Испания, Nigrán-Pontevedra
...Създаден, за да отговори на специфичните производствени нужди на клиентите, бланширащият уред за риба тон е напреднала машина, проектирана за оптимално готвене на риба тон. Той разполага с система за затваряне на капака, управлявана от хидравличен цилиндър, осигуряваща водонепроницаемо уплътнение с воден канал, който предотвратява изтичането на пара, освен през определен канал в задната част...
Испания, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... с високо качество и ползите от зехтина. Този продукт не само се отличава с изискан вкус, но и с ангажимента си към устойчивостта и здравето. Използването на екологичен зехтин гарантира продукт, свободен от пестициди и химикали, докато високото съдържание на полифеноли предлага ползи за сърдечно-съдовото здраве. Перфектен е за добавяне в салати, тапас или като основна съставка в рибни ястия.
Франция, Baie-Mahault
...Насладете се на деликатността на нашия пресен групер, уловен в кристално чисти води и приготвен с грижа, за да гарантира оптимална свежест. Неговото бяло и плътно месо е идеално за изискани и здравословни ястия. Независимо дали го приготвяте на фурна, на пара или в тиган, пресният групер предлага уникално вкусово изживяване. Поръчайте сега, за да опитате тази изключителна риба.
Съответстващи продукти
Пресен групер
Пресен групер
Други Продукти
Or ou злато 24
Or ou злато 24
Латвия, Smiltenes
...8 см и по-широк – 1 дължина/пакет; Супер кратък тесен (TASS ing): 0,45–0,90 м; ширини 5,6,7 см. Детайли за обработка на дървесината СУШЕНО В ПЕЧКА 10-12 % (+/-2 %) (22 сушилни) Опаковка: 1 дължина/пакет (включително за супер кратки) Леко пара: 8 часа (4 парни помещения) Еднороден цвят...
Франция, Guérande
...Изсушен на слънце, Сивият Сол с Подправки разкрива своя неповторим вкус във всички ваши ястия и салати. Консумиран от хиляди години, чесънът, много ценена подправка, отдавна е част от френската кулинарна традиция. В кухнята, тази подправка подчертава и възвишава вкуса на вашите ястия. Магданозът е незаменим в кухнята. И като подправка, и като гарнитура, той придава свежест и аромати на много приготовления. Традиционно използван: При поръсване или в края на готвенето: винегрети, домати в салата, на пара риба, миди по мариниерски, на пара картофи. SKU:SGP250...
Испания, Murcia
...През септември ловим и избираме нашите най-добри качествени сардини. Приготвени на пара и ръчно опаковани в богато зехтин, този процес поставя естествения вкус и текстура на сардината на централно място. Опция 1: 20/25 Опция 2: 30/40...
Белгия, Olen
..."Maiski" гроздов сос, мек, кремообразен сос за птици, пълен с обелени и без семена гроздове като гарнитура, който идеално подхожда на паста, на нашите "Maiski" зърнени храни, птици или бяла риба. На главната снимка сме завършили този сос допълнително с доматени кубчета, листа от естрагон и сиви скариди. На втората снимка виждате картофено пюре, задушен праз и гроздов сос с протеин, на пара приготвени ролца от език. Може да се сервира и класически с пуйка, разбира се!
Италия, Forlì
...-простия и бърз метод на готвене, но все пак е богат на фибри, минерални соли и витамини. Не е необходимо накисване: достатъчно е да го изплакнете под течаща вода, за да премахнете евентуални остатъци, и да го сварите във вода (пропорция: една част зърно, две части вода) за около 30-40 минути. След приключване на готвенето се препоръчва да изчакате десет минути, преди да го подправите, за да абсорбира добре водата. Може да се приготвя и на пара или да се запича. Може да се използва и като основна съставка в салати, гарнитури или за приготвяне на вкусни ястия с риба или зеленчуци.
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Био билкова смес за риба "Прованс от миналото" на Araquelle. Съставки: Био фенел 80%, Био розови зрънца 10%, Био кардамон 5%, Био целина 5% Тази смес от 4 био ароматни растения (фенел, розови зрънца, кардамон, левурд) е създадена, за да донесе вкусовете на юга на вашите приготвени риби. Идеална за придружаване на вашите рецепти на тиган, във фурна или на пара. Метална кутия Нетно тегло на продукта: 30 г. Можете също така да поръчате само презареждане на този продукт.
Турция, Sakarya
... предпочитанията, това е смес, която се използва за завършване на рибите, които ще се готвят на скара, във фурна или на пара, с материали, обогатени с подходящи подправки. Съдържание: Куркума, лют червен пипер, черен пипер, мащерка, бахар, дафинов лист, бял пипер, сумах, царевично брашно, сол, луков прах и чеснов прах съдържа брашно...
Франция, Paris
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
Франция, Paris
...С пушен червен пипер, тази морска сол с несравним аромат ще подправи вашите зеленчуци, риба на пара, бели меса, барбекю и морски дарове, придавайки им вкусен пушен нюанс. Естествено пушене. Сол без йод, без флуор. Без изкуствени аромати. 85% морска сол от Месолонги, 15% пушен пипер. Също така наличен в пакет от 1 кг. PCB - КАРТОН: 12 единици...
Франция, Grigny
...Листата от киселец са подбрани, из洗ени, замразени по IQF метод, нарязани и опаковани. Те са известни със своята несравнима вкус. Също така са много вкусни, когато се готвят. На пара, задушени или разтопени с масло, те придружават яйца, бели меса или риба. Този качествен продукт ще запази целия си вкус благодарение на ZIP опаковката. ОПАКОВКА: 8 x 250 г = 2 кг...
Италия, Castelfidardo
...Лек плодово екстра върджин зехтин с аромати на зряла маслина, напомнящи на жълто ябълка или бадемов плод. Има мек и деликатен вкус, по-малко устойчив в сравнение с другите масла. Идеален за всяко ястие; особено подходящ за ястия със средна структура като: ореките и рапите, боб и цикория, бели меса, на пара риба, салати и т.н…...
Италия, Ripalimosani
... билки, полен, паста, риба, месо LINEA NATURA: екстрактори на етерични масла с пара LINEA APICOLTURA: почистващи устройства за полен, машини за производство на кремообразен мед, многофункционална инсталация за обработка на мед LINEA CASTAGNA: инсталации за измиване, термична обработка, пастьоризация на кестени; обелване на сухи и пресни кестени LINEA TARTUFO: инсталации за измиване, готвене и стерилизация на трюфели LINEA LATTE E FORMAGGI: мини мандри, сушилни за сирене...
...%). Екстра върджин зехтинът е основна съставка за приготвянето на гъбите Кардонцелло, както и основна подправка за нашите салати, варени зеленчуци, супи от бобови растения, риба на пара и по-специално за "Чиаледде", типична алтамурска подготовка на хляб и други бедни съставки от средиземноморската диета.
Испания, Ceuti (murcia)
...ПРОИЗВОДСТВО НА МАШИНИ ЗА ХРАНА, КОНСЕРВИ И НАПИТКИ * ПРИЕМ/КАЛИБРИРАНЕ * ПРОИЗВОДСТВО/ПРОЦЕСИ * ОПАКОВАНЕ / ДОЗИРАНЕ / ТЕГЛЕНЕ * * КАРТОНИРАНЕ/ПАЛЕТИЗИРАНЕ * БИОМАСА (ТОПЛИНА-ПАРА) * ХЛАДИЛНА КАМЕРА И ТУНЕЛ * ИЗПОЛЗВАНА МАШИНА * - ЗЕЛЕНЧУЦИ (I - V ГАМА.) - АРТИШОК - ЧУШКА - ПРАСКОВА - ЛУК - ДОМАТ - ГЪБА - БРОКОЛИ - ТИКВА - ТИКВИЧКА - БАДЕМ - КИСЕЛИНИ - КАПЕРС - ЗЕЛЕНА ЗАХАР - МЕЧИ - МАСЛО - СУПИ / ПУЛПИ / КРЕМИ И ЗАМОЗЯВАНЕ - СЛАДКИШИ - РИБА - МЕСА - ОЧИСТВАНЕ - ЛЕД - БИРА * * ПЕЧЕНЕ / ГРИЛ / ПАСТЕРИЗИРАНЕ / ГОТВЕНЕ / ДЕХИДРАТИРАНЕ / ЛАМИНИРАНЕ / ПЪРЖЕНЕ / ЗАМОЗЯВАНЕ * *...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play