
Нетно тегло: 120 г или 220 г
Съставки: черни маслини от сорт "Емпелтре", пикантен червен пипер, екстра върджин зехтин, чесън, кориандър, кимион.
...Тази вакуумна запълваща машина е единствената с характеристики на професионална производителност, с капацитет от около 250 бутилки/час, много лесна за употреба и с компактни размери. Идеална е за течности като: вино, масло, доматен сос, ликьори, плодови сокове и дори продукти с висока плътност (необходими са смяна на аксесоарите).
Характеристики
Производство: около 180/200 бутилки (750ml)/ч...
...Вкусни йогурти с пакет от вкусни плодове, за да освежите вашите висококачествени менюта.
Ще намерите нашите йогурти с плодов сос, чиято конфитюра идва от компанията GUEPRATE в Сент Илер дю Аркуе, те са без консерванти, ягоди, малини, череши, маракуя, праскови, кайсии и къпини, конфитюр от сено (местен производител от Сент Срамбо).
...Тази система за пълнене може да бъде инсталирана, например, на съществуваща линия за дозиране на супи, тапенади, масла, сосове, пастети, фини салати, спагетен сос и др.
Тази полуавтоматична дозираща система е идеална за много точно пълнене на течни или пастообразни продукти и е перфектно съвместима с многолентови дълбочинни или топлозаваръчни машини. Специалният дизайн на машината позволява...
...Парчета октопод, консервирани в традиционен португалски сос на основата на масло, пипер, домати, лук и други много вкусни подправки. Традиционната португалска рецепта с домати и лук, която подчертава вкуса на октопода. Октоподът, уловен за тази консерва, предлага много месести парчета с богат вкус.
Ref COLI-010
В наличност / Незабавна доставка
Сигурно плащане с карта или PayPal
Доставка за 4 дни в Европа от 9.90€
Смяна или възстановяване в рамките на 30 дни...
...Клиция е нашата деликатна зеленчукова майонеза, приготвена със сицилиански бадеми.
Бадемът е главният герой на вкусна, мека и деликатна крема, алтернатива на класическата майонеза. Целият аромат на нашите сицилиански бадеми и интензивният вкус на екстра върджин зехтин от нашите маслини се срещат в преосмислянето на известния сос в стил, подходящ за вегани.
...На върха на продажбите за 2023 г.
Със своята деликатна бледа рокля, това удивително вино, което съчетава мускат и сиря, изразява аромати на карамфил, виолетка, праскова, лоза, манго и ягодов сос с босилек, освежава с нежност!
Наличен в бутилки.
...На бедна скалиста местност по бреговете на Гърция, събран от малки фермери диворастящ риган.
Чиста природа. Сушен на въздух. Риганът има силен и свеж, ароматен мирис. Използва се за средиземноморска кухня, зеленчуци, сосове, сос за кайма, зеленчуци, доматен сос, месни ястия.
...Тероар: Глинесто-пясъчна почва върху шисти
Ситуация: Висок лаян
Винификация
Алкохолната ферментация и отлежаването се извършват в бъчви в продължение на една година.
Дегустация между 10 и 12°C
Око: Жълто
Нос: Плодов, компотен, кайсии
Устата: Аромати на жълти плодове и нотки на конфитюри
Потенциал за отлежаване: 5 години
Баланс: Сух
Съчетания с храни и вино: Риби в сос,
миди, бели меса и сирена с варени пасти.
Лот с американски стил, омар с крем и пиле в бял сос.
Рязане: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
Компанията "Продукти Хаби" е семейна МСП, активна от 1914 г. в сферата на производството на качествени консерви. Ние предлагаме нашите продукти под марката Habi на големи търговски вериги, както и в сектора HORECA и бързото хранене, а също и под Private Label. Създаваме за нашите клиенти готови ястия, сосове, основи за сосове и други. Нашите продукти се произвеждат по традиционни рецепти, без доба...
...Свинско месо, аромати, морска сол, кафява захар, доматен сос, кафе на прах, натурални аромати, подправки
Съдържа алергени: Горчица, без консерванти и полифосфати
Нутриционни и енергийни стойности за 100 г продукт
Енергийна стойност 283kcal 1177kj
Мазнини 15,0г от които наситени мазнини 6,3г
Въглехидрати 1,8г от които захари 1,8г
Протеини 25г хранителни влакна 0,01г сол 1,3...
Семейната компания от региона Рейн-Некар е основана през 1986 година от петте братя Баклан като търговско предприятие. Тя се е развила до днешна дата в глобално оперираща международна компания. В групата Бактат в момента влизат дванадесет компании с около 1,500 служители. Актуалният асортимент включва 3,000 продукта и е наличен в около 52 държави по света.
Основата на нашето действие е близостта ...
... маслени удоволствия.
Препоръки за употреба:
- перфектно подходящо за салати като добавка към дресинга или салатната сос
- за приготвяне на сосове за паста
- като добавка за дипове, песто и маринати
- за пържене, задушаване, готвене на пара и печене
Композициите на Vitis са обогатяване за всяко гурме меню.
По желание предлагаме и частни етикети.
През 1963 година Оскар Кунц, като изобретател и гурме с четири завършени професионални квалификации - готвач, хлебар, сладкар и месар - имал визия: за своите изискани ястия искал през лятото да обработва пресните градински подправки без сушене, така че те да могат да развият своята непокътната арома и през зимата.
В продължение на около 10 години той разработвал метод. Той го патентовал и накрая ...
...Това е еквивалент на голямо крю от мюскар. На сляпо, дългото отлежаване на утайка напомня на хубаво добре отлежало бургундско бяло. Идеален за аперитив, това голямо вино от Лоара ще се съчетае прекрасно с всички риби в сос, бели меса и ще придружава също така фоа гра.
Дomaine:DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation:MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Региона:VAL DE LOIRE
Цвят:Бяло
Сортове:100% Melon de Bourgogne
Метод на отглеждане:Био
Обем:75cl
Тегло:1 kg
Характер:Сух
Година на производство:2017...
... като специална абфилачна инсталация, която при наливането на например кюфтета, зелева сарма, шкембе, риба, краставици, плодове с разтвор, сос, марината или масло винаги запълва до една и съща височина (независимо от размера на вложението).
За абфилачната машина има три вида съдове:
1. Съд за наливане на течности като солен разтвор или оцет за консервиране
2. Съд за сосове
3. Съд за наливане на масло
Технически данни:
Височина: 1900 мм
Ширина: 760 мм
Дължина в рамките на конвейера: 700 мм
Производителност: до 4200 опаковки на час
Консумация на енергия: 0,18 kW
Използваеми буркани: от 0,2 до 0,9 I...
...Машина за пълнене: Пистонна машина за пълнене
Автоматична и икономична
Задвижвана от сервомотор
Измервателно пълнене на течни или гъсти продукти,
С или без парчета: супа, терина, мус, горчица, пюре, сос, бешамел...
...Естрагонът, чийто латински име (dracunculus) означава "малък дракон", е истинско съкровище на френската кухня! Той е особено известен със своя интензивен анасонов вкус и леко камфорен аромат.
Естрагонът е част от фините подправки, а ароматите му прекрасно се съчетават с яйца, меса, риби и подчертават повечето сосове: берарнез, тартар, майонеза, винегрет, доматен сос или ароматизирано масло.
Той позволява да се ароматизира оцет, като просто се постави клонче в бутилката. В инфузия, той е известен със своите успокояващи свойства.
...Staine Ex 1
Stain Ex 2
Stain Ex 3
Stain Ex 4
Stain Ex Комплект за начало
(75011):
Обработка на мазни петна (масло, грим, восък, шоколад)
(75012):
Обработка на петна от мастило и химикалки (мастило, боя, лепило, восък)
(75013):
Обработка на петна с метален произход (ръжда, метален лак, цимент)
(75014):
Обработка на протеинови петна (кърва, сос, яйце, кондензирано мляко, майонеза)
Опаковка:
4 x 500 мл
(75010):
4 бутилки и техният държач...