... един от най-добрите и най-престижните в Португалия, признат на национално и международно ниво, с блед цвят и интензивенвкус на восъчен мед.
******************************************
Опаковане и търговия с пчеларски продукти, като мед и полен, и производство...
...Производство на традиционни и биологични конфитюри. През 2009 г. инвестирахме в нова система за готвене, която ни позволява да готвим плодовете си при ниска температура, под вакуум. Техниката ни дава големи парчета плодове и интензивенвкус и цвят. Качеството на нашите продукти и нашите ексклузивни опаковки ни донесоха репутация по целия свят. Конвенционални конфитюри, биологични конфитюри, конфитюри с намалено съдържание на захар, конфитюри без добавена захар. Брандове: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Нашите вина произхождат от Margaret River в югозападна Австралия и от Mc Laren Valley, в южната част на страната. Margaret River, на 280 километра на юг от Пърт, е започнала културата на гроздето под формата на контролирано експериментално отглеждане. Червените вина от Margaret River обикновено са тъмни и стегнати, с интензивен плодов вкус. Напоследък винопроизводителите започнаха да правят...
...Доматът Сан Марцано, типичен за района, с интензивенвкус и аромат. Също толкова известна е пастата от Граняно. Производителите се селектират сред най-добрите в Кампания, за да можем да гарантираме на клиента най-добрите продукти, които районът може да предложи.
...както и с часови лабораторни инспекции. Благодарение на такъв интензивен мониторинг, в всяка опаковка влиза пастата Nuh’un Ankara Makarnası с ярко жълт цвят, с едно и също качество и вкус по всяко време. За повече информация...
... разказва на FreshPlaza Пино Ла Роза, търговският директор на семейната компания Агрипантел.
От 1994 г. Агрипантел произвежда около 200 гастрономически специалитети, вдъхновени от истинската сицилианска традиция, особено от региона Трапани. Постоянното търсене на съставки и внимателните гастрономически комбинации от народната традиция са предпоставка за качеството на цялото производство. Каталогът се допълва с сосове и подправки, пастети и подправки, конфитюри и мармалади, сушени плодове с интензивенвкус и неповторим аромат.
... шоколад и Черен шоколад с портокал са направени от 100% фино премиум какао Arriba от Еквадор. Това изискано какао се характеризира с отличителен и неповторим интензивенвкус. Чрез закупуването на сертифицирано от UTZ какао, Höflich Schokolade подкрепя устойчивото отглеждане на какао. През последните години успешно разширихме присъствието си на германския пазар, където работим с основните дистрибуторски вериги, и сме заинтересовани да разширим нашата дистрибуторска мрежа на международно ниво.
Винаги търсим вносители, така че ако се интересувате, моля свържете се с нас.
...Маслините, достигнали правилната степен на зрялост, се берат директно от растението на ръка или с механични средства; този ценен плод се мели след беритбата в рамките на 12 часа. Тази организация позволява получаването на зехтин с изключителни органолептични свойства, като екстра върджин зехтин "хармоничен" с типичен златисто-жълт цвят и балансиран вкус с нотка на бадем или екстра върджин "плодист" с интензивен аромат и пикантни усещания, както и горчиви нотки от листа.
... перфектно място за отглеждане на фъстъци поради географските особености и климатичните условия. Нашата суха земя и континенталният средиземноморски климат, характеризиращ се с студени зими и горещи лета, както и недостиг на дъжд, гарантират оптимални условия за получаване на най-добрите реколти от фъстъци, известни със своя интензивенвкус. Тези две характеристики осигуряват отлични качествени плодове. Поради тази причина, това е място в Ла Манча, чието име искаме да запомним завинаги.
Caffitaly System е основана през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страстта си към кафето.
Caffitaly избра да се посвети на уникален изследователски процес в сектора на кафето: да избере най-доброто от технологията и да я приложи, за да извлече максимума от кафето. От тази идея се роди Caffitaly System, комбинирана система машина-капсула, защитена с международни патенти. Избор на кафе с интензивен аромат и богата гама от напитки за всеки вкус в комбинация с пълна линия от машини с високи производствени характеристики, за да приготвите всичките кафета, които желаете.
Винарството в изба Микесия съчетава традицията с технологията, за да произвежда вина с интензивен сортов вкус, сложност и регионален характер. Винята Медауър се произвеждат изцяло от плодове, отглеждани в нашите собствени лозя. Гроздето се обработва внимателно, като Шардоне, Калмет и Каберне Совиньон. Изба Микесия притежава 20 хектара, разположени в Загоре, в района на Малеся е Мадхе. Този регион...
...главоболие, парене в гърлото или гадене по време на пушене и след него. Нашите продукти предлагат 2 часа време за пушене, без промяна на вкуса през този период. Като Arden наргиле смес, ние гарантираме 2 часа вкус и производителност. ТЮТЮН %0 НИКОТИН %0 КАТРАН %0...
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
... 0.12%. 100% Arbequina, от ранно прибиране и от една и съща ферма. Използваме най-модерните системи за прибиране, за да гарантираме минимално увреждане на маслината преди нейното смилане. Нашият зехтин се произвежда за по-малко от 8 часа след прибиране. Комбинира характерните вкусове на сорта Arbequina, като ябълка и банан, но в максималния си блясък. Първите зелени маслини от всяка реколта създават нашия най-ценен зехтин Extra Virgin. Външен вид: интензивен зелен цвят Нос: аромат на свежи плодове вкус: интензивен, балансиран и с тяло...
Компанията Bell Caffè е еталон в сицилианската търговия с кафе от повече от тридесет години. Основана през 1973 г., тя предлага кафе от първо качество, благодарение на внимателния подбор на ценни зърна, майсторски печени според дозировки, разработени през годините. Опитът в сектора и качеството на суровините са, всъщност, основните съставки, които могат да създадат кафе с интензивен и ароматен вкус. Уникален продукт, какъвто само истинските ценители могат да направят.
... характеристики на водите си, които я правят идеално място за отглеждане на голямо разнообразие от риби и морски дарове с ненадминато качество; истински рай за морските продукти.Близостта на нашата фабрика до най-добрите суровини, съчетана с традицията, предадена от нашите предци, прави възможно днес нашите продукти да предлагат интензивен и отличителен вкус, който нашите клиенти знаят да оценят и да се наслаждават на всяка от нашите консерви.
... Бауофер Алгейер Ементал г. У. вие се наслаждавате на парче от Алгейер родина. От прясно мляко произвеждаме ежедневно 60 колела Ементал. Сиренето с ядков аромат и пикантно-ароматен вкус е нашият класик. Като първата мандра в Германия, която произвежда био-твърдо сирене от 1984 година, био-продуктите също са наша специалност. От началото на 2016 година имаме един много специален сирене в асортимента - Бауофер Алгейер Ементал 1827 г. У. Това сирене зрее шест месеца и получава още по-интензивенвкус.
...ТЪРСИТЕ ЛИ СТРАХОТНА БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ? СЕГА Е ДОБЪР МОМЕНТ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС, ТЪЙ КАТО СМЕ ОТВОРЕНИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЗАЯВКИ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ДИСТРИБУТОРСКИ ПАРТНЬОРИ. ВЛЕЗТЕ В НАШИЯ СВЯТ НА КАФЕТО. "Еспресо" е синоним на "италиянски" по целия свят. Върховното италианско кафе има уникални и специални характеристики: гъста и компактна крема, плътен вкус и интензивен аромат. Всичко допринася за...
... растежа си, тъй като имат сладък вкус на всички етапи. Фурмите Сукари са нашият най-продаван продукт и нашият екип обожава да ги яде. Фурмите Сегай са наполовина хрупкави, наполовина нежни и сочни и не са твърде сладки. Фурмите Сегай се характеризират с многоцветни нюанси и отличителна удължена форма. Меки, фурмите Сегай са премиум плод, който със сигурност ще стане вашият нов любимец. Средни по...
... международни награди (златни, сребърни и бронзови медали) - Екстра върджин зехтин. Има много добро качество, интензивен аромат и вкус с зеленикав цвят, 0,2º киселинност. Бутилира се под марката "Фуенте Пена" - Върджин зехтин. Има по-мек аромат и вкус, и зеленикав цвят с жълти оттенъци (марка "Фуенте Пена"). Качеството е сертифицирано по международни стандарти ISO 9001 и ISO 22000. Нека консумираме зехтини! Това е много здравословен продукт, принадлежащ на средиземноморската диета (Нематериално наследство на човечеството) и предотвратява холестерола и стареенето на клетките.
... безопасност на храните.“
Вкус… Наситена, влажна и мека текстура с интензивен черен шоколад, покрита с леко хрупкава коричка, детайли, които обогатяват този интензивен шоколадов вкус… В зависимост от вашия избор, можете да добавите цели лешници, фъстъци или череши и горски плодове… Като последен щрих, карамелова плънка, фъстъчено масло или червен кадифен кейк… След като опитате едно парче Brownies by Limburgia, твърдим, че сладките...
Ние се занимаваме с производството на ядки от различни сортове, но винаги с най-високо качество. Сред нашите продукти се откроява белият слънчогледов семен, който предлагаме в различни формати и вкусове. Това е семе с много високо качество и интензивенвкус.
В момента ние сами разпространяваме в Общността Мадрид, където имаме над 500 търговски точки, в които предлагаме нашите продукти в формати...
...Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Много интензивен плодов аромат. Вкус на пресни плодове с нотка на пикантност. AOVE Филтрирано. Маслото от зехтин Extra Virgin, OLIVARO SUAVE С НАИМЕНОВАНИЕ ЗА ПРОИЗХОД, е синоним на качество, запазва непокътнати всички свои сензорни характеристики и свойства за здравето. Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Плод.
... до 14 дни, студено, с бук. Освен това солта се обръща на всеки час по време на процеса на пушене. Резултатът от тази работа е нашата Smoky Salt с уникалния си, интензивенвкус. Smoky Salt - не е обикновена димна сол: Smoky Salt е вид димна сол, която е много трудна за намиране на пазара. Причината за това е много дългият процес на пушене и съставките, които се състоят единствено от морска сол и дим от бук. При най-продаваните димни соли обаче се използват изкуствени аромати, за да се имитира вкусът на пушено. Също така е обичайно да се добавят паприка, захар, черен пипер, къри и други подправки.
Био екстра върджин зехтин от Сицилия. Oliosa е млада компания, специализирана в продажбата и разпространението на екстра върджин зехтин от Сицилия, произведен и бутилиран в провинция Палермо. Това е био зехтин, без следи от пестициди или други вредни вещества, получен чрез студено пресоване на сицилиански маслини, с интензивен аромат и силен вкус, бутилиран в формати от 750-500-250-100 мл, наличен и в ароматизирана версия с чесън, чили, босилек, лимон, градински чай, розмарин и риган.
... обичат масло с тяло и интензивенвкус. Достъпно в бутилка от 0,5 л: Предлага се в луксозна кутия от 2 бр. или в кутии от 3, 6 и 12 бр. Също така в бутилки от 250 мл (кутии от 12 бр.). И двете с НЕПРЕБИВАЕМ КАПАК • HERALDO ESENCIAL: произхожда от маслините, събрани директно от дървото в началото...
Фирма Myrsine, занаятчийски производител на ликьори, чрез своя опит и умения предлага услуги както в сектора на виното, така и в ресторантьорството с високо качество, използвайки само натурални продукти. Уникалният мирт е ценен за своя вкус, лимончиното с интензивен и решителен аромат, амаро Долиенсе на основата на генциана, отлично като дижестив, и балансираната и приятна лакрица се отличават с качество и елегантност.
...Около агротуризма се развива нашата селскостопанска дейност, обхващаща 15 хектара и 6000 маслинови дървета за производството на качествено зехтин и маслини с интензивен аромат. Изключително за нашите клиенти се посвещаваме на производството на зеленчуци и плодове, чиято автентичност е по-добре гарантирана и възможна благодарение на ограниченото производство. Комплексът е съставен от просторни зали, наскоро реновирани с вкус и елегантност, за да посрещне вашите събития, и от удобни и уединени стаи за вашите престои.
Тип бира: PALE ALE AMBAR (Висока ферментация), с добавка от портокали от Валенсия. С добро балансирано съотношение между малц и хмел, добавяйки портокал, за да придаде специален и отличителен нюанс от нашата земя и от останалите бири на пазара. Бира без пастьоризация и филтрация и вторична ферментация в бутилка. Алкохол: 5% об. Вид: Цвят на кехлибар, интензивен и с пяна. Вкус: Зърнест вкус с тяло...
... особена финес, с нотки на мараска и горски плодове, на вкус е широк, сух, свеж, дълъг.
- Лакана, която носи името на района, в който се намират лозята, се различава от мамутонето по начина на обработка, тъй като след първичната ферментация в стоманени силози следва друга в дъбови бъчви.
- Илиси, е бариковано, отлежавало в дъбови бъчви за 12 месеца.