ZIA LLC е основана през 2019 г. в Одеса, Украйна. От самото начало ZIA спазва европейските стандарти за качество и обслужване. Компанията е приложила най-добрата технология и оборудване под строг контрол в лабораторни условия и чистота.
Растежът на компанията е стабилен и последователен. През 2022 г. разширихме дейността си, добавяйки производствени и складови възможности в Одеса и Черновци. Наши...
...GHI масло, 500 мл
Състав: Млечна мазнина 99%.
Продуктът е готов за употреба. Перфектен за пържене.
455 грама/500 мл.
Хранителна стойност на 100 г продукт:
Мазнини – 99.0 г, от които 1.5 г са наситени.
Протеини - 0.2 г.
Въглехидрати - 0.5 г, от които захари 0.01 г.
Енергийна стойност на 100 г продукт: 894 ккал (3740.5 кДж)
Употреба на продукта: "GHI масло, 500 мл" е идеално за пържене, печене...
...Бulgur зърната са зърна от твърда пшеница, които са почистени от примеси, навлажнени, задушени, след което изсушени и смлени. В източните страни булгурът е особено обичан и се използва като пълноценна заместител на ориза - използва се за приготвяне на пилаф, печене на сладкиши, готвене на гъсти доматени супи, приготвяне на плънки за пайове и салати. Искате ли да станете по-красиви? Тогава включете булгур в диетата си.
...Нашите премиум сушени кокосови резенчета са направени от висококачествени кокосови орехи, естествено сушени, за да запазят хрупкавата си текстура и богатия, ядков вкус. Тези резенчета са перфектни за похапване, печене или добавяне към любимите ви ястия за допълнителен тропически вкус. Без добавени захари или консерванти, нашите сушени кокосови резенчета са здравословно и удовлетворяващо лакомство, пълно с естествени полезности.
...Брашното от просо има лек, леко орехов вкус, който добавя отличителен вкус на печивата. Брашното от просо може да се използва като съставка за смеси за печене, паста, хляб и закуски. Зърната за производството на брашно преминават през хидротермална обработка, което удължава срока на съхранение, намалява горчивината и подобрява физическите и органолептичните характеристики.
...Премиум пшенично брашно за нуждите на вашия бизнес!
Magic Agro LLC с гордост предлага премиум пшенично брашно, което отговаря на най-високите стандарти за качество и ефективност. Независимо дали се занимавате с производство на храни, печене или търговия на дребно, нашето брашно е проектирано да надмине вашите очаквания.
Характеристики на продукта
- Влажност: макс. 14.5%.
- Пепелност: макс. 0.55...
...Еднократен контейнер, изработен от алуминиево фолио за хранителни цели, е може би един от най-популярните видове опаковки за храни. Удобен е за печене на малки порции сладкиши, печене на месо, приготвяне на лазаня или други ястия в него. Също така в тази форма е много удобно да се съхраняват и транспортират обеди и закуски.
Размер: 349х238x23 мм
Обем: 885 мл...
...Брашно от грах, произведено съгласно ТЦУ 10.6 - 14224080-004:2017. Брашното от грах се произвежда чрез смилане на сушен грах, за да се получи жълто или зелено брашно. Брашното от грах има високи нива на протеин и е отличен източник на много витамини, минерали и антиоксиданти. То се използва често в храни с ниско съдържание на въглехидрати и здравословни храни, за приготвяне на паста, печене, хляб...
...Ново поколение въглища от брикети Pini Kay. Формата 'туба' с централна въздушна камера е проектирана специално, за да помогне с въздушния поток и циркулацията, което означава, че има повече кислород за подобряване на процеса на горене.
Тези квадратни брикети от въглища са перфектни за печене и готвене на храни с истинска топлина, както на закрито, така и на открито. Времето им на горене е до 5...
...Чугунените тигани с чугунена дръжка са налични в два популярни диаметъра от 240 и 260 мм. Те се считат за най-практични и универсални, тъй като са подходящи за пържене, печене и използване на открит огън.
SKU: M2660P
Диаметър, мм: 240
Обем, л: 2.13
Тип дръжка: Чугунена
Височина, мм: 61
Материал: Чугун
Тегло, кг: 2.3
Дебелина на дъното, мм: 4.4...
...
спрей устройство (мак, сусам и др.)
автоматична система за подреждане на печене
- дизайнът на линиите може да бъде разработен в зависимост от производствените помещения на клиента
Комплект оборудване на линията
- дозатор за брашно
- наклонен конвейер
- екструдер за тесто с лента
- много валяк
- конвейер за подаване с ножов механизъм
- машина за формиране
- машина за подаване на тави
- устройство за подреждане на тесто
- гилотина...
...Изработени от екологично чисти суровини, които са преминали термична и хигиенна обработка.
Кафявият цвят се получава чрез печене.
Не съдържа вредни вещества.
Състав: 100% тръстика. Напълно биоразградим материал.
Не освобождава целулозни влакна в напитката.
Съхранявайте на сухо и тъмно място. Срокът на съхранение е неограничен, ако условията са спазени.
Представени в три дължини:
250 мм, 200 мм...
... на закваска за бира и квас, за печене на меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто.
Хранителна стойност в 100 г от продукта:
Протеини: 9 г
Мазнини: 1.7 г
Въглехидрати: 61.5 г
Енергийна стойност: 300 ккал.
...Вкусна и питателна закуска. Печените избрани семена са идеални за справяне с глада и имат висока хранителна стойност. Ниското съдържание на влага, постигнато чрез печене и старателно почистване на отпадъците, гарантира дългосрочното съхранение на продукта и неговия вкус.
...Разкрийте същността на изключителното печене с премиум пшенично брашно BONLIFE. Произведено от слънчевите полета на Украйна, то е смляно до съвършенство, осигурявайки превъзходна текстура и вкус във всяка рецепта. От пухкави хлябове до деликатни сладкиши, повдигнете вашите кулинарни творения с нашето най-висококачествено пшенично брашно. Закупете премиум пшенично брашно BONLIFE и нека вашите печивни мечти се издигнат до нови висоти!
...ИЛ ТУ КАФЕ Escaffe в Украйна, съвременна и разнообразна оферта, която достига до публиката благодарение на деликатни процеси на печене и опаковане, и чрез сложна мрежа за продажба, ефективна и динамична. На територията на Украйна сме присъствали и се пие "escaffe" от 2014 г. Кафето с високо качество, контролирано зърно по зърно.