Франция, Pineuilh
... направено, за да ви гарантира качествено вино, което уважава типичността на своя сорт. ДЕГУСТАЦИЯ Цвят: интензивно червено с виолетови отблясъци. Нос: експресивен с нотки на конфитюр от червени плодове. Вкус: щедър, кръгъл и плътен с аромати на пресни плодове, подправени с нотка на сладки подправки. Едно Merlot, което е истинско удоволствие! СЪЧЕТАНИЯ С ЯСТИЯ Star Merlot ще се съчетае прекрасно с чиния от колбаси, грил, бели меса в сос, риба и чипс и характерни сирена.
Франция, Saint-Martin-Du-Vivier
...Бялото вино, произведено основно от светли гроздове, се отличава с свежест и лекота. Често е живо и плодово, и се цени за своите аромати на цитруси, ябълка, круша или бели цветя. Бялото вино може да бъде сухо, полусухо или сладко, предлагайки голямо разнообразие от вкусове, които прекрасно се съчетават с морски дарове, риба и меки сирена. Независимо дали става въпрос за Шардоне, Совиньон Блан или Ризлинг, всяко бяло вино разкрива деликатни нотки, които го правят идеален спътник за моменти на приятелство или изискани ястия.
Съответстващи продукти
Бяло вино
Бяло вино
Други Продукти
Текила
Текила
Франция, Rennes
...[terdézom] бланк представя красива златиста рокля с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост. Да се дегустира като аперитив, с салата, паста, риба и миди. Разполагаме с големи обеми, за да захраним вашите пазари.
Франция, Lys Haut Layon
...Бяло вино 100% Совиньон, 100% усещания и 100% удоволствия, ето какво най-добре обобщава това вино от един сорт. С тези 10 часа мацерация на ципите, това вино е експлозия от аромати както в носа, така и в устата, където красивият му обем е равен на свежестта и киселинните нотки в финала. На аперитив е достатъчно само по себе си, но е идеалният спътник на морските дарове, стридите и печената риба. Чисто щастие за споделяне.
Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
...Палатът разкрива печени и ванилови вкусове, смесени с малки черни плодове. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Сервирайте при около 15°C с печено заек, грилована риба или черен суджук с пържени картофи. То ще съответства прекрасно и на сирена като Деликатес от Бургундия или Тома от планината. Регион: Божоле Сорт: Гаме Нуар Лозе: гранитни почви – континентален климат...
Съответстващи продукти
Beaujolais Села
Beaujolais Села
Други Продукти
Givry 1er Cru Clos Jus
Givry 1er Cru Clos Jus
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...Виното: Кюве Terre de Maimbray бяло е Сансер, който ни спечели с дълбочината на аромата си. Живо и перфектно балансирано, това вкусно Совиньон развива изразителни плодови нотки на праскова, круша, кайсия, цитруси и касис. Много елегантна минералност също се проявява, придружена от финал, който напомня за определен екзотизъм (личи, манго). Прекрасна бутилка, която ни завладя и която ще се съчетае идеално с морски дарове, риба и салати! Съдържание: 75cl Тип: Бяло вино Сорт: 100% Совиньон AOC: Сансер Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2027 Температура на сервиране: 8-10°C...
...Блестяща бледо златна жълта роба с някои златисти отражения. Интензивен нос, с аромати на лешници и печени бадеми, но също и на захаросани плодове. Кръгло, опулентно и гладко усещане в устата. Изразява се с захаросани екзотични плодове. Плътният и мощен финал подчертава печени сушени плодове. Препоръчителна температура на сервиране: 12-14 градуса. Това вино е перфектно за комбиниране с вашите...
Франция, La Chapelle Heulin
...Сорт: Мелон дьо Бургонь 100% Тероар: Грави и силици Съчетание храна-вино: Много нежни вина за 2019. Аперитив, риба, бяло месо и сирене. Богато и нежно вино. Сорт: Мелон дьо Бургонь 100% Тероар: Грави и силици Съчетание храна-вино: Много нежни вина за 2019. Аперитив, риба...
Франция, Saint Cannat
...ВИНИФИКАЦИЯ Директно пресоване и ферментация с контрол на температурата – разбъркване на утайките в края на ферментацията. ДЕГУСТАЦИЯ Светло жълт цвят с зелени отблясъци. В устата се усещат аромати на цитруси (лимон, грейпфрут) и растителни нотки (босилек, жасмин). Перфектен за аперитив, с салати или на скара риба. Този вино е идеално сервирано между 8°C и 10°C.
Франция, Brue Auriac
...деликатно подправени с меки подправки и ванилия. Устата е плътна, кръгла и обемна, оставяйки усещане за апетитен плод, който продължава в дълъг подправен финал. Съчетания храна-вино Сервиране: Риба в сос, бланкет от телешко, гъби Съхранение Специфика 8-10°C Да се пие веднага или в рамките на 5 години Името на купажа, Резерв дю Приоре, се отнася до стария приор и до капелата Нотр Дам, която граничи с лозята на имота.
Франция, Paris
AQUAFRESH FISH е доставчик на риба и морски дарове от Атлантическия океан. Нашата мисия е да ви предложим най-добрите морски продукти и поставяме свежестта и качеството в центъра на нашите приоритети. Предлагаме най-широката гама, за да отговорим на най-разнообразните нужди. Освен това, се снабдяваме от опитни местни рибари, за да гарантираме вкуса и свежестта на продуктите. Ние следим за прослед...
Съответстващи продукти
Ботарга от мугила
Ботарга от мугила
Други Продукти
Скарида
Скарида
Франция, Saint-Vérand
... качество. Хранителни и винени комбинации : Blanc de Blancs е идеално допълнение към аперитиви или просто на скара риба. просто на скара риба или печено телешко с маслини. Аромати и вкусове : Този Crémant de Bourgogne има светло златист цвят с фини мехурчета. с нотки на цитрусови плодове. Лимонът и лаймът доминират и придават прекрасна свежест на небцето. свежест на небцето. Минералността, предоставена от сортовете грозде, засадени в глинесто-вапненисти почви, придава на това вино солидна сложност, която ще се хареса на тези, които обичат да откриват нови неща.
Франция, Boulogne-Billancourt
... най-добрия сомелиер на Франция Доминик Лапорт, този бленд с разнообразни аромати и вкусове се съчетава перфектно с риба. Съвет на сомелиера: Да се консумира много охладен, за да придружава аперитиви и барбекюта. След отваряне да се консумира в рамките на 48 часа и да се съхранява на хладно. РАЗМЕРИ: 9,81 СМ (Ш) X 25,4 СМ (В) КАПАЦИТЕТ: 74 СЛ...
Франция, Guérande
...Персите и египтяните преди 2000 години считали шалотa за свещено растение. Растение с луковица, близко до лука и чесъна, то се използва широко в кухнята, нарязано в салати или сосове като бернезе или бяло масло. Цели, задушени или конфитирани, те ще бъдат чудесно допълнение за риба, месо или фоа гра. Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеално за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати и стари супи. SKU:SGE250...
Франция, Brissac Loire Aubance
...ГОДИНА: 2020 СОРТ: Совиньон блан. ТЕРОИР: Аргило-пясъчен. ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ: Нежно пресоване. Ферментация при ниска температура, за да се запази младостта на аромата на плода. Зреене върху фини утайки в иноксова бъчва. АПЕЛАЦИЯ: IGP Вал де Лоар Совиньон. ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ: Блестящ цвят, светло жълт с зелени отенъци. Интензивен, деликатен нос с цветни нотки (генист, лозова цветка) и цитруси (грейпфрут). Жив, хармоничен и свеж вкус. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО: Предястия, морски дарове, риба. ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 8°C. Картон с 6 бутилки по 75cl...
Франция, Sète
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино. Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби. Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
Франция, Boulogne-Billancourt
...Фанг Уанг, германска бизнесдама с китайски произход, се вдъхнови от легендата за Мулан, за да създаде Mulando: лозе, създадено от силна жена, която се бори за своето място на китайския... и световния винен пазар. Произведен в провинция Нинся, M365 бяло е рислинг с ярка личност, която се изразява чрез аромата си, съчетавайки типичните хидрокарбонови нотки с тези на плод на страстта и цитруси. Нотките на бели цветя добавят свежест на това бяло, което ще се съчетае хармонично с риба, морски дарове и птици.
Франция, Malataverne
... Сервиране на червено вино с основно ястие Трябва да знаете, че червеното вино идеално се съчетава с червени меса, яхнии, месни запеканки, някои видове риба, птици, домати, пица и много други храни. Месото е идеално ястие, за да извадите най-добрите си бутилки по време на хранене. Месото като патица, агне или говеждо може да се сервира с качествено Бордо, за да се подчертаят ароматите на месото. Готвената домат е храна, която идеално се съчетава с червено вино.
Франция, PARIS
...С нюанс на светло злато, блясъкът е ясен. Носът е дълбок и изразителен с аромати на мед, дюля и плодово пюре. Нотки на грозде и костилкови плодове също допълват палитрата от аромати. Устата е плодова, цветна, сладка и вкусна. Финалът е кръгъл и жив. Идеален за ястие с телешко или суши или червена риба тон. 93% Пино Ноар и 7% шампанско червено вино. Златен медал на Гилбер и Гайяр 2014 и 2015.
Франция, Auxerre
...Дегустация Това вино има красива златиста окраска с много плодест нос, напомнящ на праскова и кайсия, последвано от нотки на смокиня, дюля и виолетка. Вино от реколта, което запазва прекрасна свежест в устата. Винификация Меко пресоване в продължение на 3 часа. В съд, проведена малолактична ферментация. Отлежаване на фини утайки в продължение на 12 месеца в съд и бъчва. Съчетание храна-вино риба...
Франция, Parnac
...Нежност и свежест на плодовете. Рокля от роза, стремяща се към пурпурни образи, която изразява смес от свежест на червени плодове, мекота на ябълка и круша и киселинност на червените касис в мазен и кръгъл контекст. Сервирайте: прясно, 8 -10°C. Препоръчано ястие: Като аперитив с мезета, на скара меса, риба, азиатска кухня. Идеално за лятото с салати от плодове и сезонни зеленчуци.
Франция, Saint Christol De Rodières
...99 % Органичен бял винен оцет* - 1 % Вкус на трюфел* *Приготвен от вино, произведено от органично отглеждани грозде Предложение за сервиране: Дресинг за салати, бяло месо, фоа гра и риба. Този продукт е наличен и в бутилка от 25 cl, на едро от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
Франция, Les Riceys
...СОРТОВЕ: 85 % ПИНО НОАР - 15 % ШАРДОНЕ ВИНИФИКАЦИЯ: Отлежаване в изба за 6 години. СМЕСВАНЕ: 20 % резервно вино от перпетуална солера. ДОЗИРАНЕ: 8 г/л ДЕГУСТАЦИЯ: Доминиращият Пино Нуар предлага ясна и обширна атака в устата, а нотката на Шардоне добавя финес и дълготрайност. Идеален за аперитив, свежестта, балансът и цитрусовите аромати съпътстват също риба и морски дарове. МЕДАЛ: Общински селскостопански конкурс Париж 2020 Бронзов медал наличен в половин бутилка, магнум и жеробоам.
Франция, Chatellerault
...захар, растително масло, яйца, брашно, ориз, паста, спагети, сушени плодове, лук, картофи. ¤ Консерви: Домат, царевица, бели боб, червен боб, грах, риба тон, леща и др. ¤ Почистващи и екологични продукти: Течен препарат за съдове, прах за пране и др. ¤ Хигиенни и екологични продукти: Душ гел, хидроалкохолен гел, маски, сапун, дентална грижа, интимна хигиена, дезодорант и др. ¤ Алкохол: Червено вино, бяло вино, розе, шампанско и др. ¤ Битова техника: Хладилник, пералня, съдомиялна, малка битова техника и др.
Франция, MONTREDON CORBIERES
Специализирана в преработката на морски продукти, MERISUD предлага своите приготвени ястия под две марки: Richesses de la Mer в секцията за пресни храни и Armand Blot в секцията за деликатеси. Около петдесет референции носят марката на средиземноморската кухня. Пастис, коняк, домати, шафран, копър, бяло вино, зехтин... С минимум 50% риба, на преден план са крем супата от морски таралежи, зарзуела (рибарска яхния) или сепии по каталонски. Продавани единствено в стъклени буркани, нашите продукти (около тридесет референции), от висок клас, са налични във всички вериги в голямото юг, от Лион до Бордо.
Франция, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX предлага по целия свят широка гама от услуги, материали и консумативи (обвивка с пластмасова и метална лента, опаковане с стреч фолио, скрепване), за безопасността и защитата на стоките по време на манипулация, съхранение и транспорт, за индустрията на Напитки и Храни (бира, минерална вода, плодови сокове, вино, млечни продукти, месо, птици, риба, плодове и зеленчуци, замразени продукти...
Франция, Paris
... вашите плодове и зеленчуци, месо, риба, сирене, вино, сладкиши, бранч, кашерни, халал и био продукти… Има нещо за всеки бюджет и всяко желание. Можете дори да получите доставка на продуктите на Monoprix и Naturalia. Доставка до вашия дом от 2,90€. epicery е също така първият сайт за частни продажби 100% храни, който ви позволява да се възползвате от големи хранителни марки на изключителни цени! Доставка е налична в цяла Франция.
Франция, Paris
Разположен на митичния булевард Сен Жермен, на две крачки от Нотр Дам в Париж, Барът на йода Сен Жермен отвори врати през 2014 година. Той ви посреща в прост, автентичен и приятелски настроен интериор, за да се насладите на риба, миди и ракообразни с чаша добро вино!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play