Франция, Laissac
... включва само 3 съставки: свински филе, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от свинско филе, лонзо предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурално. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Това занаятчийско лонзо ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде нарязано на тънки филийки и да заеме място в своя стъклен буркан. Произход: Лайсак, Авейрон Тегло: 300 г DLC: 90 дни...
Франция, Carpentras
...Намерете нашите медалисти на Световното първенство по наденица издание 2023. ЗЛАТЕН МЕДАЛ Сух наденичен салам с билки от Прованс СРЕБЪРЕН МЕДАЛ Чист свински сух салам СРЕБЪРЕН МЕДАЛ Суха наденица СРЕБЪРЕН МЕДАЛ Мек чorizo Малко + : Перфектна кутия за разнообразяване на вкусовете и ароматите, която ще ви направи зависими! SKU:2200056000000-1 Тегло:1,2кг Уточнение относно теглото:Продукт...
Франция, Castelnaudary
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary. Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
Франция, Ascain
...Халал свински фует, изработен ръчно в Андалусия. Изсушен и отлежаван според планинските ветрове. Продажба по парче / кашон / палет...
Франция, Auros
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
Франция, Carquefou
...Нашата гама полусолени продукти предлага големите класики на месарството, а именно: свински джолан, гърди, рамо,... и пушени по старинния метод. Тя също така включва комплекти за приготвяне на зимни ястия, асортименти от кисело зеле, малко солено с леща, гювеч, рамо по дяволски и др. Не забравяме и за приятните моменти с пушеното филе миньон по старинния метод.
Франция, Lyon
...210 грама чисто удоволствие за споделяне. Артизански салам от еленово месо, който разкрива автентичността на тероара благодарение на своите деликатно дървесни аромати и ще зарадва всички любители на дивечово месо. Този салам е изработен от постно еленово месо (70%), постно и мазно свинско месо от черен свински порода Бигор (30%)...
Франция, Rillieux La Pape
... законодателство. 3 ключови точки: - Ръчно изработени рецепти Ние сме се погрижили да възстановим оригиналните рецепти и с желание да им вдъхнем живот и да ги предадем на следващите поколения. - Предимно местни меса Всички наши сертифицирани БИО меса произхождат от нашия регион Оверн-Рона-Алпи или от съседните департаменти. - Натурални съставки Всички наши продукти са сертифицирани БИО и произведени без нитрити, без консерванти и без оцветители, и опаковани в натурални свински или говежди черва.
Франция, Le Rouget
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив. Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет. Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
Франция, Amancy
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естествени черва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play