...Създаден, за да отговори на специфичните производствени нужди на клиентите, бланширащият уред за риба тон е напреднала машина, проектирана за оптимално готвене нариба тон. Той разполага с система за затваряне на капака, управлявана от хидравличен цилиндър, осигуряваща водонепроницаемо уплътнение с воден канал, който предотвратява изтичането напара, освен през определен канал в задната част...
... с високо качество и ползите от зехтина.
Този продукт не само се отличава с изискан вкус, но и с ангажимента си към устойчивостта и здравето. Използването на екологичен зехтин гарантира продукт, свободен от пестициди и химикали, докато високото съдържание на полифеноли предлага ползи за сърдечно-съдовото здраве. Перфектен е за добавяне в салати, тапас или като основна съставка в рибни ястия.
...Насладете се на деликатността на нашия пресен групер, уловен в кристално чисти води и приготвен с грижа, за да гарантира оптимална свежест. Неговото бяло и плътно месо е идеално за изискани и здравословни ястия. Независимо дали го приготвяте на фурна, напара или в тиган, пресният групер предлага уникално вкусово изживяване. Поръчайте сега, за да опитате тази изключителна риба.
...Изсушен на слънце, Сивият Сол с Подправки разкрива своя неповторим вкус във всички ваши ястия и салати.
Консумиран от хиляди години, чесънът, много ценена подправка, отдавна е част от френската кулинарна традиция.
В кухнята, тази подправка подчертава и възвишава вкуса на вашите ястия.
Магданозът е незаменим в кухнята. И като подправка, и като гарнитура, той придава свежест и аромати на много приготовления.
Традиционно използван:
При поръсване или в края на готвенето: винегрети, домати в салата, напарариба, миди по мариниерски, напара картофи.
SKU:SGP250...
...През септември ловим и избираме нашите най-добри качествени сардини. Приготвени напара и ръчно опаковани в богато зехтин, този процес поставя естествения вкус и текстура на сардината на централно място.
Опция 1: 20/25
Опция 2: 30/40...
..."Maiski" гроздов сос, мек, кремообразен сос за птици, пълен с обелени и без семена гроздове като гарнитура, който идеално подхожда на паста, на нашите "Maiski" зърнени храни, птици или бяла риба. На главната снимка сме завършили този сос допълнително с доматени кубчета, листа от естрагон и сиви скариди. На втората снимка виждате картофено пюре, задушен праз и гроздов сос с протеин, напара приготвени ролца от език. Може да се сервира и класически с пуйка, разбира се!
...-простия и бърз метод на готвене, но все пак е богат на фибри, минерални соли и витамини. Не е необходимо накисване: достатъчно е да го изплакнете под течаща вода, за да премахнете евентуални остатъци, и да го сварите във вода (пропорция: една част зърно, две части вода) за около 30-40 минути. След приключване на готвенето се препоръчва да изчакате десет минути, преди да го подправите, за да абсорбира добре водата. Може да се приготвя и напара или да се запича. Може да се използва и като основна съставка в салати, гарнитури или за приготвяне на вкусни ястия с риба или зеленчуци.
...Био билкова смес за риба "Прованс от миналото" на Araquelle.
Съставки: Био фенел 80%, Био розови зрънца 10%, Био кардамон 5%, Био целина 5%
Тази смес от 4 био ароматни растения (фенел, розови зрънца, кардамон, левурд) е създадена, за да донесе вкусовете на юга на вашите приготвени риби. Идеална за придружаване на вашите рецепти на тиган, във фурна или напара.
Метална кутия
Нетно тегло на продукта: 30 г.
Можете също така да поръчате само презареждане на този продукт.
... предпочитанията, това е смес, която се използва за завършване на рибите, които ще се готвят на скара, във фурна или напара, с материали, обогатени с подходящи подправки.
Съдържание:
Куркума, лют червен пипер, черен пипер, мащерка, бахар, дафинов лист, бял пипер, сумах, царевично брашно, сол, луков прах и чеснов прах съдържа брашно...
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят напара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
...С пушен червен пипер, тази морска сол с несравним аромат ще подправи вашите зеленчуци, рибанапара, бели меса, барбекю и морски дарове, придавайки им вкусен пушен нюанс.
Естествено пушене. Сол без йод, без флуор. Без изкуствени аромати.
85% морска сол от Месолонги, 15% пушен пипер.
Също така наличен в пакет от 1 кг.
PCB - КАРТОН: 12 единици...
...Листата от киселец са подбрани, из洗ени, замразени по IQF метод, нарязани и опаковани. Те са известни със своята несравнима вкус. Също така са много вкусни, когато се готвят. Напара, задушени или разтопени с масло, те придружават яйца, бели меса или риба. Този качествен продукт ще запази целия си вкус благодарение на ZIP опаковката.
ОПАКОВКА: 8 x 250 г = 2 кг...
...Лек плодово екстра върджин зехтин с аромати на зряла маслина, напомнящи на жълто ябълка или бадемов плод.
Има мек и деликатен вкус, по-малко устойчив в сравнение с другите масла.
Идеален за всяко ястие; особено подходящ за ястия със средна структура като: ореките и рапите, боб и цикория, бели меса, напарариба, салати и т.н…...
... билки, полен, паста, риба, месо
LINEA NATURA: екстрактори на етерични масла с пара
LINEA APICOLTURA: почистващи устройства за полен, машини за производство на кремообразен мед, многофункционална инсталация за обработка на мед
LINEA CASTAGNA: инсталации за измиване, термична обработка, пастьоризация на кестени; обелване на сухи и пресни кестени
LINEA TARTUFO: инсталации за измиване, готвене и стерилизация на трюфели
LINEA LATTE E FORMAGGI: мини мандри, сушилни за сирене...
...%). Екстра върджин зехтинът е основна съставка за приготвянето на гъбите Кардонцелло, както и основна подправка за нашите салати, варени зеленчуци, супи от бобови растения, рибанапара и по-специално за "Чиаледде", типична алтамурска подготовка на хляб и други бедни съставки от средиземноморската диета.