NOUGAT DIANE DE POYTIERS заема централно място в френското занаятчийство, специализирана в производството на изключителни нуга, които празнуват историята и традиционното майсторство на Монтеилимар, несъмнената столица на нугата.
Нашите Продукти: Предлагаме разнообразие от нуга, вариращи от класическия Nougat de Montélimar, богат на бадеми и мед, до био нуга, създаден за тези, които предпочитат пр...
...Това е амбърно цветно ухание за жени и мъже.
Връхни нотки са трюфел, гардения, черна касис, иланг-иланг, жасмин, бергамот, мандарина и лимон от Амалфи;
Средни нотки са орхидея, подправки, гардения, плодови нотки, иланг-иланг, жасмин и лотос;
Базови нотки са мексикански шоколад, пачули, ванилия, тамян, амбър, сандалово дърво, ветивер и бял мускус.
...Пиньолата месинезе е типична рецепта от сицилианската традиция, която се приготвя особено по време на празниците Коледа или Карнавала. Става въпрос за малки парчета тесто, които се пържат (или в някои случаи се пекат на фурна) и се глазурират, покривайки ги с две различни глазури - една бяла с вкус на лимон и една черна с тъмен шоколад. Двойната комбинация от цветове е една от задължителните характеристики за създаването на този десерт.
... предлагаме, ще намерите, наред с другите (в зависимост от наличността):
- Черен шоколад
- Шоколад и лешник
- Фъстък
- Кафе 100% Арабика
- Тонка боб
- Ванилия Бурбон от Мадагаскар
- Касис
- Лимон
- Малина от Лот
- Плод на страстта
Да се съхранява в хладилник при 4°C.
Нашият съвет: за да се насладите на макароните, които са добре меки, оставете ги на стайна температура 30 минути преди консумация.
DDM: Препоръчително е да се консумират в рамките на 5 дни.
Референция: MACARONS-COFFx9...
...Ritonka млечен шоколад - лимон, ягода, джинджифил с 33,6% съдържание на какао. Освежаващ лимонов аромат и сладостта на ягодите с нежно докосване на джинджифил, удивителен вкус и перфектна хармония, всичко обработено в фантастичен млечен шоколад, който е уникален със своя цвят и балансиран вкус на какаови зърна и мляко.
Нутриционните стойности подлежат на колебания, свързани с суровините и...
...Шоколадови бонбони с лимон-джандуя 1130 г
Количество в кашон: 1
Минимално количество за поръчка: 1
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
SKU: BBC-9-P
Страна на производство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Най-продаван: Не
Персонализация: Не
Тегло (lbs): 2.49
Дължина (инча): 9.21
Ширина (инча): 6.81
Височина (инча): 2.76...
... вкуса си, хрупкавата си текстура и разнообразието от предлагани рецепти. (брашно от кестени, лимон, лешник, бяло вино, анасон и др.). Канистрелите от Афа, истинска корсиканска специалитет, няма да ви оставят безразлични!
Тегло: Пакети от 250 г
Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, нарязани лешници 3,5%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място
Хранителна декларация за: 100 г
Енергия: 1975 кДж (470 ккал)
Мазнини: 20 г
Наситени мастни киселини: 2,4 г
Въглехидрати: 67 г
от които захари: 30 г
Протеини: 6,4 г
Сол: 0,71 г...
Нашата компания, Infinisweet Kft., се занимава с разработването, производството и разпространението на шоколади и барове без алергени. Нашите продукти са популярни сред потребителите без алергени и могат да бъдат намерени под марките "Health Market" и "Hello Keto" на международните пазари.
С 20 години опит, нашият екип за разработка на продукти, носител на награди в областта на храните, приветств...
...7 кг в пластмасова кофа / 14 кг в кутия. Торта, бисквити, сладкиши, кексове, кроасани, мъфини, кестени, вафли, като пълнеж в шоколад и за увеличаване на вкуса се използва в разбита сметана. Може да се използва за декоративни цели. Предложение за услуга. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
...избор на шоколадови трюфели в различни вкусове: лешник, кафе, кокос, шам фъстък, лимон, черен, бял, ром, произведени под частна марка, също без захар, без глутен, органични, конвенционални.
...ТРАДИЦИОННИ ВКУСОВЕ
Лимон
Ванилия
Ягода
Портокал
Кафе…
По-оригинални ароматни нотки: роза, виолетка, лотос, кожа, нуга и др.
Комбинации: кайсия-калисон, боровинка-виолетка, ябълка-канела, карамел-солено масло и др.
Приложения: напитки, млечни продукти, хлебарство, сладкарство, бисквитарство, сладкарство, шоколад, диетични продукти и др.
Можем да ви предложим всички наши аромати както в течна, така и в прахообразна форма.
Списъкът на продуктите или приложенията не е изчерпателен.
ЦЕНИ И ПРОБИ ПО ЗАПИТВАНЕ >...
...Течният шоколад не винаги трябва да съдържа какао. Като ексклузивен доставчик на марката Univerciok в Германия, ние предлагаме и необичайни безкакаови течни шоколади като ванилия или бадем.
Вкусовете на нашите специалитети от горещ шоколад са разнообразни и варират от плодови (лимон) до фантастични (шоколадова круша). Порционните опаковки са бързи и лесни за приготвяне и затова са особено подходящи за събития и по-малка гастрономия. Защо да не организирате шоколадово събитие?
...Опции за суровини: Конвенционални или Органични
Опции за опаковане: Опаковани или на едро
Опции за продукт: Обикновени, Покрити с шоколад, Подправени.
...
Характер: Богата хранителна стойност, сладък хрупкав вкус, уникален аромат, описан като най-добрите ядки за ядене в света.
Обработени:
Суровата макадамия може да бъде печена с различни аромати като солена,
лимон, чесън, къри, пипер и смесена в автоматични машини, след което се опаковат в PP торби или печатно целофан по поръчка.
Фъстъците се използват:
Като закуски, в сладолед, шоколад, сладкарски изделия и някои
други вкусни храни.
Функции: Ефективно понижава кръвното налягане; Антидиабетно и противораково действие; Предотвратява ревматоиден артрит; Защита от радиация; Анти-стареене.
...Нежният и плодово-ароматен вкус на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Оцетът с пулпа от малини е много оригинален и се съчетава отлично с вашите салати и сурови зеленчуци, но може също така да направи голяма разлика за десерти с лимон или шоколад.
Съставки: Пулпа от малини (42%), бял оцет 8° (41%), захар, желатинизиращ агент: пектин.
... предаването "Кой ще бъде следващият голям сладкар?".
Ателието на Кристоф Адам подчертава благородни и основни съставки на сладкарството чрез колекция от книги: Лимон, Шоколад... всяко издание ви кани да преоткриете тези елементи.
Кристоф Адам ни предлага 46 рецепти около този малък вкусен плод. Ще откриете и гости: Филип Нантоа, производител на малини в Ивлин, Ален Дюкнес, създател на коктейли, Жан-Ив Бордие, майстор на маслото и Бернар Ларше, майстор на крепове.
Референция: BELI03
В наличност: 1 Артикул
Размери: 128 Страници - Фр
Език: Френски...
...Производство и търговия на ръчно изработени сицилиански гранити в следните вкусове:
Ананас, Червен портокал от Сицилия, Кафе, Шоколад и Канела, Ягода и горски ягоди от Малето, Лимон Вердело от Сиракуза, Сицилиански мандарин, Бадем и печени бадеми от Авола, Фисташки от Бронте, Черни черници от Етна, Бергамот, Праскова от Бивона, Пъпеш Канталуп, Бели смокини, Кактусова смокиня, Нар, Мента, Сезонна...
... гъбесто тесто, което запазва изключителните характеристики на основния материал и притежава уникално качество.
Вкусове на крем Нола: Фисташо - Черен шоколад, портокал и джинджифил - какао и лешници
Вкусове на панетон: Шоколад и круша - Бял шоколад и лимон - Фисташо - Ябълка, джинджифил и канела - Стафиди и портокал - Тирамису - Ананас, кокос и манго...