...Открийте нашето премиум цяло синьо тун, известно със своето твърдо и вкусно месо. Перфектно за суши, сашими или на скара, тази изключителна риба ще зарадва любителите на изискана кухня.
...Барът е бяла риба, ценена за нежното си месо и деликатния си вкус. Тази риба често се лови в крайбрежните води, което гарантира изключителна свежест и качество. Барът е популярен избор в много кухни по света, ценен за своята универсалност и изтънчен вкус.
Идеален за разнообразие от рецепти, барът може да бъде грилован, пържен или печен за бързо и вкусно ястие. Нежният му вкус се съчетава добре с множество подправки и сосове, което позволява голяма кулинарна креативност. Избирайки бара, вие избирате продукт с високо качество, който е едновременно питателен и вкусен.
... добавят в ястията, за да придадат кисел вкус. Или се приготвят в сос и се сервират като гарнитура. Сенегалците много използват листата на бисап с риба, но те могат да бъдат приготвени в различни ястия.
Освен това, чашката, червена или зелена, е най-консумираната част. Червените цветя на бисап имат различен диаметър в зависимост от сортовете (вимто, хур, тай, CLT92).
...С нюанс на светло злато, блясъкът е ясен. Носът е дълбок и изразителен с аромати на мед, дюля и плодово пюре. Нотки на грозде и костилкови плодове също допълват палитрата от аромати. Устата е плодова, цветна, сладка и вкусна. Финалът е кръгъл и жив. Идеален за ястие с телешко или суши или червенариба тон. 93% Пино Ноар и 7% шампанско червено вино. Златен медал на Гилбер и Гайяр 2014 и 2015.