Франция, Saint Emilion
...Предферментационна мацерация при 8 - 10 °C Алкохолна ферментация Мацерация от 3 до 5 седмици Малолактична ферментация в бъчви Цялостна винификация на селектирано парцелно ниво, ръчно потапяне Отлежаване: 10 до 14 месеца, 30 % нови бъчви Смесване: 60% Мерло, 30% Каберне Фран, 10% Каберне Совиньон...
Франция, Auxerre
...{"Dégustation":"Дегустация\nЦвят с жълтеникави нюанси. Плодови аромати с нотки на круша. Свежест в устата, много лесен за пиене.\n\nВинификация\nМацерация на ципите в продължение на 3 дни, след което нежно пресоване за 3 часа. В съд, проведена малолактична ферментация. Отлежаване на фини утайки в продължение на 8 месеца в съд. Виното е винифицирано без сулфити.\n\nСъчетание с храна\nаперитив...
Франция, Caromb
...Сортове: 100% Каладок Възраст на лозята: 15 години Тероар: Аргило-калциев Беритба: Машинна Дегустация: • Цвят: Дълбок червен, виолетови отблясъци • Първи нос: Червени плодове • Втори нос: Подправъчни нотки • В уста: Червени плодове, баланс и свежест • Дълъг послевкус Съчетание храни/вино: Регионални ястия, меса, колбаси Съхранение: 4 до 5 години Винификация: Остраняване на гроздови дръжки/Стъпкване. План за мацерация 10 дни при 24° за запазване на свежестта и плодовете. Пресовани остатъци, добавени към капковия сок. Малолактична ферментация върху фини утайки през зимата до бутилиране.
Франция, Lys Haut Layon
...Операциите по поддръжка на почвата се извършват с прецизност, с голямо уважение към микробния живот. Фитосанитарната защита се основава на внимателно наблюдение на растението и бърза реакция. Беритба: Ръчна реколта в отворени касетки от 20 кг. Гроздето се сортира стриктно на лозето, в златист етап, и е без всякаква гниене. Винификация и отлежаване: Фракционно пневматично пресоване. Краят на пресите се отстранява. Ферментациите: алкохолна и малолактична се извършват в бъчви от 228л. Сорт: 100 % шенин Температура на сервиране: 8-10 °C...
Франция, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Сен Жорж - Сен Емилион Смес: Мерло - Каберне Совиньон - Каберне Франк Потенциал за отлежаване: Около 10 години Винификация: Био-защита при входа на гроздето. Контролирана алкохолна ферментация при температура. Спонтанна малолактична ферментация. Много малко аерирано преливане за концентрация на ароматите.
Франция, Bordeaux
...малолактична ферментация в съдове. Отлежаване: 60% в бъчви, 25% в иноксидни съдове и 15% в амфори. Дегустация: Рубинено червен цвят с добра интензивност, нос с нотки на касис, виолетки, допълнени с ментови аромати, прекрасна ароматна сложност. Гурмански, с много кръглост и сладост, фини, кадифени и елегантни танини, аромати на червени и черни плодове с добра свежест.
Франция, Les Riceys
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР ВИНИФИКАЦИЯ: Частична малолактична ферментация. Отлежаване в изба в продължение на 5 години. СМЕСВАНЕ: 15 % резервно вино от перпетуална солера. ДОЗИРАНЕ: 10 г/л ДЕГУСТАЦИЯ: Тази купаж от чист Пино Ноар предлага аромати, съчетаващи бели цветя и цитруси. Вкусът е кръгъл и мек, с нотки на компот от плодове и ванилия, завършващ с дървесни нюанси. Този шампанско е подходящо за аперитив и през цялото време на хранене.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play