... индустрията на кетъринга, готвачите и кухненският персонал използват протоксид на азота с хранителен клас E942 като аерозолен пропелент за приготвяне на пяна, предястия, сосове и разбита сметана с храна или напитки.
Прочетете този пост и открийте как се използва сифона за сметана при приготвянето на кремове и десерти.
Освен употребата си в хранителната индустрия и развлекателни контексти, протоксидът на азота може да действа като ефективен седатив, който, комбиниран с кислород, намалява тревожността при пациентите.
...И така, имате крема за разбиване и от време на време приготвяте разбита сметана с него. Вероятно когато има специален случай или когато идват гости. Това ограничено или основно използване на вашия крема за разбиване вероятно е свързано с факта, че не знаете истинската стойност на вашия разбивач за сметана.
Добре, нека разберем какво прави вашия крема за разбиване особено кухненско уред. За...