..."El Jamónde Bellota 100% Ibérico" се получава от свине от 100% иберийска порода. Те се хранят изключително с трева и жълъди, в пълна свобода в "Dehesas" на Саламанка и Естремадура. Изработката му от задните крайници на животното е напълно традиционна, използвайки естествена сол от "Salinas de Torrevieja". Уникалният микроклимат на "Guijuelo" и надморската височина от над хиляда метра ни...
...Всички наши процеси са ръчни и са били адаптирани и подобрени в полза на конкурентоспособността, без да забравяме всичко, което научихме от нашите баби и дядовци през годините.
В момента позиционирането на нови пазари, иновациите и обслужването, насочено към клиента, представляват основите на пътя, начертан за едно много обещаващо бъдеще.
Нашият Jamónde Bellota Ibérico е отлежавал в нашите изби минимум 48 месеца. Разпознава се по удължената си форма с тъмен и износен копит, в резултат на двете пастбища, през които преминават нашите екземпляри в деhesa.