...Предварително изградени хладилни складове? Хладилни камери за? съхранение на хранителни продукти;? замразяване;? сушене и узряване? Оборудване на помещения за преработка намесо? Въздушни пътища? Производители на лед M.C.R. Pili & Introvini на Antonio Pili S.a.s. - Факс и имейл:...
Ние сме компанията R.A. Trading, базирана в Оттерсум, Нидерландия. Занимаваме се с производство и търговия на едро с морски дарове, храни за добитък и птици от 2000 година. Имаме около 300 клиенти по целия свят и нашата сила е в надеждността, бързата доставка и следпродажбеното обслужване. Това ни е помогнало да доминираме на пазара, увеличавайки нашия дял на пазара в Европа и Близкия изток...
Starmeat е динамична компания, занимаваща се с производствона механично обезкостено пилешко месо MDM, MDM Baader червен 3mm и MDM Baader светъл 4mm. Осигуряваме ниски цени и най-високо качество. Разполагаме с модерна производствена линия, която позволява по-ефективно и бързо производство, спазвайки всички норми. Произвеждаме 300 тона седмично.
... резачки за деликатеси, ръчни и автоматични филе машини, вертикални триони за замразени продукти, пълначки, тестомесачки и смесители за месо. - Оборудване за производствона хляб, като ръчни тестомесачки, спирални тестомесачки или тестомесачки с опашка, наклонени тестомесачки, везни, оформящи машини, ферментационни камери, индустриални фурни, конвекционни фурни от 3 до 20 тави. - Оборудване за претегляне и етикетиране на продукти - Всички видове мебели от неръждаема стомана, като работни маси, полуиндустриални и индустриални мивки, рафтове от неръждаема стомана.
... опаковки с професионалния си и експертен екип. Помещенията на Namli Plastic са изградени на 7000 м² закрито и 5000 м² открито пространство. Основното предимство на компанията е нейното внимание към безопасността на храните, което се проявява на всяка стъпка от процеса и инфраструктурата, която осигурява хигиенични условия за производство.
... лютив червен сладък пипер. Продуктите на Туфан Бахарат, произведени с нулево лютиви пиперки от региона Гейве, получиха заслужена слава както на вътрешния, така и на външния пазар. Освен нулево лютивия червен сладък пипер, ние също произвеждаме и продаваме всички видове подправки и подправки; чили, кимион, мента, сума, кориандър, мащерка, липа, дафинови листа, барбекю, месо, кебап, салата, риба, пица и...
Производствона дървесни стърготини и мулч от говеждо месо от широколистни и иглолистни дървесни видове. Договорно рязане, услуга с контейнери, транспорт на насипни товари, работа с товарачи.
Ние сме семейна фирма, специализирана в традиционното производствона колбаси. Част от нашето предложение са също колбаси и месо за грил. Осигуряваме също мариновани или предварително опушени прасенца.
... отлични ястия от прясна риба, месо, колбаси и директно производствона паста и сладкиши. За да придружим нашите ястия, на масата не липсва селекция от вина от Олтрепо Павезе, както и национални етикети и дестилати. Тук можете също да опитате фантастична пица на метър, изпечена в нашата дървена фурна, или да се оставите да ви посъветват с предложенията на деня. ЛЕТНИ ВЕЧЕРИ ПРИ СВЕТЛИНАТА НА СВЕЩИ В ГРАДИНАТА... ТЕМА ЗА ВИНО И ГАСТРОНОМИЯ... ГРИЛ ПОД ЗВЕЗДИТЕ...
Производство и доставка на дьонер. Производството и доставката на дьонер месо е занаят на Euro Döner Group. Дьонер месото се разпространява от Euro Döner Group в цяла Европа - Euro Döner.
... една от най-интегрираните в страната, обхващаща всички аспекти на процеса напроизводствона пилета от 1963 г. насам. Кескиноглу е компания, която взема своите управленски стандарти от международни сравнения и вече е удовлетворила изискванията на ISO 9001 (Общо управление), OHSAS 18001 (Системи за безопасност на производството и труда), BRC (Глобален стандарт за сертификация на храни) и ISO 22000. През 2003 г. компанията започва да произвежда органичен тор от пилешки тор и е първата в Турция (годишен капацитет от 40 000 тона). Ахисар се намира в сърцето на региона на зехтина в Турция.
Нашата компания, СК РОМАвИС ЕООД, е основана през 2001 година и сме специалисти в отглеждането на птици, с основна дейност:
- Отглеждане на пилета за яйца и месо
- Производствона фуражи за птици
С 100% частен капитал, нашата компания се ръководи от мениджър инж. Иоан Балан с над 30 години опит в отглеждането на птици.
Нашата компания разполага с два склада за отглеждане на пилета за яйца, оборудвани с най-съвременна техника за благосъстоянието на птиците и следователно качеството на яйчните продукти.
Производственият капацитет в момента е 400 000 яйца от първокласен клас на седмица.
... успешно отглеждат своите малки, обемът на млякото е по-нисък и лактацията е по-кратка в сравнение с млечните породи.) С увеличаването на числеността, стада от борски кози, отглеждани единствено за производствонамесо, започват да се появяват и бъдещето изглежда светло за тази порода нежни гиганти. За повече информация относно борските кози, свържете се с нас - ние сме утвърдено британско стадо борски...
Базирайки се на опита, натрупан от 1997 година, ние доставяме на нашите клиенти замразени суровини за по-нататъшно производство, като свинско, говеждо, птиче месо, както и плодове и зеленчуци. За да осигурим най-доброто обслужване на нашите получатели, освен в Полша, ние също така работим с производители на суровини в останалите държави от ЕС, както и в Южна Америка и Азия.
... етикетировка за клиента. Нашият екип е ръководен от двама технолога по храните, където качеството и осигуряването на безопасността на храните са основен приоритет. Също така произвеждаме пълни смеси от подправки за мариноване на прясно месо, с и без добавки, за да отговорим на нуждите на всички клиенти.
... сладко.
Освен сладките сладка, предлагаме и солени компоти, проектирани да съпътстват перфектно сирена или като вкусни гарнитури за месо и колбаси. Всички плодове и зеленчуци се готвят на ниска температура, за да се запази вкусът на пресните продукти. Перфектната наденица е вкусна и автентична, приготвена ръчно, както изисква традицията на Емилия.
Нашето производствона стриди се отглежда по традиционен начин на концесии в залива Вей, разположени на брега на Калавдос в Нормандия, Франция. Благодарение на богатството на околната среда, заливът Вей предлага стрида с плътно месо, сладка и хрупкава, която получава наименованието Специална стрида от Изини. Тел. 0231219133 Мобилен 0607867994...
Селскостопанско стопанство, разположено във Франция, в сърцето на вулканите на Оверн, в подножието на Пюи Мари
Регистрирано в HVE (Висока екологична стойност)
Производствона говеждо месо от породите Обрак и Салер: телета + крави за месо
Продажба на живи животни или в прясна трупна форма
Възможност за халал клане...
Иберийски хамон, иберийски лоумо, чоризо и салчичон иберико, иберийска лонганиза, маринована бекон, мариновано лоумо, пълнено главно месо, чоризо и салчичон без добавки: без консерванти, без лактоза, без глутен, всички продукти от свинско месо. качество на продуктите и ръчно производство.
... "дритта". Всички земи на компанията се наторяват с органични вещества, докато растенията не се подлагат на никакво фитосанитарно третиране, в пълно съответствие с нормите, регулиращи биологичното производство. Меленето на маслините се извършва стриктно в рамките на 24 часа след събирането им чрез процес на студено извличане. Крайният продукт е екстра върджин зехтин с високо качество, характеризиращ се със среден плодов аромат, тревист тип, с нотки на артишок и леки горчиви и пикантни нюанси. Препоръчва се да се комбинира със супи от зърнени храни или бобови растения, печено месо и салати.
... хранителна и зоотехническа експертиза, оригинални технически софтуерни решения, надеждни и конкурентни премикси, иновативни добавки и специализирани хранителни продукти. Ние сме специализирани в производството на витаминни премикси, предназначени за всички видове, проектирани за всички физиологични етапи и адаптирани към много типове производство, с голямо разнообразие от концентрации. Ще търсим купувачи и дистрибутори в Африка и страните от Близкия изток. Във втория етап планираме да реализираме с партнери.
... университети се разработва това лабораторно устройство. Прототипът трябва да бъде представен на обществеността през първото тримесечие на 2009 г.
Проекти: Контрол на храните с лазер. Степента на зрялост на храните може да бъде определена и установена през опаковката. Измерване на развалено месо през пластмасовата опаковка.
Заклане, разфасоване, обработка и опаковане на говеждо, свинско, овче и конско месо
Развитие и производствона препарати от говеждо, свинско, овче месо и продукти на основата на говеждо и свинско месо
Търговия с птиче и дивечово месо...