Франция, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS заема централно място в френското занаятчийство, специализирана в производството на изключителни нуга, които празнуват историята и традиционното майсторство на Монтеилимар, несъмнената столица на нугата. Нашите Продукти: Предлагаме разнообразие от нуга, вариращи от класическия Nougat de Montélimar, богат на бадеми и мед, до био нуга, създаден за тези, които предпочитат пр...
Италия, Giuliano
...Бадемово брашно, смесено или v или пастьоризирано, захар, масло, мазнини и растителни масла, чисто бяло шоколад, сурови бадеми, лимон, набухвател.
Съответстващи продукти
CAPRESE A LIMONE
CAPRESE A LIMONE
Други Продукти
Tartelletta ld mix
Tartelletta ld mix
Турция, Bursa
...Това е амбърно цветно ухание за жени и мъже. Връхни нотки са трюфел, гардения, черна касис, иланг-иланг, жасмин, бергамот, мандарина и лимон от Амалфи; Средни нотки са орхидея, подправки, гардения, плодови нотки, иланг-иланг, жасмин и лотос; Базови нотки са мексикански шоколад, пачули, ванилия, тамян, амбър, сандалово дърво, ветивер и бял мускус.
Италия, Messina
...Пиньолата месинезе е типична рецепта от сицилианската традиция, която се приготвя особено по време на празниците Коледа или Карнавала. Става въпрос за малки парчета тесто, които се пържат (или в някои случаи се пекат на фурна) и се глазурират, покривайки ги с две различни глазури - една бяла с вкус на лимон и една черна с тъмен шоколад. Двойната комбинация от цветове е една от задължителните характеристики за създаването на този десерт.
Франция, Saint Orens De Gameville
... предлагаме, ще намерите, наред с другите (в зависимост от наличността): - Черен шоколад - Шоколад и лешник - Фъстък - Кафе 100% Арабика - Тонка боб - Ванилия Бурбон от Мадагаскар - Касис - Лимон - Малина от Лот - Плод на страстта Да се съхранява в хладилник при 4°C. Нашият съвет: за да се насладите на макароните, които са добре меки, оставете ги на стайна температура 30 минути преди консумация. DDM: Препоръчително е да се консумират в рамките на 5 дни. Референция: MACARONS-COFFx9...
България, Chirpan
...Върхови нотки: Сицилиански лимон, камбанка, ябълка Сърдечни нотки: жасмин, бамбук, бяла роза Базови нотки: кедър, мускус, амбъргрис Дамски дезодорант "Стефани букет": Дезодорантът има приятен и лек аромат на парфюма "Стефани букет". Върхови нотки: гардения, жасмин, цитруси, бергамот, иланг-иланг, боровинка Сърдечни нотки: лотос, черна орхидея, плодове, подправки Базови нотки: ванилия, сандалово дърво, тъмен шоколад, пачули, ветивер Код: 3800201866163 ТЕГЛО: 0.500 кг...
Франция, Lyon
...изпълнено с характер. Налични процеси: Измит, натурален, меден Налични класове: Измит: 1, 2 и 3 Натурален: 1 Меден: 1 Вид: Арабика Височина: 1850 м до 2000 м Аромати: Слива, цитруси, лимон, мед Регион: Гакенке...
Франция, Yssingeaux
...Какао Ванилия, какаов Кафе Карамел/Курсé/Много печено Капучино Карамел Мляко/Масло Шоколад С нотка на какао, меден Крем брюле Клен Малц Кестен Мед Калисон Нуга Пралине Лешник, карамел Трюфели Какао, крем Патисерски нотки: Тарт Татен, Тарт Меренга-Лимон Ванилия, екстракти от ванилия, ванилия от произход...
Австрия, Gerasdorf
...Ritonka млечен шоколад - лимон, ягода, джинджифил с 33,6% съдържание на какао. Освежаващ лимонов аромат и сладостта на ягодите с нежно докосване на джинджифил, удивителен вкус и перфектна хармония, всичко обработено в фантастичен млечен шоколад, който е уникален със своя цвят и балансиран вкус на какаови зърна и мляко. Нутриционните стойности подлежат на колебания, свързани с суровините и...
Франция, Épaignes
...Лимон НОВО 112 - ЧЕРНИТЕ...
Франция, Wingles
...Шоколадови бонбони с лимон-джандуя 1130 г Количество в кашон: 1 Минимално количество за поръчка: 1 Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон SKU: BBC-9-P Страна на производство: Франция Предварителна поръчка: Да Най-продаван: Не Персонализация: Не Тегло (lbs): 2.49 Дължина (инча): 9.21 Ширина (инча): 6.81 Височина (инча): 2.76...
Турция, Istanbul
...Вкусове: Шоколад / Кайсия / Лимон / Карамел / Ягода -------------------------------------------------------------------------------- Нетно тегло на единица (г): 50 г / Опаковка: 24 x 6 / Бройки на кутия за доставка: 144 / Вместимост на контейнер 40": 3200...
Франция, Objat
...Съставки: Шоколад млечен 35% Произход Не ЕС (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какао, емулгатор: лецитин от рапица, ванилия от боб), Смартии (захар, какаово масло, обезмаслено мляко на прах, какаова паста, сладкарско масло, филтрирано суроватъчно мляко на прах, оризово нишесте, емулгатор (лецитин), концентрат от плодове и растения (шафран, ряпа, черни моркови, лимон, хибискус...
Франция, Furiani
...СЪСТАВКИ Черен шоколад 70% (захар, какаово масло, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, естествен аромат на ванилия), канистрели (пшенично брашно, бяло вино, ракия, слънчогледово масло, сол), фюзелин (пшенично брашно, захар, безводна млечна мазнина, мляко на прах, сол, ечемичен малц, набухвател: E500II), сушени плодове (бадеми, лешници, орехи пекан), глюкозен сироп, сорбитол, малинов пулп, жълт лимон, елда, лиофилизиран кафе, 4 подправки (джинджифил, канела, анасон, индийско орехче), UHT сметана, глутен, естествени оцветители Референтен номер: EC240NOIR...
Франция, Appietto
... вкуса си, хрупкавата си текстура и разнообразието от предлагани рецепти. (брашно от кестени, лимон, лешник, бяло вино, анасон и др.). Канистрелите от Афа, истинска корсиканска специалитет, няма да ви оставят безразлични! Тегло: Пакети от 250 г Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, нарязани лешници 3,5% Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място Хранителна декларация за: 100 г Енергия: 1975 кДж (470 ккал) Мазнини: 20 г Наситени мастни киселини: 2,4 г Въглехидрати: 67 г от които захари: 30 г Протеини: 6,4 г Сол: 0,71 г...
Унгария, Szigetmonostor
Нашата компания, Infinisweet Kft., се занимава с разработването, производството и разпространението на шоколади и барове без алергени. Нашите продукти са популярни сред потребителите без алергени и могат да бъдат намерени под марките "Health Market" и "Hello Keto" на международните пазари. С 20 години опит, нашият екип за разработка на продукти, носител на награди в областта на храните, приветств...
...7 кг в пластмасова кофа / 14 кг в кутия. Торта, бисквити, сладкиши, кексове, кроасани, мъфини, кестени, вафли, като пълнеж в шоколад и за увеличаване на вкуса се използва в разбита сметана. Може да се използва за декоративни цели. Предложение за услуга. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
Италия, Barletta
...избор на шоколадови трюфели в различни вкусове: лешник, кафе, кокос, шам фъстък, лимон, черен, бял, ром, произведени под частна марка, също без захар, без глутен, органични, конвенционални.
Франция, Illkirch-Graffenstaden
...ТРАДИЦИОННИ ВКУСОВЕ Лимон Ванилия Ягода Портокал Кафе… По-оригинални ароматни нотки: роза, виолетка, лотос, кожа, нуга и др. Комбинации: кайсия-калисон, боровинка-виолетка, ябълка-канела, карамел-солено масло и др. Приложения: напитки, млечни продукти, хлебарство, сладкарство, бисквитарство, сладкарство, шоколад, диетични продукти и др. Можем да ви предложим всички наши аромати както в течна, така и в прахообразна форма. Списъкът на продуктите или приложенията не е изчерпателен. ЦЕНИ И ПРОБИ ПО ЗАПИТВАНЕ >...
Германия, Bergheim
...Течният шоколад не винаги трябва да съдържа какао. Като ексклузивен доставчик на марката Univerciok в Германия, ние предлагаме и необичайни безкакаови течни шоколади като ванилия или бадем. Вкусовете на нашите специалитети от горещ шоколад са разнообразни и варират от плодови (лимон) до фантастични (шоколадова круша). Порционните опаковки са бързи и лесни за приготвяне и затова са особено подходящи за събития и по-малка гастрономия. Защо да не организирате шоколадово събитие?
Италия, Francavilla Fontana
...Ярка киселинност, сладост и меко тяло. Цветни нотки, шоколад и лимон. Много елегантна и деликатна чаша.
Турция, Istanbul
...Турски наслади с богати вкусове от шамфъстък, розови листа, черен къпин, черници, нар, лимон, белгийски шоколад, желирани бонбони, портокал, ядки, ягоди и двойно печени селекции... И още!
Нидерландия, Bv Nijkerk
... Характер: Богата хранителна стойност, сладък хрупкав вкус, уникален аромат, описан като най-добрите ядки за ядене в света. Обработени: Суровата макадамия може да бъде печена с различни аромати като солена, лимон, чесън, къри, пипер и смесена в автоматични машини, след което се опаковат в PP торби или печатно целофан по поръчка. Фъстъците се използват: Като закуски, в сладолед, шоколад, сладкарски изделия и някои други вкусни храни. Функции: Ефективно понижава кръвното налягане; Антидиабетно и противораково действие; Предотвратява ревматоиден артрит; Защита от радиация; Анти-стареене.
Франция, Mietesheim
...Нежният и плодово-ароматен вкус на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Оцетът с пулпа от малини е много оригинален и се съчетава отлично с вашите салати и сурови зеленчуци, но може също така да направи голяма разлика за десерти с лимон или шоколад. Съставки: Пулпа от малини (42%), бял оцет 8° (41%), захар, желатинизиращ агент: пектин.
Франция, Talant
... предаването "Кой ще бъде следващият голям сладкар?". Ателието на Кристоф Адам подчертава благородни и основни съставки на сладкарството чрез колекция от книги: Лимон, Шоколад... всяко издание ви кани да преоткриете тези елементи. Кристоф Адам ни предлага 46 рецепти около този малък вкусен плод. Ще откриете и гости: Филип Нантоа, производител на малини в Ивлин, Ален Дюкнес, създател на коктейли, Жан-Ив Бордие, майстор на маслото и Бернар Ларше, майстор на крепове. Референция: BELI03 В наличност: 1 Артикул Размери: 128 Страници - Фр Език: Френски...
Италия, Giarre
...Производство и търговия на ръчно изработени сицилиански гранити в следните вкусове: Ананас, Червен портокал от Сицилия, Кафе, Шоколад и Канела, Ягода и горски ягоди от Малето, Лимон Вердело от Сиракуза, Сицилиански мандарин, Бадем и печени бадеми от Авола, Фисташки от Бронте, Черни черници от Етна, Бергамот, Праскова от Бивона, Пъпеш Канталуп, Бели смокини, Кактусова смокиня, Нар, Мента, Сезонна...
Испания, Canet De Mar
... гъбесто тесто, което запазва изключителните характеристики на основния материал и притежава уникално качество. Вкусове на крем Нола: Фисташо - Черен шоколад, портокал и джинджифил - какао и лешници Вкусове на панетон: Шоколад и круша - Бял шоколад и лимон - Фисташо - Ябълка, джинджифил и канела - Стафиди и портокал - Тирамису - Ананас, кокос и манго...
Франция, Montauroux
...Създайте формата, която желаете в 3D. Съществуващи форми: павлова, сърце, дърво, ромб, тиква, цвете, мустаци, ... Вкусове: природа, лимон, малини, шоколад. Други вкусове по запитване.
Франция, Arles
...Maison Lesage Аманди от Прованс, обвити в черен и млечен шоколад, драгирани и оцветени естествено. Съхранение на сухо място между 16 и 20°С. Съставки: АМАНДИ от Прованс, черен шоколад 62%, млечен шоколад 33%, бял шоколад 32%, агенти за обвивка: арабска гума, лакова гума, естествени оцветители: спирулина, малцован ечемик, лимон, шафран, репичка, касис, ябълка.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play