Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
...Таджин от глинена керамика с отвод за пара, изработен и емайлиран на ръка.
Таджин с ръчна изработка, много устойчив на топлина. Таджин, който ще ви позволи да постигнете равномерно готвене благодарение на отличното разпределение на топлината и своя отвод за пара.
...MT TRADE - 5 RUE ROBERVAL 77270 VILLEPARISIS
Таджин с антипригарно мраморно покритие и керамичен капак
30см : 27.50€ без ДДС
34см : 30.80€ без ДДС
38см : 34.20€ без ДДС
Материал: Неръждаема стомана
Вътрешност: Антипригарно покритие "мрамор"
Капак: Бял керамичен
Съвместимост: Специална основа за всички видове котлони, включително индукционни
Поддръжка: Измивайте с некорозивен препарат и използвайте с дървени или силиконови прибори
Екология: Материал, щадящ околната среда
Опаковка: 4бр/опаковка...
AZA Global Impex BV е специализирана в импорта на голямо разнообразие от продукти от цял свят. Независимо дали търсите уникална концепция или имате нужда от подкрепа при производството на определен продукт, нашият отдаден екип винаги е на разположение. "Не" не е част от нашия речник. Ние се стремим към решения по поръчка, които точно отговарят на вашите изисквания. Към нашите компетенции принадлеж...
Основана през 1998 г., ALIA е търговец на едро, специализиран в артикули за масата, предлагащ професионални продукти на най-ниски цени на пазара. Гарантираме ви широк избор от професионални артикули за масата и CHR на справедлива цена. Сътрудничим си с големи марки като Sarreguemines, Pillivuyt за нашите чинии, подноси и плочи. Както и с Chef & Sommelier, Stolzle Lausitz и Lehmann Glass за стъклар...
Трима приятели, запалени по гастрономията и обичащи природата, Томас, Тибо и Андреа, създадоха JOKO. Тяхната амбиция е да оценят месото от дивеча във Франция и свинското месо от черния прасец на Bigorre AOP, използвайки кратки вериги за доставки. Те предлагат натурални продукти с високо качество чрез автентични и иновативни рецепти, като същевременно се борят с хранителните отпадъци, свързани с ло...