...Хартии и картони, подходящи за директен контакт с храни, с или без бариера срещу мазнини. FoodPack е проектиран за приложения на студено и горещо, отговарящи на изискванията за опаковане на храни. Съответства на европейските регулации BfR36/BfR36.2
Гамата
От 80g/m² до 450g/m²
По поръчка
Наличен на склад в 120-300-350-400g/m²
Формат 70x100cm
Бял, цветен, какаов, крафт, черен
Приложения
Всички видове опаковки за храни
Контейнери
Кутии
Форми запечене...
...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производство на арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...•МАШИНА ЗА НАПЪЛВАНЕ с крем, шоколад, сладко, dulce de leche и др. в кексчета, мъфини, кроасани и други сладкарски изделия в същата тава запечене, избягвайки ненужната манипулация на продукта.
•Точно и лесно регулируемо обемно дозиране.
•С много предимства заменя ръчните процеси на пълнене: по-бърза е, по-удобна, по-прецизна, не уврежда тестото, машината не капе и тавите не се замърсяват...
...Доставяме баобаб - ценен натурален продукт за хранителната индустрия: в сладкарската индустрия, шоколад, за домашно печене, производството на сокове, смутита, естествен консервант и др. Има сладък вкус. Плодовете на баобаб са уникални със съдържанието си на полезни витамини и микроелементи. Те притежават противовъзпалителни, антимикробни и антивирусни свойства, които могат да се използват в...
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки.
Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
... рафинирана захар от цвекло от Франция
Канела на прах
Естествен аромат на канела
Опаковка:
Лека и рециклируема PET буркан
Тегло: 200g
Използвания:
Печене: Добавете тази захар към вашите торти, бисквити, пайове или крамбъл за неустоим подправен вкус.
Горещи напитки: Перфектна за подслаждане и ароматизиране на вашите чайове, кафета, горещ шоколад или сайдери.
Десерти: Поръсете върху плодове, йогурти, палачинки или сладолед за финален щрих, изпълнен с характер.
Референтен номер:SUCRE0035B...
...Насладете се на лекото и освежаващо вкус на "Milkyland" мляко 1.5%, премиум млечен продукт, който предлага перфектен баланс между вкус и хранителна стойност. Това мляко е произведено от най-добрите млечни ферми, осигурявайки свеж и здравословен вкус, който е идеален за пиене, готвене и печене. Със своята гладка и кремообразна текстура, "Milkyland" мляко 1.5% е универсална съставка, която...
...Основен продукт в печенето, готвенето и като намазка, ценен за своя вкус и кулинарна многостранност.
*И концентрирана млечна мазнина, използвана в шоколад, сладкарство и печене, известна с това, че подобрява богатството и текстурата.
...Шафката за конфитюри KASAG се използва на индустриалните линии запеченеза приготвяне на конфитюри и желета. Конфитюрът или желето се транспортира чрез помпа в нагрети твърди тръби. Статичните смесители осигуряват отлична предаване на топлината и много кратки времеви процеси.
Устройство за нагряване на шоколад
Устройството за нагряване KASAG се използва за нагряване, охлаждане, запазване на хомогенността на шоколада и за оптимизиране на производствените процеси, свързани с шоколад.
...В парфюмерията или продуктите за тоалет, той носи нотки на какаово масло и ефекти на горещ шоколад. Аромати Този "гурмански" продукт поддържа и заобля нотките на какао, ванилия, кафе или пралине. С автентична нотка, той може да се използва за ароматизиране или подобряване на вкуса на хлебни изделия, сладоледи, бонбони, млечни продукти или алкохолни напитки като "Бренди". Козметика Този продукт се използва рядко в козметични продукти.
...
– Събле бретон с фъстъци
– Фъстъчено сладолед
– Използване в печене, като кексове
– Рецепта за топинг за Фрианд с фъстъци
SKU:5430002193465
Влакна:6,9g
Енергия:651Kcal, 2724kJ
Обща мазнина:55g
от които наситени мазнини:16g
Въглехидрати:10g
от които захар:3,8g
Протеин:24g
Сол:0g...
... полученото брашно се използва за безглутеново печене, палачинки и крепове. В гречката ще намерим много протеини, които са сравними с протеините на бобовите растения и фибри. Гречката е богата на магнезий, съдържа повече от черния шоколад. Гречката съдържа екзогенни аминокиселини: лизин, който подобрява усвояването на калция, укрепва имунитета, и триптофан, необходим за производството на серотонин. Гречката съдържа голямо количество калий, витамини от група B - B1, B2, B6, PP, витамин E.
...Смес за бързо печене на шоколадова торта. Удовлетворете любимите си хора и гости с домашно приготвена торта! Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство. Garnec беше първият в Русия, който получи правото да обозначава продуктите си с търговската марка "Прекъснато зърно". Тази търговска марка е знак за безопасност за безглутенови продукти на Асоциацията на европейските целиакийни общества, призната в повечето развити страни.
Тегло: 500 г...
... накрайник звезда и накрайник с отвор (диаметър осем милиметра), включително универсален адаптер, е идеалният стартов комплект за лесно и прецизно декориране на торти, къпкейкове и др. Просто поставете накрайниците, фиксирайте адаптера и напълнете шприцовата торбичка с шоколад, сметана или глазура - и вече сте готови. Торбичката е особено издръжлива, устойчива на разкъсване и термична обработка и...
...Насладете се на луксозния вкус на NänoSupps Chocolates and Bonbons, перфектното лакомство за тези, които обичат богатия вкус на шоколад. Тези продукти са изработени с висококачествени съставки, предлагайки вкусна и питателна алтернатива на традиционния шоколад. Всяко парче предлага удовлетворяваща текстура и изблик на вкус, което го прави идеален избор за всяко време на деня.
NänoSupps...
... предлагаме също така и висококачествени инструменти за приготвяне на сладкиши и шоколад. Качеството и прецизността са гарантирани.
Ще намерите и всичко необходимо за работа с тесто: точилки, разбивачи, резачки за тесто, формички и др...
Също така ви предоставяме всичко необходимо за лесно приготвяне на равиоли.
Накрая, предлагаме и секция "пицария", в която ще намерите лопати за пица, тави за пица, резачки и професионални кутии за съхранение на вашите теста!
...Направете си пауза, придружена от заслужена гореща шоколадова напитка!
Шоколадова лъжица за разтопяване в мляко.
Идеална за 200 мл мляко.
Размер - Д13 x Ш7 x В2 см
Количество в кашон: 25
Минимално количество за поръчка: 25
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
SKU: C-C
Страна на произход: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Не
Тегло (lbs): 0.04
Дължина (инча): 9.80
Ширина (инча): 4.00
Височина (инча): 5.40...
... ТОРТ
Шоколадов торт, който можете да приготвите по много начини, и напълно зависи от вас какви съставки да използвате. Можете да използвате тъмен или обикновен шоколад и други неща като какао на прах, инстантно кафе и т.н. По-долу сме говорили за един от най-бързите методи за приготвяне на тази рецепта за шоколадов торт.
СЪСТАВКИ
4 унции шоколад (предпочитано горчив)
Четири големи яйца
Шест супени...
...Био мента на Lecker може да се използва за ароматизиране на салати, печива, десерти, шоколад и напитки.
• 100% натурално био ментово масло, получено чрез дестилация от био мента (Mentha piperita).
Съставки: 100 % натурално ментово масло*
*=от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианско: Да
Веган: Да...
...Мисела Декафеинирано
Мисела 30% Арабика 70% Робуста.
Кофеин под 0,1%
Кремообразен цвят на лешник.
Кремообразен, закръглен.
Средно печене.
С кремообразен вид и цвят на лешник, нашето Декафеинирано кафе има процент на кофеин под 0,1%. Създадено за тези, които не искат да се откажат от кремообразния и закръглен вкус на кафето, но не могат (или не искат) да приемат кофеин.
Съставки: 99% кафе 1% аромат шоколад
Забележка: КАПСУЛИТЕ ЗА КАФЕ КОРТЕЗЕ СА СЪВМЕСТИМИ С МОДО МИО АРОМАТИЗИРАНИ И СЕ ПРОДАВАТ В ОПАКОВКИ ОТ 10 КАПСУЛИ.
МИСЕЛА: ДЕКАФЕИНИРАНО...
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц.
Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколадза покритие, паста от шамфъстък, паста от лешници и други).
Разточете с точилка между две листа хартия запечене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове.
Опаковка: 300 г
Съвети от шефове:
За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло.
Референтен номер: D200523
В наличност: 11 продукта
Размери: 300 г...
...Референтен номер
3421557110009
Grillon d'Or е СПЕЦИАЛИСТЪТ в зърнените закуски и ви предлага своите Кроунчи, които са вкусно хрупкави!
Какво е Кроунчи?
За да създадат зърнените парченца на своите Кроунчи, Grillon d'Or бавно пече смес от овесени ядки и различни съставки, покрити с вкусен зърнен сироп. По време на този деликатен процес на печене, парченцата придобиват златист цвят и стават вкусно...
...Опитването на Grand Cru Classé от Château Smith Haut Lafitte оставя незабравимо впечатление у всеки дегустатор. Година след година, това велико червено вино наистина впечатлява със своята качествена последователност, както и с мощната си ароматна палитра. Нотки на касис и къпина се смесват с невероятно благородно дърво, излъчващо аромати на тютюн, ванилия, шоколад и печене. Подправки (черен пипер...
...Мекото ухание на био соевото масло е подходящо за класическо салатно масло, за маринати, за мазнина запечене, маргарин, майонеза и инстантни продукти, както и за производство на шоколад.
Мекото ухание на нашето био соево масло го прави толкова универсално. То може да се използва за разнообразие от продукти в хранителната индустрия - от класическо салатно масло до маринати, мазнина запечене и...
... скорост. Чашките се пекат в предварително загрята фурна, след като бъдат напълнени с подготвената смес.
Температура на фурната: 200-220°C
Време запечене: В зависимост от размера на чашката, приблизително 10 – 15 мин.
...Сухият малцов прах е изключително универсален. Той е особено важен при домашно пивоварство и печене. Поради високото съдържание на малтоза, сухият малцов екстракт е естествена алтернатива на захарта за храни като сладкарски изделия, зърнени храни, мюсли или шоколад. Освен това, много тъмните малцови екстракти предлагат алтернатива на карамела и са без добавки с Е номера.