...Семената от амарант се използват в печенето и сладкарството. Те съдържат много важни аминокиселини, като цистин, низатидин, фенилаланин, валин, триптофан, треонин, метионин, лизин, изолевцин, левцин, аргинин.
Тегло: 100 г...
...Това е зърнена култура. Зреенето е устойчиво на много гъбични заболявания, не е претенциозно. Кочанът е затворен от мръсотия, не губи натрупаната влага, е защитен от вредители. Съдържа много протеини, малко калории и повечето незаменими аминокиселини. Съдържа и други витамини, както и различни макро и микроелементи. От него могат да се приготвят много различни ястия: хляб, каша, супи, крекери, сосове и кремове, гарнитури за риба, месо и десерти.
...Конопените семена са признати по целия свят като много ценен хранителен продукт, който има положителен ефект върху нашето здраве. Те са богати на масла, витамини C, D, E, B, както и на желязо, цинк, калций и аминокиселини.
Нетно тегло: 100 гр.
Брутно тегло: 106 гр.
Срок на годност: 12 месеца
Условия на съхранение: Съхранявайте при температура 18 ± 3 °C и относителна влажност не повече от 75...
...Меласата е ценен продукт с високо съдържание на протеини. Меласата е副продукт, получен при производството на растителни масла, след пресоване и екстракция на маслодайни семена. Ценна храна, която съдържа 36-38% суров протеин, аминокиселини и метионин, които благоприятно влияят на растежа и развитието на младите животни. Тя е незаменима като високо-протеинова добавка в производството на комбинирани фуражи за птицевъдство и животновъдство. Съдържа витамини E и B, фибри, естествени протеини, калий, фосфор и други минерали.
... храна, богата на протеини, за пъдпъдъци от първите дни на живота им.
Благодарение на високото съдържание на протеини под формата на лесно усвоими протеини, както и на високото съдържание на налична енергия, храната осигурява правилен старт и интензивен мускулен растеж.
Балансът на калций и фосфор допринася за правилното изграждане на здрав скелет и здрави крака.
Гарантирани показатели: ОЕ 304 Kкал, суров протеин 28,08%, сурови влакна 3,15%, лизин 1,75%, метионин 0,80%, треонин 1,1%, Ca 1,7%, P 1%, Na 0,4%, Cl 0,26%.
...
Укрепва имунитета срещу болести;
Подобрява способността за адаптиране към екологичните условия;
Съдържа уникален комплекс от съставки;
Хуминови вещества (марка C) над 80% от органичната материя; сумата на хуминовите и фулвиновите киселини е 40-50 г/л (фракцията на фулвиновата киселина включва аминокиселини, въглехидрати, водоразтворими карбоксилни киселини), макро и микроелементи в биоактивна...
... видове растения.
Осигурява развитието на кореновата система;
увеличава имунитета на растенията;
подпомага покълването на семена, грудки, луковици;
помага за увеличаване на качествените и количествените показатели на добивите.
Хомогенна, хомогенна суспензия, от тъмен кафяв до черен;
наличието на включвания (камъни и други чужди обекти) не е разрешено;
не летлива;
флокулира при взаимодействие с киселини, водоразтворима.
Аминокиселини:
елиминират недостига на хранителни вещества
ускоряват транспорта на хранителни вещества до растителните клетки...