Испания, Guijuelo-Salamanca
..."El Jamón de Bellota 100% Ibérico" се получава от свине от 100% иберийска порода. Те се хранят изключително с трева и жълъди, в пълна свобода в "Dehesas" на Саламанка и Естремадура. Изработката му от задните крайници на животното е напълно традиционна, използвайки естествена сол от "Salinas de Torrevieja". Уникалният микроклимат на "Guijuelo" и надморската височина от над хиляда метра ни...
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Всички наши процеси са ръчни и са били адаптирани и подобрени в полза на конкурентоспособността, без да забравяме всичко, което научихме от нашите баби и дядовци през годините. В момента позиционирането на нови пазари, иновациите и обслужването, насочено към клиента, представляват основите на пътя, начертан за едно много обещаващо бъдеще. Нашият Jamón de Bellota Ibérico е отлежавал в нашите изби минимум 48 месеца. Разпознава се по удължената си форма с тъмен и износен копит, в резултат на двете пастбища, през които преминават нашите екземпляри в деhesa.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play