...Орехи, покрити с вкусен черен шоколад за допълнителна наслада.
Ядки, покрити с био черен шоколад.
Изработени от занаятчийски шоколадьор.
Налични в 150гр и 250гр.
...*, парченца черен шоколад* 7% (какао: минимум 57%)(масло от какао*, захар от тръстика*, какаово масло*, ванилов прах*), оризов протеин*, нерафинирана светла захар от тръстика*, кафява захар от тръстика*, смлени лешници*, натрошени орехи*, набухвател: натриев бикарбонат. *Съставки от биологично земеделие. Може да съдържа следи от ядки, мляко, соя.
Тегло: 180g
Био: Да
Веган: Да...
...Хляб с подправки и шоколадови парченца 250г,
Мед от региона Централна Франция 50%, пшенично и ръжено брашно от Сологн, яйца, масло, шоколадови парченца 5%, набухвател сода бикарбонат, сол, подправки анасон, канела, кардамон, карамфил.
Съдържа глутен. Възможни следи от ядки.
Да се съхранява на сухо, далеч от топлина.
Енергия 1292 KJ / 309 Kcal
мазнини 0.5 г
от които наситени мастни киселини 0.1 г...
Специалист в областта на сушените плодове от 1982 г., нашата компания PALIMEX внася, преработва и опакова сушени плодове с най-високо качество в нашата фабрика, разположена на MIN в Рунжис.
▶ Нашата фабрика на MIN в Рунжис - На ваше разположение, на ваше обслужване!
Разработихме през 2020 г. специфичен процес за печене на сушени плодове и подправяне. Умение, качество и иновации са нашите преди...
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти.
Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
... сплесква и след това се пече, което води до образуването на хрупкава люспа.
Съставки:
Царевица*
* 100% от селскостопанските съставки са от биологично земеделие
Произход: ЕС
Алергени: Възможни следи от глутен, соя, сусам, ядки и фъстъци
Препоръки за употреба: Да се консумира с мляко, йогурт, компот... или самостоятелно...
...Съставки: бял шоколад (какао мин. 28%). Съставки: захар, какаово масло, мляко на прах, фисташки 4%, емулгатор соев лецитин, естествен аромат на ванилия. Може да съдържа следи от ядки. Бялото шоколад е сладкарски продукт с цвят на слонова кост, произведен от какаово масло. Съдържа също млечни продукти, захар, лецитин и аромати, но не съдържа какао на прах, за разлика от другите шоколади.
...ядки, мляко, соя, сусам, сулфурен анхидрид и сулфити.
Употреба: Омесете пастата, за да стане моделируема, след което оформете и веднага извадете.
Съвет за употреба: Омесете пастата, за да стане моделируема, след което оформете и веднага извадете. Пластичният шоколад втвърдява след 24 часа. Внимание, шоколадовата паста не понася топлина, която я разтопява и прави лъскава.
Опаковка: Кутия от 500гр паста от шоколад за моделиране.
Референтен номер: D30.1
В наличност: 10 продукта
Размери: 500 гр
ТеглоЦена: 0.5...
... региона на Лоара.
Всяко шоколадово квадратче съдържа 10mg CBD.
Съставки: захар, какаово масло, сухо мляко, какаови зърна, слънчогледова лецитин, ванилия, CBD изолат. Може да съдържа следи от глутен и ядки.
Тегло: 90 грама...
...Какво представляват Crousticks с черен шоколад?
Бисквитка с оризово брашно, царевично брашно и 5% захар, това е всичко.
Добър черен шоколад с минимум 48% какао без лецитин вътре, който ще зарадва любителите на сладкото!
Нищо повече!
Съставки: ЧЕРЕН ШОКОЛАД 50% Оризово брашно, царевично брашно, пълнозърнесто оризово брашно, захар от тръстика
Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...
...Чисто нискомаслено какаово прах, без добавена захар, за шоколадови напитки и сладкарски изделия.
СЪСТАВКИ: 0
МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Да се съхранява на хладно и сухо място, между 15 и 18 °C.
...PRUNEAUX DE MENET е специалист в производството на Pruneau d'Agen, с, без костилка, пълнени, шоколадови, с вино, в сироп, в крем, в пулп без добавена захар. Свържете се с нас по имейл на MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Предлагаме сушени кайсии, ананаси, смокини, ягоди, манго. Тези плодове се присъединяват към боровинките (или кранбери), ябълки, круши, праскови, сушени папая, джинджифил и захаросани...
... основата на вино, плодове, ядки, ратафия, ликьори от ядки, кестени, малини, карамели, шоколад с ванилия, мента, както и плодови кремове. Предлагат се и плодове в алкохол, баби, канелета, шоколадови сладости и подправки от югозапад, горчица и оцет с трюфел. Ние сме представени в винени магазини, деликатесни магазини като Hédiard и Fauchon, както и на масите на много звезди ресторанти във Франция и в чужбина.