... продължение на 48 часа
Парцелна винфикация
Дълга мацерация от 3 седмици
Малолактична ферментация в съдове
Отлежаване в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца
СОРТОВЕ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ОПИСАНИЕ
С красив, прозрачен цвят с гранатени отенъци, Château Lalande rouge разкрива на носа деликатен букет от червени плодове и какао, с нотки на препечено дърво. Нападението е меко и кръгло, развивайки се с плодови нотки и деликатно разтворени танини. Велико вино от Saint-Julien.
...terdézom] е лек и балансиран био бял вино. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием."
Дегустация
Това вино има красив златист цвят с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост.
Опаковка от 3 литра...
...Сира 40% - Гренаш 40% - Синсо 20%
ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИНО
Приятно вино, в което ароматите създават особено плодист букет. На небцето, балансът на ароматите произвежда волуптозен и свеж вкус, в който преобладава интензивността на дивите ягоди. Свежа и ароматна комбинация.
...Този Crémant е смес от четирите сорта грозде на апелацията (Pinot Noir, Chardonnay, Gamay и Aligoté)*, вино, което е консенсусно, с кръгла структура и разнообразен букет. Това е най-"лесният" от нашите Crémants, Crémant за пиене, чист, искрен, който предлага прекрасна свежест.
• ръчно бране
• доставка на гроздето в "плетени" кутии от 45 килограма, за да се запази тяхната цялост
• пневматични...
... намерим оптималната смес, която да извлече чисто и комплексно вино.\n\nDégustation\nВино с плътно тяло, щедро, което при дегустация предлага усещане за пълнота. То притежава красива ароматна палитра, която приятно играе с нотки на лакрица и червени и черни плодове. С отличен потенциал за стареене, с времето развива букет, който съчетава животински нотки, сини сливи или кедър. Да се сервира между 16 и 18°C.\n\nАлкохол: 12,5% об.\nСортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (35%), Каберне Фран (5%)\nПроизводител: Марка AG Винс\nФормати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2017"}...
... притежава отлична дължина. Много велико вино, което ще се развива прекрасно с годините!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сортове: 69 % Каберне совиньон, 29 % Мерло
AOC: Сент-Жулиен
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2036
Температура на сервиране: 16-18°C...
Открийте нашата селекция от червени, бели, розови и пенливи вина! Нашата амбиция е да улесним сътрудничеството между френските винари и националните и международни купувачи. Основана през 2018 г., DIXVINS е вашият B2B магазин, предлагащ онлайн продажба на вина и спиртни напитки, произведени във Франция, за ресторантьори, винари и търговци на едро от цял свят. Редовно ви предлагаме специални и тема...
... на тази въздушна елегантност, с букет от лимонена трева, цитрусови кори и плод на страстта. В устата разкрива деликатна структура от зрели плодове, подкрепена от жива минералност.
Неговата свежест го прави идеален за придружаване на грилован риба, морски дарове или салата.
... силата на сорта.
Рязане: чашовидно, много късо, позволява контрол на добивите.
Винарство:
Беритба: ръчна.
Метод: традиционен Божоле, полукарбоничен, с цели гроздове.
Мацерация: 6 до 10 дни.
Отлежаване: в съд.
Дегустация:
Финес и дълбочина. Прекрасен цвят с малинови отблясъци, изненадващо елегантен букет с нотки на диви плодове. На вкус виното е плътно, с добра структура. Завършекът е дълъг и ароматен.
... букет бавно да се развива към аромати на "нефт" (въглеводороди). Ризлинг B, при презряване или в присъствието на благородна гниене, може да даде велики сладки вина.
Културни и агрономически способности
Ризлинг B добре устоява на зимните студове и възстановяването му след пролетно замръзване е добро. Този сорт трябва да се подрязва дълго и да се опъва. Той е малко чувствителен към явлението на изсъхване на гроздовата дръжка. Неговите предпочитани тероари могат да бъдат разнообразни (варовик, гранит), но са съставени по-специално от...
... цялата си палитра от богати аромати. Взаимодействайки с въздуха, той освобождава интензивен и уникален букет.
Съчетание с ястия
Courvoisier Initiale Extra е великолепен дижестив. Идеален след вечеря, неговата дълбочина и сложност се съчетават перфектно с богатите вкусове на черен шоколад, особено ако има високо съдържание на какао.
НАГРАДИ
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ
Международен конкурс за вино и спиртни...
...рицарят Антоан де Ласкомб, който е в основата на този великолепен имот.
Сортове грозде: 55% Мерло, 45% Каберне Совиньон
Винификация: Ръчно бране, инокс и дървени бъчви.
Отлежаване: 12 месеца в бъчви
Дегустация: Отваряйки се с букет от добре узрели черни плодове, Рицарят на Ласкомб очарова с ясния си старт. Концентриран, небцето се отличава с деликатното си съчетание между мощ и елегантност.
...N°1 на най-търсения коктейл в света
Съставки:
Премиум френски джин, френско мутирано вино, букет от ароматни растения, подправки и цитрусови корички
Формат: 1 литър (10 коктейла)
Алкохолно съдържание: 25% об.
Сервиране: Директно в чаша тип old fashioned, пълна с лед
КАЧЕСТВЕН НАПИТКА
Негрони е първият коктейл, който създадохме в Balbine! Преди да започнем, дегустирахме коктейла, приготвяйки...
...Изключително вино, цветно, плодово и подправено: цветът е блестящ и виолетов, носът е сложен букет от виолетки, пиони и ириси.
Дomaine: ШАТО ДЕ МЕРАНД
Апелация: AOC ARBIN
Регион: САВОА
Цвят: Червен
Сортове: 100% Мондьоз
Метод на отглеждане: Биодинамичен
Характер: лек / плодово
Съдържание: 75cl
Година на реколта: 2019
Тегло: 1 кг...
...Фруктово и кръгло бяло вино Бордо, получено от смес от Семийон, Совиньон Блан и Совиньон Грис.
Родено на лимонно-глинеста почва, то се събира в пълна зрялост, за да гарантира букет от аромати.
Винифицирано в иноксова цистерна, отлежаването от два месеца върху фини утайки му придава гъвкавост и кръглост.
Цвят: Бяло
AOC: Сухо бяло Бордо
Лозя: Лимонно-глинеста почва
Винификация: Отлежаване 2 месеца върху фини утайки
Награди и медали: 91-89/100 Wine Enthusiast...
Ореланският оцет е комбинация от три елемента: температура, въздух и време. При Мартин Пурет, в игра влиза и друг фактор - качеството на използваните вина или как едно вино става добър оцет. Ние използваме само вина от най-добрите сортове на френските лозя, като тези от долината на Лоара (Каберне Франк, ...), Югозапад (Бордо, ...) или региона Шампан (Шардоне, ...). Избрани за богатството на своя букет и финес на ароматите си, тези вина преминават през бавния процес на оцетна ферментация. Френски производител на оцет....