... продукта на час.
Особено подходящо е това полуавтоматично етикетиране за малки и средни предприятия, както и за микро предприятия с малки производствени количества. То може да бъде гъвкаво адаптирано към различни цилиндрични продукти в различни индустрии, включително в лозарството (бутилки вино в различни размери), в козметичната индустрия (крем, парфюм, течен сапун), в производството на храни (плодови сокове, буркани с подправки, буркани с мед и конфитюр, готови сосове), както и в химическата и лакова индустрия.
... масив обхваща днес 65 хектара, „разпокъсани“ и съставени от безброй парцели. Шато-то се радва на сложен и уникален тероар, където най-гравелистата част е засадена с Каберне, а глинесто-калциевите хълмове с Мерло. Малбекът покрива 5 хектара, засадени на глинесто-калциев тероар.
Практиките в лозарството, които се прилагат, са уважителни към околната среда и сертифицирани HVE. Всички тези характеристики позволяват да се произвеждат балансирани, обширни и структурирани вина, предлагани в множество купажи.
...19 990,00€ без ДДС
23 988,00€ с ДДС
Мини багер Mygale 900 PRO е висококачественият модел от серията Mygale. Този мощен мини багер с множество опции е особено подходящ за професионалисти в областта на изкопните работи, ландшафтния дизайн, лозарството и всякакви други мащабни дейности.
Благодарение на стандартния хидравличен охладител на Mygale, мини багерът 900 Pro ще ви позволи да работите при...
...Виното: Опитвайки това вкусно Бароло, със сигурност ще разберете защо Армандо Парусо е велика фигура в лозарството на Пиемонт! Беритбата е ръчна, а виното отлежавало 18 месеца в дъбови бъчви. Това изкусно Неббиоло е с голяма прецизност. Със своята прекрасна свежест, характерна за този сорт грозде, както и за местния климат, това Велико Вино предлага много елегантни аромати на слива и конфитюр от...
... AOC (Appellation d'Origine Contrôlée), както и европейския етикет AOP (Appellation d'Origine Protégée).
Ето предложение за меню, чиито ястия ще се съчетаят перфектно с Грав Руж:
Апетитки:
- Гратон от Лормон
- Трикандили
- Великденски пастет
- Пастет от див заек по модата на Жизор
- Салам с рокфор
Предястия:
- Пържени манатарки от Бордо
- Омлет с манатарки
- Полу-сварени яйца Масена
- Разбити яйца на горски стил
- Поширани яйца без притеснение
Основни ястия:...
...Когнатът е ДНК-то на лозарството в Олерон. От поколение на поколение нашето ноу-хау се адаптира към нашия тероар, за да произвежда типични флорални и йодни Когнати, отразяващи нашата морска среда.
Нашият склад за стареене, разположен край канала, свързващ океана, е подложен на морските влияния с времето. Стареенето се извършва в дъбови бъчви от 400 литра минимум 10 години за XO, 6 години за VSOP...
...Професионалисти в лозарството, оборудвайте вашите инсталации с термоплунжери с SMS свързване. Бързина на монтаж – Гарантирана херметичност – Лесна поддръжка. Не се колебайте да се свържете с нашето проектно бюро, което ще разработи персонализирана формула за контрол и термично регулиране, от която имате нужда.
... разположение за вашите проекти за развитие на лозята и можем да произвеждаме решения и продукти за анкериране, оборудване за главни колове, оборудване за повдигащи жици, оборудване за фиксирани жици, повдигания, точки / скоби, колчета... Предлагаме също инструменти за управление на жиците, асортимент за вашата винарна и съвсем ново решение за борба с пролетните слани, AnKhiale®, нашият саморегулиращ се...
В самото сърце на великолепния винен регион Бордо, сгушен в спокойното село Мазион, аз съм винопроизводител и моята страст към виното е дълбоко вкоренена в историята на нашето семейно имение. От 15-ти век нашето семейство овладява изкуството на лозарството, от засаждането на лози до бутилирането на виното.
Мога да ви предложа изключителен избор от вина, бири, алкохоли и шампанско, за да отговоря...
... сортовете преди смесване, както и дъбови бъчви
- пространство за съхранение при оптимални условия за запазване и отлежаване на нашите вина
Технологиите MARCEL MEZY позволиха на лозарството да получи сертификат за Биологично Земеделие още от реколта 2015. Запален по лозарството, Marcel MEZY предпочита качествения подход при производството на своите вина.
Внимание: прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето, консумирайте с умереност.
QUARON ХИГИЕНА И ДЕЗИНФЕКЦИЯ е фабрика на QUARON S.A.S, специализирана в разработването на почистващи и дезинфекциращи продукти за селското стопанство, агро-хранителната промишленост, лозарството, почистването на хранителни резервоари, както и за общините. Ние предлагаме високоефективни детергенти и дезинфектанти за индустрията на хлебопроизводството и млечарството вече 40 години. Разработваме...
PELLENC исторически присъства в секторите на лозарството, винопроизводството, овощарството и маслинарството, и е призната от своите клиенти за способността си за иновации и отличното качество на продуктите си. Тази стратегия позволява на PELLENC да предлага широка гама от оборудване и електрически инструменти, които се възползват от най-добрите технологии, както и пълна гама от услуги в обучение, резервни части и следпродажбено обслужване, което гарантира на всеки клиент удовлетворение от най-високите му изисквания.
Шато Бомон се намира в О-Мендок, близо до Бордо. Шато Бомон е избрало разумно винопроизводство, за да произведе качествени грозда в най-голямо уважение към околната среда. Винята Бомон имат мека, женствена, копринена структура. Танините обикновено са разтворени и нежни. Те могат да се дегустират млади, с изключение на някои реколти.
... лозови растения, както за винени, така и за маслодайни сортове. Графтирането на лозата през миналия век позволи възстановяването на лозята, унищожени от филоксерата, и запазването на традиционните сортове от големите винени региони. Произвеждаме майчини лози на около сто хектара. Като производители на дървесина и лозови растения, нашите продукти подлежат на множество проверки и на строги фитосанитарни норми от регионалните служби на Франция AGRIMER. Във Франция всички наши сертифицирани лозови растения се произвеждат под марката ENTAV-INRA.
...-годишен опит в областта на професионалното оборудване.
Първоначално специализирани в областта на лозарството и селското стопанство (зона за миене и пълнене, ЛПС – Лични Защитни Средства, оборудване на стопанството), нашите продукти след това привлякоха интереса на секторите на обществените работи, транспорта, миенето на оборудване, автомобилостроенето и корабостроенето, което ни накара да разширим...
Създадена през 1992 г., Triangle стана референция за доставка на качествени градинарски материали за професионалисти в арборикултурата, лозарството, разсадниците и поддръжката на зелени площи за почти 20 години.
Хидеквип е специализиран в производството на оборудване и електрохидравлични компоненти, предназначени за производителите на мобилни машини, морската индустрия и офшорния сектор. Хидеквип работи основно в секторите на строителството, пътната инфраструктура, летищата, железопътния транспорт, селскостопанската и горската техника, военната индустрия, офшорния сектор, риболова и лозарството.
... тероара в Овърн, развивайки продукти от трите допълващи се дейности на винопроизводител, ликьорист и пчелар: Maison Brandini е родена. Обичаща природата и в процес на професионална преориентация, Лесли работи с Лоик ежедневно от 2020 г. Тя участва във всички етапи на производствения процес, от отглеждането на растенията до тяхната преработка. Лесли е също така подходящият човек, ако искате да закупите продукти от Maison Brandini. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!
МИХАЕЛ ПАЕЦОЛД е компания, специализирана в физическата обработка на вина. МИХАЕЛ ПАЕЦОЛД редовно разработва и предлага нови продукти, които да отговорят на развитието на вашите проблеми. МИХАЕЛ ПАЕЦОЛД участва в няколко етапа: енотехнически услуги, винопроизводствени оборудвания, измервания и привеждане в съответствие, бутилиране и екологични решения.
Разположена от почти 80 години в сърцето на лозарството в Лангедок, Дестилерия Бел обработва всички подпродукти от винопроизводството (лозови семена и утайки от вино) от околните лозари и кооперативи. Дестилерията експлоатира алкохола, който е и остава основната дейност, както и семената от грозде и почвата. Но тя също така извлича антоциановите оцветители, съдържащи се в обвивката на червеното грозде и, от 2004 г., калциевия тартрат, присъстващ в утайките от вино.
...Хотел-Ресторант ЛЕ ПАРК е идеалното място за дълъг уикенд с семейство, приятели или за организиране на корпоративен семинар, съчетаващ работа и релакс. Що се отнася до храната, настанете се в нашата Винстуб, една от най-красивите в региона, където гостите се наслаждават на местни продукти, приготвени с умение в съчетание с виното от региона. За най-гурманите, открийте нашия елегантен ресторант, където царува изобретателната кухня, изпълнена с идеи и чувствителност от нашия главен готвач.
...
- комплекти за вентилация, индустриално прахосмукачка и аспирационни мрежи
- индустриално отопление с вода и пара
- специализирани машини
Компанията работи основно с предприятия от секторите на парахимията, хранително-вкусовата промишленост, механичната обработка на дърво, селското стопанство и лозарството.
...ANCR'EST е дизайнер и производител на системи за анкериране и високопроизводителни аксесоари за лозарство, овощарство, зеленчукови градини и зелени площи. Присъстваща в лозарството, овощарството, зелените площи и зеленчуковото отглеждане повече от 45 години, ANCR'EST предлага цялостно решение за анкери и високопроизводителни аксесоари, адаптирано към всяка нужда.
...фармацевтиката, хранително-вкусовата промишленост, лозарството, занаятчиите и частните лица. Осигуряваме проектиране, инсталиране и монтаж на индустриални тръбопроводи. Извършваме поставяне на машини, свързване и помощ при пускането в експлоатация. Нашето проектно бюро извършва изчисления на метални конструкции, проектиране съгласно техническо задание, прототипи, чертежи в 2D и 3D и проучване на процеса според техническото задание.
CEBIG предлага решения за информационна организация и информационни системи за участниците в селскостопанския сектор, специализирани в лозарството. CEBIG вече е достигнала лидерска позиция в своята област благодарение на доверието на многобройните си клиенти. CEBIG – софтуерни решения за фактуриране, счетоводство, проследимост на виното,… -обучения...
... предоставяне на решения в областите на лозарството, овощарството, както и в защитата на културите, хортокултурата или опъването на плодови дървета.
Кабелите Deltex са резултат от 30 години опит в областта на термопластите и в лабораторни условия показват продължителност на живота над 40 години.
Като водещ производител в Европа, ние предоставяме на нашите клиенти, разпределени в повече от 26 страни, не само глобално и компетентно обслужване, но също така търсим с тях оптималното решение за техните дейности в лозарството и овощарството.
HUMEAU е компания за механично строителство, специализирана в проектирането на селскостопански машини. Залозарството предлагаме електрически резачки, електрически кабини за резитба, термични плевели. За овощарството предлагаме самообирачи, разпределителни ремаркета, контролери за събиране, резачки за корени за овощни градини, термични плевели, монтирани на косачки, плевели с резачки, носени или теглени, термични плевели, теглени. Предлагаме също решения за селскостопански машини за зеленчукопроизводство и индустрия.
Винарната в Бебленхайм е създадена през 1952 г. по инициатива на няколко винопроизводители, които желаят да обединят своите знания, за да работят по-ефективно. Две години по-късно, заедно, те спечелиха първото си златно медал. През пет десетилетия на постоянен напредък, Винарната в Бебленхайм успя да се изкачи на шесто място в лозарството на Елзас. В момента тя обединява 120 членове и разполага с 285 хектара лозя, разположени в Бебленхайм и в няколко околни общини.