... интернет за актуализация на нови продукти и бърза диагностика в случай на сервиз.
Захранване 220 V 2 kW.
По избор, ERYKA може да получи
3D функция, позволяваща производството на 3D продукти и писане на текстове.
Класически нож за рязане.
Пневматичен нож за рязане (за рязане на бисквитките в контакт с плочата, за да останат бисквитките подредени след рязането).
Устройство с диафрагма за бисквитки с много включвания (бадеми, сушени плодове, шоколадови стърготини и др.).
Проста маса от инокс на колела.
Дължина: 120 см
Дълбочина: 96 см
Височина: 93 см (135 см с масата)
Тегло: 200 кг...
Добре дошли в DISTRAZUR, вашият търговец на едро за деликатеси. Вече повече от 25 години обслужваме традиционната търговия с постоянна грижа да предлагаме качествени продукти, адаптирани към нашите клиенти и различни от веригите на голямото разпространение. Нашата марка, Les Saveurs du Clavon, привлича най-взискателните гурмани. Тя е лесно разпознаваема и гарантира селекция от вкусни, фини и делик...
ALINE CHOCOLATIERE преоткрива класиките на шоколадовите сладкиши в стил бастиен. Това е цяла Корсика в шоколадови лакомства: деликатно съчетание между съкровищата на Острова на красотата и добрия шоколад, чрез мед, цитруси, лешници, съкровища от маки и емблематичните Канистрели, които ни връщат в детството и обещават изненадващи и новаторски вкусови преживявания.
Преди няколко години сестрите Джа...
HECOSFAIR, Бъди герой!
HECOSFAIR, солидарна марка на изключителни, био fairtrade и crueltyfree продукти, ви предлага да се храните здравословно и да консумирате екологично, етично, устойчиво, от 2019 г.
- HECOSFAIR спечели, през 2021 г., наградата за Най-добра crueltyfree хранителна марка във Франция от LUXLife Magazine.
- Също през 2021 г., някои от продуктите на HECOSFAIR в категорията деликат...
...Тази двойна стоманена гитара за сладкарство е незаменима за бързо и равномерно нарязване на шоколад, плодови пасти, бадемови пасти...
Гитарът за сладкарство ви позволява да нарязвате на ленти, квадрати или правоъгълници всички ваши сладкарски или шоколадови приготовления. Оснащен е с анти-наклоняваща система за заключване на задния крак и с подвижна основа за опростено почистване!
Гитарът за сладкарство се доставя с 6 стоманени ножа, разстояния между жиците: 15, 22,5 и 30 мм.
Доставя се с ключ, резервни жици и стоманена лопатка за събиране.
Референтен номер: CH5000
В наличност: 13 продукта...
...Много разнообразни готови продукти са засегнати от тази технология.
Нашата гама от съставки обхваща всички тези нужди.
Кроасани, шоколадови хлебчета, кифли, с технологии за замразяване или без втасване.
Палачинки, плодови пасти,…...
...карамели, плодови пасти и други лакомства, за да задоволим небцето на любителите на местни вкусове. Ние сме привързани към ценности като качество, ноу-хау и иновации, за да отговорим на вашите очаквания.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Kadodis избира във Франция и Белгия занаятчии и малки предприятия, известни със своето майсторство и качеството на шоколадите, бисквитите, тортите и плодови пасти. Насладете се на вкусните му пралини, фини черни шоколади, ганаши, фантазийни трюфели, пралини, менданти, хрупкави, черешки, портокалови корички, плодови пасти, нуга. Царството на шоколада. Гурмандиите на Шарлот.
Амбре и захар, шоколадерия в Париж, ви предлага своите вкусни шоколади с пралине, ганаш и бадемова паста. В секцията за сладкиши, любителите на сладкото ще намерят регионалните специалитети, които обичат: калисони от Екс, плодови пасти, бодли с ликьор, флорентини, бадемови пасти. Всички наши сладкиши са стриктно подбрани от най-добрите производители. За любителите на сладкото, които следят...
ПОМПИТЕ BROQUET са компания, специализирана в проектирането и производството на помпи, предназначени за прехвърляне на пасти и вискозни течности, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост. ПОМПИТЕ BROQUET предлагат перфектно решение, адаптирано към различните видове занаяти и приложения. Те предлагат проектиране и производство на обемни помпи за прехвърляне на вискозни и натоварени течности: захарни заводи за междинни течности (сиропи, сокове, меласи); захарни заводи в частична кристализация (магми и варени маси); шоколадови фабрики.