Франция, Laissac
... включва само 3 съставки: свински филе, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от свинско филе, лонзо предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурално. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Това занаятчийско лонзо ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде нарязано на тънки филийки и да заеме място в своя стъклен буркан. Произход: Лайсак, Авейрон Тегло: 300 г DLC: 90 дни...
Франция, Carpentras
...Намерете нашите медалисти на Световното първенство по наденица издание 2023. ЗЛАТЕН МЕДАЛ Сух наденичен салам с билки от Прованс СРЕБЪРЕН МЕДАЛ Чист свински сух салам СРЕБЪРЕН МЕДАЛ Суха наденица СРЕБЪРЕН МЕДАЛ Мек чorizo Малко + : Перфектна кутия за разнообразяване на вкусовете и ароматите, която ще ви направи зависими! SKU:2200056000000-1 Тегло:1,2кг Уточнение относно теглото:Продукт...
Италия, Martina Franca
Pioggia Store е италианска компания, лидер в производството и разпространението на типични хранителни продукти от Пулия, с акцент върху износа към международни и търговски пазари. Благодарение на внимателния подбор на суровини, произхождащи изключително от местни култури и животновъдства, ние гарантираме автентични и висококачествени продукти. Нашата гама включва пресни сирена като моцарела от б...
Франция, Castelnaudary
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary. Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
Италия, Parma
...Черният свински шунка, с наситен червен цвят и интензивен вкус, напомня за аромата на гората и притежава дълбока сладост, произтичаща от начина на отглеждане и храненето на открито. Също така, обработката, която е изцяло ръчна, се извършва с уважение към нашите емилиански традиции.
Франция, Ascain
...Халал свински фует, изработен ръчно в Андалусия. Изсушен и отлежаван според планинските ветрове. Продажба по парче / кашон / палет...
Франция, Auros
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
Франция, Carquefou
...Нашата гама полусолени продукти предлага големите класики на месарството, а именно: свински джолан, гърди, рамо,... и пушени по старинния метод. Тя също така включва комплекти за приготвяне на зимни ястия, асортименти от кисело зеле, малко солено с леща, гювеч, рамо по дяволски и др. Не забравяме и за приятните моменти с пушеното филе миньон по старинния метод.
Италия, Barberino Di Mugello
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава. ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА" ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър. ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Франция, Lyon
...210 грама чисто удоволствие за споделяне. Артизански салам от еленово месо, който разкрива автентичността на тероара благодарение на своите деликатно дървесни аромати и ще зарадва всички любители на дивечово месо. Този салам е изработен от постно еленово месо (70%), постно и мазно свинско месо от черен свински порода Бигор (30%)...
Франция, Rillieux La Pape
... законодателство. 3 ключови точки: - Ръчно изработени рецепти Ние сме се погрижили да възстановим оригиналните рецепти и с желание да им вдъхнем живот и да ги предадем на следващите поколения. - Предимно местни меса Всички наши сертифицирани БИО меса произхождат от нашия регион Оверн-Рона-Алпи или от съседните департаменти. - Натурални съставки Всички наши продукти са сертифицирани БИО и произведени без нитрити, без консерванти и без оцветители, и опаковани в натурални свински или говежди черва.
Португалия, Mirandela
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda е компания с 30 години опит на пазара за преработка на месо. Произвежда регионални колбаси като Alheira de Mirandela, луканка, салпика; Продукти от месарството като шунка, варено месо, бекон и пушен свински бут; Внедряване на Система за безопасност на храните от 1998 г. Сертифицирана по ISO 9001:2008. Лидер в малките и средни предприятия.
Белгия, Herstal
Компанията Legon е специализирана в търговия на дребно с месо и производство на сухи колбаси. Продукти: болонезе, салам, фойе пикé, чист свински колбас (с или без лешници), арденски колбас, салам Уикенд и Голиат, суха наденица Лутин или Пикадор, пушен сушен врат, фермерска наденица.
Обединеното кралство, Birmingham
Основана през 1981 г., Tasty Bake е един от водещите производители на колбаси в Обединеното кралство. Използвайки най-новите технологии и най-добрите съставки, Tasty Bake произвежда асортимент от IQF колбаси и савелои (подправен свински колбас, яркочервен на цвят, който обикновено се сервира в рибни и чипсови магазини в Обединеното кралство, понякога пържен в тесто. С вкус, подобен на този на салам).
Белгия, Chaineux
...Създадена през 1978 г., семейната компания D’Argifral е специализирана в производството и търговията с варени свински колбаси. Знание, произтичащо от няколко поколения занаятчии, интегрирано в един от най-модерните производствени инструменти, позволи на D’Argifral да предложи висококачествени продукти, предлагани в традиционните и/или самообслужващите се щандове на своите клиенти. Компанията D’Argifral, днес призната и ценена за своите варени шунки и специалитети от колбаси, дължи своята известност на предприемаческия дух на 3 поколения.
Испания, Tomelloso
Произвеждаме кървави колбаси с лук без консерванти и оцветители, пресни чоризо и колбаси, както и свински корички за пържене или пържени.
... състои основно от естествени обвивки (главно свински и овчи обвивки), изкуствени обвивки, нишки и мрежи за шунка, подправки, сол за мариноване, селитра и други продукти. Характерна черта на T&K Полша, освен търговската специализация, е голям мащаб на дейностите и комплексното обслужване, включващо клиенти на дребно и едро в Полша, както и в други европейски страни.
Франция, Le Rouget
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив. Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет. Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
Франция, Amancy
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естествени черва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!
Италия, Ginestreto-Pesaro
Разнообразието от деликатеси, предлагани на клиентите, включва лонца, лонцини, колбаси, салами и шунки с различни вкусови характеристики, ценни специалитети, които произлизат от селектирани свински меса и са майсторски подправени от опитните ръце на нашите занаятчии. Минималното гарантирано време за узряване за всеки деликатес и идеалният климат, в който то завършва, правят всеки продукт...
Белгия, Liege
La Vielle Abbaye е специалист в производството на фини колбаси. Тя предлага широка гама от продукти: кренвирши, самбали, пастети, телешка глава, шунки, салами, месни хлябове, соления, кисело зеле, италиански, валонски, испански специалитети, свински уши, свински крака, пресована глава, аспик от зеленчуци, коледни продукти (пълнено патица, бял кренвирш с орехи, пълнено птиче, пълнена перушина, черен кренвирш с ябълки, пълнено прасенце, бял кренвирш с грозде или зеле,…), кюфтета, чоризо, американски филета, пармска шунка, печено ростбиф,…...
Словакия, Michalovce
... преработка на месо, търговци на едро, търговци. Суровини, използвани за производство на колбаси, салами, варена шунка, сушено месо, нарязано месо, франкфуртери, бекон. Странични продукти като вътрешности, кости за храна за домашни любимци, свинска кожа и рибена кожа, рибени люспи за производство на колаген.
Обединеното кралство, Chichester
... - традиционни свински колбаси - агнешки колбаси - говежди и дивечови колбаси - безглутенови колбаси - нискокалорични пилешки колбаси - екзотични колбаси O'Hagan's предлага също разнообразие от кетъринг услуги, известни в цялата страна и в чужбина. От търговски изложения, корпоративни събития, фестивали до частни партита на открито, O'Hagan's предоставя индивидуална кетъринг услуга и своя гурме храна, за да задоволи вашите гости. Известното печено прасе (или печено агне), барбекю с колбаси и други форми на кетъринг услуги на O'Hagan's са много популярни в Хемпшир, Съсекс и извън тях.
Италия, Cerzeto
... „кавиарът на бедните“ - до свински колбаси, от подправки за паста до рибни ястия. На силния вкус на чилито се противопоставя сладкият вкус на известния червен лук от Тропея, защитен с марка IGP, който се използва както за овкусяване на ястия, така и за лечебни цели. Сред типичните деликатеси на Калабрия, които определено трябва да опитате, са сирената, екстра върджин зехтин, вина, ликьори на основата на женско биле, билки, мед, сушени смокини с пълнеж, продукти от градината в зехтин, конфитюри и паста с различни форми.
Словения, Tolmin
... колбаси, толмински корем, панчета, вратовина, прошуто, говеждо прошуто. Произвеждаме също полутрайни изделия и боядисани изделия. Работим и все по-популярните хрупкави свински кожи, които са истински източник на протеини.
Германия, Lichtenau
Швейцария, Lenzerheide/lai
Германия, Kerpen
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play