Доставяне и организиране на производствената линия за пици
• Оценка на количествата съставкиза поръчка
• Приемане, проверка и съхранение на стоките
• Приготвяне на тестото, спазвайки температурата на сместа и срока на годност на тестото (в производствения склад и в зависимост от ресторанта)
• Подготовка на съставките: нарязване на гъби, размразяване на замразени продукти, предварително готвене...
... ангажимент се основава на три стълба: стриктен подбор на нашите доставчици и суровини, проследимост на продуктите и нашето индустриално майсторство.Нашите продукти са вдъхновени директно от рецептите на територията на Брес и са изработени с внимателно подбрани съставки. Произвеждаме шунки, черни и бели кренвирши и много колбасарски продукти, като глави сирена, Bressan civiers, lyonски колбаси заготвене и още андуйлети.