Франция, Creissels
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната • Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване • Обем от 2000 до 6000 л • Автоматично странично и надлъжно отделяне • Възможност за автоматично изтегляне на суроватка • Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане • Почистване на място (NEP) • Възможност за запълване отдолу...
Франция, Objat
...Съставки: Пшенично брашно произход Франция, масло, пшеничен дроб, 14.32% рокфор (сурово овче мляко, сол, сирище, млечна ферментация, пенцилиум рокфорти), сол, 0.22% мащерка. Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1999 Kj, 480 Kcal, мазнини 34g, от които наситени мастни киселини 24g, въглехидрати 36g, от които захар 0.9g, протеини 7.6g, сол 0.68g.
Франция, Auxerre
...{"Nez":"ноти от зряла риба, манго и мускусен пъпеш с акценти на кедрово дърво, цветя от портокал, захаросан джинджифил и печен хляб","Accord metvin":"аперитив (задушен фоа гра и трюфелов сок), предястие (свежи смокини, пълнени с фоа гра), основно ястие (пъдпъдъци с сотерн), сирене (рокфор)","Appellation":"Сотерн","Conditionnement":"Картон с 6 бутилки от 75cl","Le conseil de l'œnologue...
Франция, BRIE
...Сосът чедър е голям класик. Обичайната му рецепта включва настъргано сирене чедър за по-голямо удобство, сметана и по желание малко мляко. Приготвянето му е подобно на сосовете с синьо сирене или рокфор. Загряваме сметаната и млякото, след което добавяме сиренето, като разбъркваме с лъжица. Подправянето на соса чедър също е много просто: сол и черен пипер, някои избират да добавят щипка кайенски...
... кубчета. Всички сирена са от LA COMTOISE и ние работим основно с тези наименования: емментал, синьо сирене, комте, раклет, гауда, едам, чедър, камамбер, козе сирене, мароа, реблошон, кантал, рокфор. Разположена на повече от 4,500 м2, LA COMTOISE разполага с ефективно производствено оборудване, на върха на технологиите, за да гарантира на своите клиенти във Франция и в международен план. капацитет...
Франция, Roquefort
Основана през 1906 г., семейната компания GABRIEL COULET се предава от поколение на поколение. Компанията произвежда овче сирене, Рокфор, и предлага широк избор от сирена. В стремежа си към качество и майсторство, сирената спазват прецизен производствен процес. Доказателство за качеството, Рокфорът GABRIEL COULET редовно печели медали на френски и европейски конкурси.
Франция, Roquefort Sur Soulzon
...От 1906 г. сиренарията PAPILLON е специализирана в производството на сирена. Сиренарията произвежда Рокфор, чисто овче сирене и също така БИО зехтин. Гаранция за качество, компанията PAPILLON разполага с множество сертификати, като сертификат "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Защитено наименование за произход" и "Биологично земеделие".
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play