...Със своите пикантни нотки, Roquefort Papillon е елегантно балансиран между мекота и ронливост. Този суров овчи сирене, зрял в естествени пещери, ще ви пренесе направо в южната част на Франция.
Тегло: 100g...
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
• Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
• Обем от 2000 до 6000 л
• Автоматично странично и надлъжно отделяне
• Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
• Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
• Почистване на място (NEP)
• Възможност за запълване отдолу...
...Изключителността на синьото сирене. Castello® Danablu е традиционното датско синьо сирене, което се характеризира с интензивен, леко солен вкус. За любителите на синьото сирене! DANABLU е датско сирене с IGP (Защитено географско указание) и следователно представлява изключителността на датското синьо сирене. Castello® Danablu се предлага в блок от 2 кг за хотелиерството. Традиционното Castello® Danablu може да се използва като предястие, в пица или в ястие с паста, за салати или за сосове.
...{"Nez":"ноти от зряла риба, манго и мускусен пъпеш с акценти на кедрово дърво, цветя от портокал, захаросан джинджифил и печен хляб","Accord metvin":"аперитив (задушен фоа гра и трюфелов сок), предястие (свежи смокини, пълнени с фоа гра), основно ястие (пъдпъдъци с сотерн), сирене (рокфор)","Appellation":"Сотерн","Conditionnement":"Картон с 6 бутилки от 75cl","Le conseil de l'œnologue...
...Сосът чедър е голям класик. Обичайната му рецепта включва настъргано сирене чедър за по-голямо удобство, сметана и по желание малко мляко. Приготвянето му е подобно на сосовете с синьо сирене или рокфор. Загряваме сметаната и млякото, след което добавяме сиренето, като разбъркваме с лъжица. Подправянето на соса чедър също е много просто: сол и черен пипер, някои избират да добавят щипка кайенски...
... кубчета. Всички сирена са от LA COMTOISE и ние работим основно с тези наименования: емментал, синьо сирене, комте, раклет, гауда, едам, чедър, камамбер, козе сирене, мароа, реблошон, кантал, рокфор.
Разположена на повече от 4,500 м2, LA COMTOISE разполага с ефективно производствено оборудване, на върха на технологиите, за да гарантира на своите клиенти във Франция и в международен план. капацитет...
Основана през 1906 г., семейната компания GABRIEL COULET се предава от поколение на поколение. Компанията произвежда овче сирене, Рокфор, и предлага широк избор от сирена.
В стремежа си към качество и майсторство, сирената спазват прецизен производствен процес.
Доказателство за качеството, Рокфорът GABRIEL COULET редовно печели медали на френски и европейски конкурси.
...От 1906 г. сиренарията PAPILLON е специализирана в производството на сирена.
Сиренарията произвежда Рокфор, чисто овче сирене и също така БИО зехтин.
Гаранция за качество, компанията PAPILLON разполага с множество сертификати, като сертификат "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Защитено наименование за произход" и "Биологично земеделие".