...Центробежен вентилатор и високоефективен нагревател елиминират използването на ценен компресиран въздух за регенерация на десикант. Напълно автоматизираната система за сушене използва вентилатор, за да вдигне околния въздух и да го пропусне през нагревателя. Този поток горещ въздух тече в противоположна посока на потока за сушене. Горещият въздух над 200⁰C регенерира влагата в десикантната легло и напълно я отстранява. Напредналата контролна система следи точката на оросяване и регулира отоплението/регенерацията съответно, осигурявайки ценни икономии на енергия.
...Sirokko Farm е генератор на горещ въздух с висока ефективност на отопление и горене, подходящ за използване с въздуховоди, работещ с природен газ и пропан. Той е проектиран да осигурява интензивно отглеждане чрез отопление на фермерски и птицевъдни сгради.
Благодарение на своя наляган вентилатор, той е подходящ за използване с въздуховоди и може да се използва независимо от средата, която трябва...
... нормите на Европейския съюз и CE сертификат. Произведено е в съответствие с устройство за размразяване с горещ газ или електрическо размразяване.
Електростатична боя се нанася върху поцинкован лист в зависимост от размера на устройството от 2 мм дебелина до 4 мм дебелина.
Лесна инсталация и възможност за поддръжка.
Европейско оборудване.
Опция за безшумен вентилатор.
Минимално ниво на шум.
... метра
Скрол компресор
Режим на размразяване с горещ газ
Автоматично управление на температурата
Автоматично управление на влажността
Автоматично управление на налягането
Автоматично механично управление
Сигнални лампи
Лесно достъпен въздушен филтър, лесен за почистване
Едностепенен вентилатор
Преносимост: дъното на устройството има колела, които могат да се движат във всички посоки...
...Конвекционните фурни са особено подходящи за печене на малки обеми торти, сладкиши, сандвичи и хляб в сладкарници, ресторанти, хотели и пекарни. Циркулацията на горещ въздух се осигурява от вътрешни вентилатори (един вентилатор за фурна с 4 или 5 тави и двойни вентилатори за фурна с 8 тави) и се разпространява из цялата пекарска зона, за да осигури хомогенна среда. Ферментационната единица...