...История: Шато Бране-Кантенак е имение, разположено в лозята на Бордо, в апелацията Марго. Имот от 75 хектара, известен с елегантните и фини вина. BriO de Cantenac е второто вино на Шато Бране-Кантенак, разположено в сърцето на апелацията Марго.
Сортове: 29% Каберне Совиньон, 62% Мерло, 9% Каберне Фран
Винификация: Ръчно бране
Отлежаване: дъбовибъчви (25% в нови бъчви за 75% в бъчви от предишно...
...Chianti Classico Riserva на Rocca Delle Macie е създаден в същото време като избата. Днес това италианско вино е едно от задължителните в тосканския лозарски район.
Отлежавало е в френски дъбовибъчви в продължение на две години, това Chianti е било отлежавано още няколко месеца в бутилка.
С рубинена окраска, купажът се характеризира с прекрасна свежест, която отразява характера и свежестта на тероара. То е натоварено с аромати на череша и виолетка.
Това Chianti Classico Riserva със сигурност ще се съчетае с всички видове меса и паста.
...Солове:
Лимонно-варовикови
Златен медал от Гилбер и Гиар
Винификация:
Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбовибъчви.
Блестящ цвят, гранатено червен.
Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и
лакрица, придружени от зрели плодове
като сини сливи.
В устата танините са копринени и добре
разтворени.
Състав: 100% Каберне Совиньон
Солове: Лимонно-варовикови...
... се извършват изцяло на ръка и на гърба. Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар. Рязане: Гийо. Възраст: 45 години. Беритба: Ръчна. Добиви: Между 40 и 45 хектолитра на хектар в зависимост от годината. Грозде, умишлено презряло. Винификация: Много дълга винификация, на студено върху фини утайки. (между 15 °C и 20 °C) Отлежаване: 100 % отлежаване в дъбовибъчви от 1 до 3 вино. Отлежаването в бъчви продължава от 9 до 12 месеца.
...Когнатът е ДНК-то на лозарството в Олерон. От поколение на поколение нашето ноу-хау се адаптира към нашия тероар, за да произвежда типични флорални и йодни Когнати, отразяващи нашата морска среда.
Нашият склад за стареене, разположен край канала, свързващ океана, е подложен на морските влияния с времето. Стареенето се извършва в дъбовибъчви от 400 литра минимум 10 години за XO, 6 години за VSOP...
...Нашата купаж Noémie е сумата на нашата страст и труд. Избор на парцели с ниски добиви, винфикация в дъбовибъчви за бялото, отлежаване в дъбовибъчви за червеното. Купаж с висока изразителност, с богат и устойчив характер, който ще намери своето място на гастрономическа маса.
...Виното: Riserva Ducale Oro представлява еталон за целия Кианти. Създадено през 1947 г. в чест на херцога на Аоста, това вкусно вино, съставено предимно от сорта Санджовезе, е отлежавало в продължение на 36 месеца (част от които в дъбовибъчви и фудри) и се произвежда само в най-добрите реколти. Тази бутилка разкрива цялата си финес чрез елегантни нотки на череша, слива, кожа и подправки (черен...
...Благодарение на бавната си ферментация от 3 седмици в дъбовибъчви и на едногодишното си отлежаване, той предлага този уникален вкус, наследство от вековен занаят.
...Уникум е горчив ликьор, създаден през 1790 година от Доктор Цвак. Днес все още семейството Цвак произвежда Уникум по оригиналната рецепта, която се пази като семейна тайна. Въпреки това знаем, че повече от 40 съставки (билки и подправки) съставляват Цвак Уникум и че този ликьор отлежава в дъбовибъчви.
...Информация Жанр: Неутрални
Велико вино от Бордо.
- Кюве Престиж 2011 Червено 75 cl.
Много успешно постижение на класически реколта от Бордо.
Тази реколта 2011, отлежавала в нови дъбовибъчви, се разкрива като изключително вкусна след половин час аерация.
Деликатен и много изразителен нос.
Сатенен и кръгъл материал изразява в устата сложни и привлекателни аромати, подчертавани от леко алкохолно...
... ароматизиране.
Дomaine du Cardona произвежда своето Morèéum от селекция на червени вина от тероара на Корбие, които отлежават в дъбовибъчви в естествена пещера.
Този мощен аромат на дълго отлежало вино е омекотен от меда от гарига, а редукцията на сок от диви къпини предизвиква илюзии за разходки в гора, изпълнена с магия и мистерии.
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches френски дъбовибъчви domaine des Galmoises
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Отлежаване: френски дъбовибъчви.
Бутиране: В имота.
Обем: 75 cl
Съхранение: 3 до 12 години.
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Обем: 75CL...
...В преход към биологично земеделие. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Често потапяне, Редовно разбъркване. Отлежаване в дъбовибъчви, Отлежаване в инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка, Редовно разбъркване. Глинесто-варовикови почви.
Око
Цвят пурпурен, блестящ, с гранатови отенъци.
Нос...
...Пиперът д'Еспелет, емблема на баскската гастрономия, освобождава благодарение на кралицата на сливите цялата си ароматна деликатност и характер. Zure osagarriari !
Френските аранжори произвеждат 100% био спиртни напитки в сърцето на Жер.
Нашият Арманяк, кръгъл и щедър, отлежава в дъбовибъчви от Гаскон.
Злоупотребата с алкохол е опасна за здравето. Да се консумира с умереност.
Тегло: 1.5 кг
Размери: 10 × 10 × 30 см
Алкохолно съдържание: 32%
Обем: 70 cl...
...МИЛЕСИМ : 2018
СОРТ : Шенин.
ТЕРОИР : Гравиер д'Анжу.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Нежно пресоване на 3 селекции от грозде, преминало през сушене и ботритис. Ферментация в дъбовибъчви, последвана от 12 месеца отлежаване върху фини утайки, за да се извлече сложна ароматна структура.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Котo О д'Обанс.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ : Блестяща и златиста окраска. Хармонична ароматна сложност...
...Първоначално отлежавал в бъчви от бурбон в продължение на 7 години, The Bothy след това се дообработва в малки американски дъбовибъчви от 125 литра в продължение на още 2 години, за да се осигури още по-интензивен контакт с дървото. Бутилиран в оригиналния си вид с 56.20%, The Bothy предлага кръглост и мекота, но също така и ароматна мощ.
Състояние:Нов продукт
Държава:Шотландия
Регион на производство:Хайлендс | Остров Арран
Наименование:Уиски
Година на производство:2021
Алкохол:56.2°
Обем:70cl...
... месеца. Отлежаването се извършва, част от него в дъбовибъчви за усъвършенстване на танините и добавяне на сложност, а другата част в бетонни резервоари за запазване на свежестта на плода.\n\nDÉGUSTATION\nМощен и сложен нос, съчетаващ аромати на много зрели червени плодове, нотки на лакрица и щипка печене. Вкусът е концентриран в устата, след което става обширен с доминиращи много зрели плодове. Мурведърът придава характерна структура с присъстващи и копринени танини. Финалът е дълъг, отбелязан от аромати на гарига."}...
...Комплект, състоящ се от подарена презентационна кошница, бутилка червено вино Mille et unes pierres, отлежавало в дъбовибъчви, книга с рецепти от Корез, която е различна всеки път, лилава горчица и буркан с сушени манатарки от първо качество. За да приготвите истинска корезийска дегустация!
... значителен потенциал за стареене.
Цвят: Червен
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Глинесто-пясъчна тероар
Винфикации: Изцяло отлежаване в нови дъбовибъчви в продължение на 12 до 18 месеца
Награди и медали: Сребро в Лос Анджелис...
...Château Saint Jacques Calon 2013
Aoc Montagne Saint Emilion
отлежавал в дъбовибъчви
CRD производител
MDC
Независим винопроизводител
900 бутилки по 75cl налични...
...Този ром, отлежал в дъб, се произвежда от прясно изцеден сок от захарна тръстика, след което се ферментира, дестилира и отлежава в съответствие с Контролираната географска индикация.
ОРИГИНИ
Селски ром AOC от Мартиника
ПРОИЗВОДСТВО
Този ром, отлежал в дъб или амбров, отлежава в дъбовибъчви за период от 12 до 18 месеца. В него се усещат аромати на прясна захарна тръстика, съпроводени от деликатен дъбов вкус.
...Бирите Distrikt са избрани в първия наръчник Hachette за бири, с 2 звезди за Clash и Confusion.
• Confusion: Светла бира от стил American Pale Ale, 5.1%, балансирана горчивина, Dry Hop с хмелове Cascade и Centennial за много фини аромати, цитруси и лайм.
• Investigator: Светла бира от стил American IPA (India Pale Ale), 6.2%, изразена горчивина, Dry Hop с хмелове El Dorado и Simcoe за много приятни аромати, цитруси и грейпфрут, леко смолисти.
• Clash: Светла Трипъл, 9%, много лека горчивина, за да остави място на 7-те малца и отлежаване в продължение на 3 седмици с дъбови стърготини от уиски.
... сортовете преди смесване, както и дъбовибъчви
- пространство за съхранение при оптимални условия за запазване и отлежаване на нашите вина
Технологиите MARCEL MEZY позволиха на лозарството да получи сертификат за Биологично Земеделие още от реколта 2015. Запален по лозарството, Marcel MEZY предпочита качествения подход при производството на своите вина.
Внимание: прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето, консумирайте с умереност.
Anteco Франция е специализирана в производството на дъски от дъб, дъбовибъчви и алтернативни винени продукти. Посетете нашия уебсайт: www.anteco-france.com...
Armagnacs Goudoulin: висшата мода на Арманяк, основана през 1935 г., предлага уникален асортимент от реколтови арманяци.
Арманяците Goudoulin се съхраняват в дъбовибъчви, този метод на съхранение и отлежаване им придава красив кехлибарен цвят. Той също така разкрива множество аромати.
Екипът на Armagnacs Goudoulin съчетава традиция и умение, за да произвежда арманяци с високо качество. Всяка бутилка се подготвя при получаване на поръчката: арманяците се бутилират, запечатват и етикират ръчно.
Арманяците Goudoulin са налични във Франция, Европа, САЩ и Азия.
Марка Hermione Queen е силно ангажирана в селекцията и предлагането на продукти с високо качество. Винята се отглеждат с грижа в съдове и малки дъбовибъчви, ползвайки минимално стареене от три години в пълна тъма. Съчетаването на вината е от решаващо значение, става въпрос за финес и деликатност, което води до уникални шампански от производители. Отглеждането на лозята се намира в малките села...